posts
De eerste maanden van Diana Firouz

De eerste maanden van Diana Firouz

> |  7 juli 2022
Na mijn studentenperiode is het “echte” werkleven is begonnen bij Hieroo Twente.

Per 1 april ben ik werkzaam bij Hieroo Twente als Jonge Consultant. De eerste week was vooral gekenmerkt door de vele verschillende trainingen. Mijn avontuur bij Hieroo begon bij “bootcamp 0” in Utrecht. Tijdens deze dag heb ik andere Jonge Consultants leren kennen en heb ik veel informatie gekregen over het vak consultancy.  

Tijdens ons traineeship bij Hieroo volgen wij een opleidingstraject, begeleid door SIOO, tot adviseur. In dezelfde week hebben we met onze hub een bootcamp “Veranderkunde” gehad in Groningen. Deze bootcamp hebben we veel theoretische kennis mogen toepassen tijdens een rollenspel. Tijdens de rollenspel werd er geoefend met de verschillende weerstandsvormen en invloedstijlen.  

Na mijn studentenperiode is het “echte” werkleven is begonnen bij Hieroo Twente.
Diana Firouz

Ik mocht in dezelfde week ook gelijk beginnen met een nieuwe opdracht bij CSU samen met andere Jonge Consultants uit Twente, Zwolle en Utrecht. Hier hebben wij gewerkt aan het realiseren van een skelet voor een stage bureau. Het resultaat was een adviesrapport geworden met een presentatie op het hoofdkantoor in Uden. Hoe vet!  

In de tussentijd heb ik ook de bootcamp “projectmanagement” gehad in Amersfoort. Dit waren twee leerzame dagen. Hier werd onder andere verteld over de structuur van projectmatig werken, over de randvoorwaarden, de rolverdeling en over de fasering. Ik kijk erg uit naar de volgende bootcamp!  

Ik heb niet lang stil mogen zitten, want mijn tweede opdracht is ook al weer begonnen bij veiligheidsregio Fryslân. Hierbij ga ik als beleidsmedewerker aan de slag met vraagstukken rondom vluchtelingen. Ik ben erg benieuwd wat de aankomende periode mij te wachten staat. Ondertussen ben ik ook bezig met het organiseren van onze MeetUp. Hier zal hopelijk binnenkort meer informatie over beschikbaar zijn. Ik ben erg nieuwsgierig naar wat het traineeship mij zal gaan brengen aankomende tijd.  


Delen:

Meer lezen

alle posts

Agenda Wil je Hieroo Twente beter leren kennen? Meld je dan aan voor de Inhouse dag op 11 mei! Leer meer over werken bij Hieroo en proef alvast de sfeer.

Nieuws Kelly is sinds 1 januari 2023 onderdeel van het landelijke leiderschapsteam als Lead Impact. Dankzij de ontwikkeling van Kelly én Hieroo kunnen we nog meer inhoud geven aan het professionaliseren van de organisatie en realiseren van onze missie.

Blog Jessie is geboren en getogen in armoede. Dat is voor velen lastig voor te stellen, maar je begint met een flinke achterstand aan het leven. Eerlijk? Zeker niet. In het gesprek met Jessie hebben we ingezoomd op grofweg de afgelopen 24 jaar: vanaf het moment van haar eerste kind tot en met nu. Voor je beeldvorming: dat is ongeveer de helft van haar leven.

Cookie toestemming
Wij gebruiken cookies op onze website, voor meer informatie lees ons privacybeleid.
Instellen
Functionele cookies: deze cookies zijn nodig voor een goed werkende website
Analytische cookies: deze cookies worden gebruikt om bezoekers de best mogelijke ervaring te geven op onze websites