posts
Vacature Accountmanager Hieroo Rotterdam

Vacature Accountmanager Hieroo Rotterdam

 |  19 oktober 2020
Voor de groei van Hieroo Rotterdam zijn we op zoek naar een Accountmanager. Hieroo is dé lokale consultant en we zijn gevestigd aan het Westplein. Onze Jonge Consultants werken en wonen in Rotterdam en worden opgeleid tot de ‘game-changers’ van de stad. Het is ons ideaal om iedere dag te werken aan een betere stad van morgen.

De Jonge Consultants doen consultancy-opdrachten in alle sectoren in Rotterdam en de omliggende regio. De opdrachten richten zich op projectleiding, ondersteuning programma’s en helpen met bijvoorbeeld data-dashboarding, procesverbetering en digitalisering. Onze opdrachtgevers zijn bestuurders, directeuren en managers.

Naast een lokale, zakelijke focus heeft Hieroo een sterke maatschappelijke oriëntatie. Alle consultants hebben 10 dagen per jaar om te werken aan innovaties in het sociaal domein en voor organisaties.  

Accountmanager bij Hieroo Rotterdam
Je werkt als Accountmanager intensief samen met de Lead van Hieroo Rotterdam. In Rotterdam zijn nu 11 Jonge Consultants in dienst. Je bent samen met de Lead verantwoordelijk om voor Rotterdam voldoende opdrachten te genereren die aansluiten op de vragen van onze klanten. Belangrijk is ook dat de opdrachten uitdaging en leerperspectief bieden voor de consultants. 

Hieroo Rotterdam bestaat bijna 2 jaar en voor ons is het werken met een accountmanager nieuw. Het is belangrijk dat je enthousiast wordt van het opzetten en verder invullen van deze nieuwe rol.

Jouw profiel
We zijn op zoek naar een iemand met de volgende eigenschappen:

 • Energiek, outgoing, vasthoudend, zelf startend en je passend in een jong team.
 • In staat om lange termijn relaties op te bouwen op directie- en managementniveau.
 • Goed luisteren en in staat om behoeftes te vertalen naar een opdracht.
 • Je wilt graag scoren en doet dit graag in samenwerking met het team
 • Commercieel en resultaatgericht met oog voor de maatschappelijke oriëntatie.
 • Doelgericht en meebouwen aan een gezonde marktpositie.
 • Betrokken bij Rotterdam en je kunt je vinden in het ideaal van Hieroo.

Je hebt 3-5 jaar ervaring in een commerciële functie bij voorkeur in de dienstverlening (bijvoorbeeld detachering, consulting, media). Daarnaast beschik je over een relevant Rotterdams netwerk.

Wat wij bieden
Werken bij Hieroo Rotterdam betekent werken in een jong en enthousiast team in een start-up omgeving. We willen een cultuur creëren waarin iedereen zich thuis voelt, met oprechte aandacht voor elkaar en onze klanten. Als organisatie met een lokale en maatschappelijke focus, willen we ook een afspiegeling zijn van de maatschappij. We hechten veel waarde aan inclusiviteit, diversiteit en creëren van gelijke kansen. 

Contractueel bieden we het volgende en afhankelijk van ervaring, kwaliteiten en behoeftes maken we specifieke afspraken:

 • Arbeidscontract inclusief pensioen of een zakelijke afspraak voor inhuur. 
 • Deel vast salaris en een variabel deel op basis van resultaten. 
 • Minimaal 3 dagen per week beschikbaar. 
 • Een fiets van de zaak en vergoeding van reiskosten indien fietsen niet mogelijk is. 

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met
Manon van Herk (Lead Hieroo Rotterdam) of Jurgen Schut (Directeur Hieroo Nederland)

Om te solliciteren kun je CV en je motivatie mailen naar manon.vanherk@hieroo.nl.


Delen:

Meer lezen

alle posts

Nieuws Op 1 september zijn Emma, Marjolein en Tjerk bij Hieroo Rotterdam gestart. In dit blog lees je meer over hen en over wat ze in hun eerste bij Hieroo hebben meegemaakt.

Blog Benieuwd naar welke opdrachten onze Jonge Consultants doen? Lees dan in dit blog meer over de opdracht van Maud in rol van Project Management Officer bij het Erasmus MC en hoe zij deze rol ervaren heeft.

Blog Hoe ziet het opzetten van een nieuwe afdeling business control eruit en waar loop je allemaal tegenaan? Jonge Consultant Jasper heeft dit zelf mogen ervaren tijdens zijn eerste opdracht als onderdeel van het Hieroo Traineeship. In dit blog blikt Jasper samen met zijn opdrachtgever Jeremy Slingerland terug op zijn eerste opdracht.