posts
Baas over je droom - ontbijtsessie  Copy

Inhouse @Hieroo Noord-Oost Nederland

Voordat de zomer begint gaan we on tour in Noord-Oost Nederland. Beginnen bij een start-up na je studie? En waarom dan in Groningen, Zwolle of Twente? Lees hier waarom, of ontdek het zelf op onze inhouse-dagen!
Datum: 23/06/2021
Aanvang: 10:30 Zwolle, 15.30 Groningen en Enschede
Locatie: Zwolle, Groningen, Enschede

Kennismaken met hieroo

Hieroo is een social enterprise waarbij de focus ligt op afgestudeerde HBO & WO Talenten, die niet alleen ambitie hebben en leergierig zijn, maar ook geïnteresseerd zijn in maatschappelijke vraagstukken. Samen met de kennis en ervaring van ons moederbedrijf SeederDeBoer is dit Talentprogramma de perfecte opstart van je carrière. Terwijl Hieroo Utrecht net zijn deuren heeft geopend, kunnen wij aankondigen dat we gaan uitbreiden. Per 1 september opent Hieroo een vestiging in Groningen. Dan mag Zwolle de hoofdstad van Overijssel natuurlijk niet ontbreken, dus ook daar opent Hieroo op 1 september z’n deuren!

Om onze opening in Groningen en Zwolle te vieren organiseren we 23 juni onze eerste Inhouse-dag. Gedurende de ochtend (in Zwolle) en de middag (in Groningen) krijg je een kijkje in de keuken van Hieroo en krijg je een goed beeld van onze werkzaamheden. Daarnaast ga je aan de slag met een uitdagende case, zodat je ervaart hoe het echt is om als Jonge Consultant bij Hieroo te werken. Daarna nemen we graag de tijd om al je vragen te beantwoorden en elkaar beter te leren kennen tijdens een lekker ontbijtje of middagborrel.

Wil jij meer weten over Hieroo, wat we doen en onze Jonge Consultants leren kennen? Kom dan 23 of 24 juni naar onze inhouse-dag! Meld je aan door het formulier hieronder in te vullen!

Locaties

Onze inhouse-dagen vinden plaats op de volgende locaties en tijdstippen:

23 juni 2021

10:30 uur, Zwolle (locatie volgt)
15.30 uur, Groningen (locatie volgt)

24 juni 2021

15.30 uur, Enschede, op ons kantoor aan de Brouwerijstraat 1

Vragen?

Ben je geïnteresseerd, vul dan onderstaand formulier in en meld je aan voor onze inhouse-dag in Zwolle, Groningen of Enschede! Mocht je aanvullende vragen hebben, of eens koffie willen drinken met één van de Jonge Consultants van Hieroo stuur dan een e-mail naar Hallo.Twente@hieroo.nl 

Hieroo Noord-Oost Nederland - inhousedagen


Delen:

Meer lezen

alle posts

Nieuws Na de afronding van twee succesvolle opdrachten hebben Hieroo en Pieter van Foreest besloten om voor de komende twee jaar een strategisch partnership aan te gaan, waarbij zij structureel gaan samenwerken in veranderprojecten.

Blog Tijdens de bootcamp ‘Van Contact naar Contract’ gingen we dieper in op de beginfases van de opdrachten die we doen. Jonge Consultants Jeroen Bal (Hieroo Twente) en Mark Damen (Hieroo Rotterdam) geven een kijkje in de keuken.

Agenda Wil jij Hieroo Utrecht beter leren kennen? Dat kan tijdens de digitale Inhouse@Hieroo Utrecht op 18 juni!