Jurgen Schut

Achtergrond: Ik ben ruim 20 jaar organisatieadviseur en sinds 2006 partner bij SeederDeBoer en ook verantwoordelijk voor Hieroo. Mijn belangrijkste aandacht gaat uit naar het opstarten van de verschillende hubs van Hieroo in Nederland en het opstarten van de sociale innovatie initiatieven. Hieroo is voor mij een bijzondere optelsom van talenten ontwikkelen, complexe vragen in organisaties en netwerken beantwoorden en vanuit bezieling ondernemen.

Passie voor: Ik twijfel tussen fietsen en koken. Beide brengen mij hetzelfde. Concentratie, focus en rust vind ik in de keuken en op de racefiets. De magie van het koken gaat echter nog een stapje verder. Smaken en structuren veranderen tijdens de bereiding. Het leukste aan koken vind ik het vinden van balans en diepgang in smaken.

Inspirerende plekken: Ik vind vooral de wat rauwe en contrastrijke plekken inspirerend in Nederland. Bijvoorbeeld Amsterdam Noord langs het IJ en  het havengebied in Rotterdam. Liefst in de ochtend met opkomende zon en een flinke wind. Overal grenzen tussen de stad, het water en het platteland. Een spannend geheel van wonen, industrie, cultuur, scheepvaart, boeren, creatieve start-ups, dijken en hoofdkantoren.

06 44 56 38 34 jurgen.schut@hieroo.nl

Delen:

Posts van Jurgen Schut

Nieuws Voor Hieroo Twente zijn we op zoek naar een Lead. Vanaf oktober 2018 hebben we de basis gelegd voor Hieroo Twente. De Lead heeft de verantwoordelijkheid om Hieroo Twente de komende jaren door te ontwikkelen tot een volwassen en succesvolle hub.

Meer talent