posts

door

De eerste maanden van Diana Firouz

De eerste maanden van Diana Firouz

> |  7 juli 2022
Na mijn studentenperiode is het “echte” werkleven is begonnen bij Hieroo Twente.

Per 1 april ben ik werkzaam bij Hieroo Twente als Jonge Consultant. De eerste week was vooral gekenmerkt door de vele verschillende trainingen. Mijn avontuur bij Hieroo begon bij “bootcamp 0” in Utrecht. Tijdens deze dag heb ik andere Jonge Consultants leren kennen en heb ik veel informatie gekregen over het vak consultancy.  

Tijdens ons traineeship bij Hieroo volgen wij een opleidingstraject, begeleid door SIOO, tot adviseur. In dezelfde week hebben we met onze hub een bootcamp “Veranderkunde” gehad in Groningen. Deze bootcamp hebben we veel theoretische kennis mogen toepassen tijdens een rollenspel. Tijdens de rollenspel werd er geoefend met de verschillende weerstandsvormen en invloedstijlen.  

Na mijn studentenperiode is het “echte” werkleven is begonnen bij Hieroo Twente.
Diana Firouz

Ik mocht in dezelfde week ook gelijk beginnen met een nieuwe opdracht bij CSU samen met andere Jonge Consultants uit Twente, Zwolle en Utrecht. Hier hebben wij gewerkt aan het realiseren van een skelet voor een stage bureau. Het resultaat was een adviesrapport geworden met een presentatie op het hoofdkantoor in Uden. Hoe vet!  

In de tussentijd heb ik ook de bootcamp “projectmanagement” gehad in Amersfoort. Dit waren twee leerzame dagen. Hier werd onder andere verteld over de structuur van projectmatig werken, over de randvoorwaarden, de rolverdeling en over de fasering. Ik kijk erg uit naar de volgende bootcamp!  

Ik heb niet lang stil mogen zitten, want mijn tweede opdracht is ook al weer begonnen bij veiligheidsregio Fryslân. Hierbij ga ik als beleidsmedewerker aan de slag met vraagstukken rondom vluchtelingen. Ik ben erg benieuwd wat de aankomende periode mij te wachten staat. Ondertussen ben ik ook bezig met het organiseren van onze MeetUp. Hier zal hopelijk binnenkort meer informatie over beschikbaar zijn. Ik ben erg nieuwsgierig naar wat het traineeship mij zal gaan brengen aankomende tijd.  


Delen:

Meer lezen

alle posts

Wonen Dak- en thuisloosheid is een groeiend probleem in Nederland. Steeds meer mensen belanden op straat. Wat zeggen de politieke partijen? Wat voor oplossingen worden benoemd? Welke plannen zijn veelbelovend en realistisch?

Agenda Datagedreven werken als organisatie rondom wonen en leefbaarheid: hoe doe je dit op een efficiënte en mensgerichte manier? Met het event 'Dat(a) is leefbaarheid: Toekomstbestendig wonen' brengen wij mensen en organisaties uit verschillende hoeken en expertises samen.

Actueel Stichting (Gelijk)waardig Herstel is een onafhankelijke stichting door en voor ouders en kinderen die zijn en worden geraakt door de kinderopvangtoeslagaffaire. Dit is namelijk nog steeds niet opgelost.

Cookie toestemming
Wij gebruiken cookies op onze website, voor meer informatie lees ons privacybeleid.
Instellen
Functionele cookies: deze cookies zijn nodig voor een goed werkende website
Analytische cookies: deze cookies worden gebruikt om bezoekers de best mogelijke ervaring te geven op onze websites