Arie de Wit

Jonge Consultant

Voor welke opdrachten kun je mij wakker maken?

Als ik mag werken in teamverband, dan slaap ik überhaupt niet meer! Ik ga ‘aan’ als ik met mensen kan sparren, tot nieuwe ideeën kom, en die vervolgens ook direct toe kan passen. Van actie word ik blij! Meestal zullen die opdrachten over verandering gaan, van de organisatiestructuur of van de mensen in de organisatie. Met een achtergrond in organisatieverandering en theologie ben ik breed opgeleid en ook breed geïnteresseerd. Dat komt vaak van pas, maar kan me ook hinderen in de zoektocht naar wat ik nu écht wil. Daar kom ik graag bij Hieroo achter!

Passie in het werk

Ik hou van verbinden. Allereerst het verbinden met mensen, en verbindingen leggen tussen mensen. Maar ook informatie en toekomstverwachtingen verbinden aan wat er nu moet gebeuren, dat komt in iedere sector van pas. Ik neem geen genoegen met het eerste antwoord en vraag door naar de diepere betekenis. Maar vervolgens moet er ook wat van komen, de praktische vertaalslag kun je aan mij overlaten!

Volgens de collega's van

“Arie springt graag op uit zijn stoel om direct in actie te komen, zonder zijn realistische blik te verliezen. Door zijn werkervaring in verschillende sectoren en brede interesse kan hij bij veel vraagstukken een waardevolle bijdrage leveren en weet hij zijn mening ook goed te onderbouwen. Daarnaast is Arie heel enthousiast en geïnteresseerd: als je hem even kwijt bent staat hij vast een goed gesprek te voeren met iemand die hij net heeft ontmoet bij het koffiezetapparaat!”


Delen:

De collega's van Arie