Twente

Welkom bij locatie Twente. Twente hoort al jaren bij de top van innovatieve kennisregio's in Nederland.

Wij zijn Hieroo. Wij zijn dé lokale consultant. Onze Jonge Consultants doen consultancy-opdrachten in alle sectoren in de Twentse regio. Zo werken wij aan verjonging, vernieuwing en versterking van organisaties.

Regio Twente bestaat uit veertien Overijsselse gemeenten met in totaal ongeveer 620.000 inwoners. De regio staat van oudsher bekend om zijn innovatieve en ondernemende karakter maar ook om de no-nonsense mentaliteit en noaberschap. De ontwikkelingen in Twente bieden veel mogelijkheden zoals de groei in werkgelegenheid en startups. Hieroo speelt in op de toenemende behoefte naar talenten in Twente en streeft met zijn Jonge Consultants naar kennisbehoud in de regio. De Jonge Consultants van Hieroo denken samen met partners en opdrachtgevers in de regio na over de maatschappelijke agenda van de regio en dragen bij aan een beter Twente van morgen.

Heeft u interesse om als opdrachtgever een Hieroo Jonge Consultant in te zetten, neem dan contact op met Liesbeth van den Akker of vul ons contactformulier in.

Geïnteresseerd om bij Hieroo Twente te werken?
Onze vacature staat nu open en je kunt solliciteren t/m 31 januari!

Word Jonge Consultant


Delen:

Contact

Liesbeth van den Akker
Lead Hieroo Noord & Oost Nederland

Team Twente

Jonge Consultant worden?
Solliciteren