Janne de Kock

Jonge Consultant

Voor welke opdrachten kun je mij wakker maken?

Ik sta direct naast mijn bed wanneer de opdrachtgever een maatschappelijk doel voor ogen heeft waar ik achter sta. De ideale opdracht is er een waarbij de verhouding tussen uitdaging en competentie in balans is, waar ik dagelijks nieuwe en relevante dingen leer, en waar ik werk in een team van gemotiveerde en intelligente medewerkers.

Passie in het werk

Ik beschouw mijn brede interesse als mijn Grote Geluk: ik word blij van een omgeving waarin men met elkaar de schouders zet onder het gezamenlijke doel om hun (directe) omgeving te verbeteren. De specifieke context is daarbij ondergeschikt aan de werksfeer en het vertrouwen in en van collega’s. Een kers op de taart is het eigen maken van nieuwe en complexe materie binnen mijn werk.

Volgens de collega's van

Deze dame gaat graag efficiënt, doelgericht, en grondig te werk, zonder individuele wensen en belangen uit het oog te verliezen. Met haar brede interesse en gedrevenheid om zich te blijven ontwikkelen, gaat zij geen uitdaging uit de weg. Janne toont veel interesse in haar collega’s, en gaat iedere interactie aan met de verwachting iets van haar naasten te kunnen leren.


Delen:

De collega's van Janne