posts
Hieroo is gestart in Twente!

Het begin van Hieroo Twente!

|  |  5 november 2018
Daniëlle is als eerste Talent bij Hieroo Twente gestart. Benieuwd hoe zij haar eerste weken heeft ervaren? Lees het in haar blog.

Momenteel schrijf ik deze blog in ons nieuwe kantoor waar we gisteren de sleutels voor hebben gekregen. Een plek vol historie. Ons kantoor is namelijk gevestigd in de oude Grolsch fabriek in Enschede. Het is één van de weinige gebouwen die intact is gebleven na de vuurwerkramp in 2001. Jarenlang heeft het gebouw leeg gestaan maar sinds een paar jaar is het een broedplek voor creatieve ondernemers die een steentje willen bijdragen aan de maatschappij. Een perfecte plek om Hieroo Twente te vestigen en ons aan te sluiten bij de community van de Cee Spot.

De 'denkbeeldige gereedschapskist'

De afgelopen weken hebben we vooral het fundament gelegd voor Hieroo Twente. Ergens doet deze periode mij denken aan de tijd dat ik werkzaam was als vrijwilliger in Thailand om te helpen bij het bouwen van een weeshuis. Het was mijn eerste keer alleen in het buitenland, ik sprak de taal niet, mijn Engels was toen nog houtje touwtje en het was ook nog eens 40 graden. Mijn denkbeeldige gereedschapskist was voor mijn gevoel nog aardig leeg. Maar niets was minder waar. Ik heb in die tijd geleerd hoeveel je kan bereiken met een gemotiveerde, leergierige houding en een gemeenschappelijk doel die je deelt met een community. In het begin stonden er nog geen muren maar langzaam kreeg het vorm en vandaag de dag is het een thuis voor Thaise weeskinderen. Sinds dat moment leef ik steeds meer met de overtuiging: ¨Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan¨.

En nu van start!

Met deze houding ben ik ook van start gegaan bij Hieroo Twente. Als ik terugkijk naar de afgelopen weken zie ik dat Hieroo Twente steeds meer vorm krijgt en besef ik me hoeveel ik al heb geleerd. Van het gezamenlijk gesprekken voeren met potentiële opdrachtgevers, het schrijven van offertes, tot aan het organiseren van een wervingscampagne voor nieuw Talent. Ik ben benieuwd wat de komende twee jaar in het verschiet heeft en met wat voor opdrachtgevers ik ga werken in de regio Twente. Daarnaast kijk ik ook erg uit naar de maatschappelijke challenges die we gaan organiseren om te bouwen aan een beter Twente van morgen.

Volgende week zal ik nog één keer herinnerd worden aan mijn tijd in Thailand, want dan sta ik met een kwast in mijn handen ons kantoor een Hieroo make-over te geven. Foto´s volgen!


Delen:

Meer lezen

alle posts

Blog Lees in dit blog de terugblik op het career event 'Under Construction' dat Hieroo Rotterdam samen met SeederDeBoer organiseerde op 8 mei.

Agenda Wil je Hieroo Rotterdam beter leren kennen? Dat kan tijdens de virtuele Inhouse@Hieroo Rotterdam op 29 mei!

Agenda Er komt een digitale Inhouse@Hieroo Amsterdam aan! Wil jij Hieroo Amsterdam beter leren kennen? Dit is je kans!