Hieroo Talent

Onze Talenten werken aan opdrachten in alle sectoren en dragen zo bij aan verjonging, vernieuwing en versteviging van organisaties. Onze grote kracht in alle opdrachten is doen. Maar al te vaak blijven uitdagende opdrachten liggen omdat niemand durft te beginnen. Wij wel!
De beste Talenten bij u om de hoek

Onze opdrachten zijn gericht op het verbeteren van organisaties. Inhoudelijk is de variatie groot. Het zijn vooral de typische ‘allround’-opdrachten die ons goed liggen. We zorgen voor inspiratie en brengen inhoud en overzicht mee. We houden vol om tot resultaat te komen.

Alles op een rijtje

  • Talenten werken per opdracht, niet voor een periode
  • Professionele begeleiding door Lead Hieroo
  • Ondersteuning door intensief opleidingsprogramma
  • Hergebruik van kennis en ervaring
  • Hoge toegevoegde waarde met lage kosten

Overige diensten & locaties

Talent Circles

Hieroo bouwt en onderhoudt een netwerk van talenten: de Talent Circle. Bedoeld voor jonge talenten die zich bezighouden met het verbeteren van organisaties. Doel is om de collectieve kracht van deze groep te vergroten en het blikveld op organisaties en de omgeving waarin ze werken te verruimen.

C²-Lab

In het C²-Lab staat de betere stad centraal. Ieder jaar werken alle Talenten van Hieroo 10 dagen aan het realiseren van een sociale innovatie in hun eigen stad of regio. Uitdagingen aangaan in de gemeenschap, dat doen we in ons community challenge-lab.

Hieroo locaties