Twente

Welkom bij locatie Twente. Twente hoort al jaren bij de top van innovatieve kennisregio's in Nederland.

Wij zijn Hieroo. Wij zijn dé lokale consultant. Onze Jonge Consultants doen consultancy-opdrachten in alle sectoren in de Twentse regio. Zo werken wij aan verjonging, vernieuwing en versterking van organisaties.

Regio Twente bestaat uit veertien Overijsselse gemeenten met in totaal ongeveer 620.000 inwoners. De regio staat van oudsher bekend om zijn innovatieve en ondernemende karakter maar ook om de no-nonsense mentaliteit en noaberschap. De ontwikkelingen in Twente bieden veel mogelijkheden zoals de groei in werkgelegenheid en startups. Hieroo speelt in op de toenemende behoefte naar talenten in Twente en streeft met zijn Jonge Consultants naar kennisbehoud in de regio. De Jonge Consultants van Hieroo denken samen met partners en opdrachtgevers in de regio na over de maatschappelijke agenda van de regio en dragen bij aan een beter Twente van morgen.

Lead voor Hieroo Twente gezocht!

Vanaf oktober 2018 hebben we de basis gelegd voor Hieroo Twente. De Lead heeft de verantwoordelijkheid om Hieroo Twente de komende jaren door te ontwikkelen tot een volwassen en succesvolle hub. Klik voor hier de volledige vacature.

Jonge Consultant worden bij Hieroo Twente?

Zie jij jezelf al starten als Jonge Consultant? Neem dan contact met ons op en we houden je op de hoogte over de start van de sollicitatieprocedure en eventuele evenementen rondom het Hieroo Traineeship.


Delen:

Team Twente

Jonge Consultant worden?
Solliciteren