posts
MeetUp Hieroo Twente: Inclusiviteit in de stad Enschede 2

MeetUp Hieroo Twente: Inclusiviteit in de stad Enschede

Als young professional sta je aan het begin van een mooie carrière. Een fijne werkplek met collega’s die op een respectvolle manier met elkaar omgaan is hierbij een must om goed te kunnen gedijen. De basis voor deze manier van werken met elkaar ligt bij de onderlinge acceptatie, maar hoe zit het eigenlijk met het accepteren van elkaar als individu?
Datum: 23/09/2021
Aanvang: 16.00 uur
Locatie: Brouwerijstraat 1, Enschede

Onze sprekers in het kort
De MeetUp van 23 september staat in het teken van inclusie en diversiteit. Marco Strijks is docent aan Saxion Hogeschool en maakt zich dagelijks hard voor een inclusievere samenleving. Vanuit zijn ervaring als promotor voor een diversere samenleving en ambassadeur van het Pride netwerk neemt hij ons op een interactieve wijze mee in deze thematiek.

Tijdens deze middag zal Marco je meenemen in de wereld van onder andere de LHBTIQ+ gemeenschap en laat hij je nadenken over verschillende vraagstukken, vraagstukken waar mensen uit deze gemeenschap wellicht dagelijks tegenaan lopen.

Marco Strijks: “We willen mensen aansporen om met een kleurrijke bril de wereld in te kijken, vanuit meerdere invalshoeken. Hen bewust maken dat iedereen hier erbij hoort. Ongeacht cultuur, gender, kleur, religie, leeftijd, of een beperking… De wereld wordt beter, en je wordt er zelf ook een fijner mens van.”

Locatie
Onze MeetUp zal een fysieke bijeenkomst zijn bij ons op kantoor, aan de Brouwerijstraat 1, te Enschede. Als je je aanmeld krijg je de volledige informatie toegestuurd!

Geïnteresseerd?
Deelname staat open voor Young Professionals in regio Twente. Deelname is geheel kosteloos. Vul het formulier hieronder in om je aan te melden en we zien je graag op donderdag 23 september!

Vragen?
Stuur een e-mail naar Hallo.Twente@hieroo.nl 

Hieroo Twente - MeetUp


Delen:

Meer lezen

alle posts

Agenda De eerste MeetUp georganiseerd door Hieroo Utrecht is geïnspireerd op de serie Klassen. De serie laat zien hoe hard er gewerkt moet worden om alle leerlingen gelijke kansen te geven. Dit is een strijd die niet alleen in Amsterdam-Noord geleverd moet worden, maar net zo goed in Utrecht!