Judith Stuij

Achtergrond: MSc. Bestuurskunde, Medewerker Zorg voor de Jeugd bij Gemeente Amsterdam

Passie voor: Hockey, voetbal en reizen

Inspirerende organisatie: KLM. Oudste luchtvaartmaatschappij met thuisbasis Amsterdam. Passie voor reizen. Een organisatie in een dynamische en uitdagende werkomgeving. In mijn ogen is de luchtvaartmarkt onderhevig aan vele ingrijpende veranderingen. Veranderende passagiers behoeften, steeds hogere milieueisen en hevige concurrentiestrijd met prijsvechters zijn enkele voorbeelden van de complexe omgeving van de KLM.

Favoriete plek in Amsterdam: Johan Cruijff ArenA

´Werken voor een lokale start-up met een groep jonge, ondernemende collega´s maakt Hieroo voor mij een top werkomgeving. De uitdagende consultancy-opdrachten, vele opleidingsmogelijkheden en aanpak van maatschappelijke vraagstukken zorgen daarbij voor veel afwisseling.´

Hieroo opdrachten:

06 10 42 82 26 judith.stuij@hieroo.nl

Delen:

Posts van Judith

Interview 1 jaar Hieroo! Tijd om te vieren en om terug te blikken op afgelopen jaar. van 1 locatie met 6 Talenten naar 3 locaties met 22 Talenten, er is genoeg gebeurd! Lees het hier!

Blog Talent Judith van Hieroo heeft meegeholpen met het organiseren van het straatvoetbaltoernooi van De Nieuwe Poort in samenwerking met het Calvijn College. Doel ervan is om de verschillende werelden samen te brengen die elkaar in het dagelijks leven niet als vanzelfsprekend ontmoeten. En natuurlijk deed Hieroo op de dag zelf ook mee!

Blog Als onderdeel van Hieroo’s Talent Circle organiseerde Hieroo Talent Judith een MeetUp om eens uit onze bubbel te breken. Samen met ander Amsterdams talent kregen we vorige week de mogelijkheid om nieuwe, inspirerende stadsgenoten te ontmoeten. Bekijk hieronder de beelden van deze bijzondere avond!

Meer talent