Joint Traineeship

Een eigen traineeship staat bij veel organisaties hoog op de agenda, maar vaak niet haalbaar. Met elkaar kunnen we deze ambitie eenvoudiger realiseren. Het ‘Joint Traineeship’ doen we samen en draait om de talenten die bij u in dienst zijn!
Een eigen traineeship? Dichterbij dan ooit

Vaak hebben de talenten van uw organisatie een achtergrond in bijvoorbeeld IT, Financiën en Data. Naast een goede baan willen ze meer. En dat ‘meer’ kan Hieroo waar maken.

Uw talenten kunnen deelnemen aan ons 2-jarige programma. Daarnaast kunnen uw talenten lid worden van de Talent Circle en mee werken aan het C2-Lab. Dit geeft een extra impuls aan hun ontwikkeling en geeft meer betekenis aan hun werk.

Alles op een rijtje

  • Uw eigen traineeship ‘powered by’ Hieroo
  • Een omgeving die past bij het talent van nu
  • Direct de beste kwaliteit in huis
  • Maatwerk met goede bouwstenen
  • Investeringen delen en kosten flexibilisere

Overige diensten & locaties

C²-Lab

In het C²-Lab staat de betere stad centraal. Ieder jaar werken alle Talenten van Hieroo 10 dagen aan het realiseren van een sociale innovatie in hun eigen stad of regio. Uitdagingen aangaan in de gemeenschap, dat doen we in ons community challenge-lab.

Talent Circles

Hieroo bouwt en onderhoudt een netwerk van talenten: de Talent Circle. Bedoeld voor jonge talenten die zich bezighouden met het verbeteren van organisaties. Doel is om de collectieve kracht van deze groep te vergroten en het blikveld op organisaties en de omgeving waarin ze werken te verruimen.

Hieroo locaties