Daniëlle Westdijk

Achtergrond: MSc. Corporate Communicatie

Passie voor: Cultuur, illustreren en sport

Inspirerend persoon: Jos de Blok, zorgondernemer en eigenaar van Buurtzorg. Hij is een heel eigenzinnig persoon, die dwars tegen alle bestaande conventies, de zorg op de kop heeft gezet met Buurtzorg.

Favoriete plek in Twente:  De F35. Dit is een fietssnelweg die een groot deel van Twente doorkruist waar je ontzettend goed op kan hardlopen.

´Bij Hieroo ligt de focus op persoonlijke ontwikkeling en op het doen van verschillende opdrachten in verschillende sectoren, die niet perse gerelateerd zijn aan je achtergrond, waardoor je steeds meer leert wat bij je past en wat niet.´

Hieroo opdrachten:


Delen:

Posts van Daniëlle

Blog Afgelopen week was het weer tijd voor een bootcamp! Dit keer rondom het thema 'Datafication'. Hieroo talenten Daniëlle & Maxime delen in dit blog hun ervaringen over deze leerzame bootcamp!

Blog Hieroo Twente had vorige maand zijn allereerste MeetUp. Young Professionals uit Twente kwamen samen om te leren over persoonlijk leiderschap & emotionele intelligentie op de werkvloer. In deze blog geven we een inkijkje op deze inspirerende avond.

Agenda Het is tijd voor onze allereerste MeetUp voor jong talent uit Twente! Met als thema Persoonlijk Leiderschap. Persoonlijk leiderschap betekent dat je contact hebt met je innerlijk kompas en je de regie pakt en houdt over jouw (zakelijk) leven. Dus wil jij ervoor zorgen dat je je eigen potentieel tot ontwikkeling brengt kom dan op 15 oktober naar onze MeetUp in The Ceespot.

Meer talent