C²-Lab

In het C²-Lab staat de betere stad centraal. Ieder jaar werken alle Talenten van Hieroo 10 dagen aan het realiseren van een sociale innovatie in hun eigen stad of regio. Uitdagingen aangaan in de gemeenschap, dat doen we in ons community challenge-lab.
Uitdagingen aangaan in de gemeenschap: dat doen we in ons Community Challenge Lab.

We werken toe naar een werkend prototype van de innovatie. Een 80% werkende oplossing tegen 20% van de kosten. De uitkomsten worden gepresenteerd aan de stad in het vertrouwen dat er eigenaarschap ontstaat om deze in de praktijk te brengen

Theory U – ‘Leading from the future as it emerges’
Het Presencing Institute ondersteunt ons in het innovatieproces met methodologie en maakt het mogelijk dat we kennis en ervaring kunnen delen met innovatieteams van over de hele wereld. Hieroo is geselecteerd als één van de 100 initiatieven voor het effectief realiseren van maatschappelijke innovaties. Het Presencing Institute is verbonden aan Massachusetts Institute of Technology (MIT) en brengt ‘Theory U – Leading from the future as it emerges’ in de praktijk.

Alles op een rijtje

  • Concrete innovatie voor maatschappelijke vraag
  • Niet praten over, maar werken met betrokkenen
  • Ondersteunt door het ‘Presencing Institute’
  • Ieder Hieroo Talent werkt 10 dagen per jaar mee
  • Uitkomsten zijn voor de stad

Overige diensten & locaties

Hieroo Talent

Onze Talenten werken aan opdrachten in alle sectoren en dragen zo bij aan verjonging, vernieuwing en versteviging van organisaties. Onze grote kracht in alle opdrachten is doen. Maar al te vaak blijven uitdagende opdrachten liggen omdat niemand durft te beginnen. Wij wel!

Joint Traineeship

Een eigen traineeship staat bij veel organisaties hoog op de agenda, maar vaak niet haalbaar. Met elkaar kunnen we deze ambitie eenvoudiger realiseren. Het ‘Joint Traineeship’ doen we samen en draait om de talenten die bij u in dienst zijn!

Hieroo locaties