Guido Kilsdonk

Achtergrond: Ik heb een achtergrond in Technische Bedrijfskunde en heb, na een kort uitstapje als marketing manager, al vroeg in mijn carrière gekozen voor  het vak van organisatieadviseur. Ik heb veel gewerkt in de financiële sector maar vooral de laatste jaren ook bij veel andere opdrachtgevers als NS, de Raad voor de Rechtspraak en het Medisch Spectrum Twente.

Passie voor: Mijn passie is vooral muziek. Elke dag een andere Spotify playlist op mijn oortjes, ieder jaar minimaal naar één festival (Best Kept Secret, DTRH, ITGWO) en heel veel leuke concerten. Daarnaast pak ik ook bijna iedere dag nog even mijn gitaar.

Inspirerend persoon: Ik heb veel waardering voor mensen die het algemeen belang of organisatiebelang zwaarder laten wegen dan persoonlijke belangen. Hoewel ik niet op hem heb gestemd heb ik bijvoorbeeld veel waardering voor de wijze waarop Mark Rutte blijft streven naar verbinding in een steeds meer gepolariseerde maatschappij.

Binding met de stad: Ik ben (lang geleden) afgestudeerd aan de  Universiteit Twente en destijds op de campus, in Hengelo en in Enschede gewoond en een beetje verliefd geworden op Twente. Daarnaast heb ik daar mijn vrouw Selma leren kennen (en nog steeds verliefd), heb ik het afgelopen jaar voor het Medisch Spectrum Twente gewerkt en studeert mijn oudste dochter inmiddels ook aan de AKI (Artez) in Enschede.

06 47 16 70 31 guido.kilsdonk@hieroo.nl

Delen:

Posts van Guido

Agenda Beginnen bij een start-up na je studie? En waarom dan in Twente? Lees hier waarom, of ontdek het zelf op onze Hallo @ Hieroo-dag!

Meer talent