posts
Inhouse@Hieroo Rotterdam 1

Inhouse@Hieroo Rotterdam

Op 3 december organiseert Hieroo Rotterdam Inhouse@Hieroo. Gedurende deze middag vertellen we je meer over Hieroo en krijg je een helder beeld van onze werkzaamheden.
Datum: 03/12/2019
Aanvang: 15.30 - 17.30
Locatie: Hieroo Rotterdam - Westplein 12

Op 3 december organiseert Hieroo Rotterdam Inhouse@Hieroo. Gedurende deze middag vertellen we je meer over Hieroo en krijg je een helder beeld van onze werkzaamheden. Dus: Ben jij (bijna) afgestudeerd of heb je net je eerste werkervaring opgedaan en je aan het oriënteren op een baan? Meld je dan nu aan!

Bij Hieroo Rotterdam doe je tijdens je 2-jarige traineeship consultancy-opdrachten bij verschillende organisaties. Daarnaast volg je trainingen gericht op je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor blijf je leren en écht bijdragen met jouw kennis en vaardigheden om Rotterdam nog mooier te maken!

We werken aan vernieuwing, verjonging en verandering binnen uitdagende opdrachten. Benieuwd wie er bij Hieroo werken, hoe de opdrachten van een talent eruit zien? Wat je gaat leren tijdens de trainingen? Nieuwsgierig naar hoe wij aandacht besteden aan sociale innovatie? We vertellen je er van alles over tijdens Inhouse@Hieroo op onze thuisbasis aan het Westplein 12.

Aanmelden
Je kunt aanmelden via onderstaand aanmeldformulier.

Contact
Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar hallo.rotterdam@hieroo.nl


Delen:

Meer lezen

alle posts

Nieuws De directeur van Hieroo, Jurgen Schut, was de afgelopen maand twee keer te horen in een podcast! Hij ging in gesprek over de nieuwe generatie in consultancy en veranderkunde. Lees hier meer en luister naar de podcasts!

Blog Hieroo Twente had vorige maand zijn allereerste MeetUp. Young Professionals uit Twente kwamen samen om te leren over persoonlijk leiderschap & emotionele intelligentie op de werkvloer. In deze blog geven we een inkijkje op deze inspirerende avond.

Blog Herken je dat? Dat je een bepaald doel voor jezelf hebt gesteld, maar die om de een of andere reden toch niet weet te bereiken? Hieroo volgde de 'immunity to change' trainingen, waarmee we eens goed met dit vraagstuk aan de slag gingen!