Carlijn Bes

Achtergrond: Na mijn Bsc. Toegepaste Psychologie ben ik als buurtwerker aan de slag gegaan. De Msc. Culturele Antropologie: Duurzaam Burgerschap was vervolgens een mooie verdieping om niet alleen de mens als individu te begrijpen, maar ook invloeden op cultureel maatschappelijk vlak meer in kaart te brengen en hier op in te spelen.

Passie voor: Sociaal maatschappelijke vraagstukken, wandelen zonder bestemming in de stad en verrassende dingen tegenkomen.

Inspirerende organisatie: BlueCity. De missie van deze organisatie om volledig circulair te opereren en af te stappen van de lineaire economie is inspirerend. Een opgave die ergens onmogelijk lijkt toch aangaan toont lef. Net als Hieroo staan ze voor niet lullen maar poetsen, en helpen ze dromen om te zetten in actie.

Favoriete plek in Rotterdam: Ons Rotterdamse kantoor kijkt uit op de Veerhaven, wat een pareltje is zo in het centrum. Ook wandel ik graag de Erasmusbrug over naar Kop van Zuid, waar je uitzicht hebt op de stad en de haven. Het rauwe van de stad en de mix aan mensen maakt Rotterdam voor mij de mooiste plek van Nederland.

06 49 65 98 97 carlijn.bes@hieroo.nl

Delen:

Posts van Carlijn

Blog Sinds vorige week is de eerste MeetUp van Hieroo Rotterdam een feit! Lees in dit blog de terugblik op dit geslaagde event.

Agenda Op dinsdag 1 oktober organiseert Hieroo haar eerste MeetUp voor starters en young professionals uit Rotterdam. Het onderwerp is 'Ondernemerschap'. Heb je altijd al afgevraagd wat jonge mensen drijft om hun vaste salaris en zekerheid in te ruilen voor het najagen van hun droom? Meld je dan nu aan voor deze MeetUp!

Meer talent