Joint Traineeship Amsterdam

Een eigen traineeship staat bij veel organisaties hoog op de agenda, maar blijkt vaak onhaalbaar. Met elkaar kunnen we deze ambitie realiseren. Het Joint Traineeship verzorgen we samen. U bepaalt welke talenten u in dienst neemt. Wij verzorgen de opleiding, verbinden de talenten aan de Talent Circle en laten ze deelnemen aan het C²-Lab.

“Een eigen traineeship is dichterbij dan ooit”

 

Het Joint Traineeship maakt het voor uw organisatie mogelijk om talenten met een specifieke studieachtergrond of bepaalde interesses in dienst te nemen. U bepaalt welke kernwaarden belangrijk zijn en het beste bij de bedrijfscultuur passen. Wij organiseren de rest van het programma en nemen dit werk voor uit uit handen.

“Geen omkijken naar de begeleiding en sociale innovatie activiteiten”

 

Terwijl de talenten bij uw organisatie hun werkzaamheden uitvoeren, verzorgen wij de rest van het programma. Dit betekent dat de trainees het opleidingsprogramma doorlopen en professionele begeleiding van de Hieroo Lead krijgen. Daarnaast kunnen uw talenten lid worden van de Talent Circle en meewerken aan het C²-Lab. Dit geeft een extra impuls aan hun ontwikkeling en meer betekenis aan hun traineeship.

Alles op een rijtje

  • Uw eigen traineeship powered by Hieroo
  • Zelf bepalen welke kwaliteiten u in huis neemt
  • Maatwerk met goede bouwstenen
  • De talenten mee laten profiteren van onze Talent Circle en het C²-Lab