Judith Stuij

Achtergrond: MSc. Bestuurskunde, Medewerker Zorg voor de Jeugd bij Gemeente Amsterdam.

Passie voor: Teamsport (hockey en voetbal).

Inspirerende organisatie: KLM. Oudste luchtvaartmaatschappij met thuisbasis Amsterdam. Passie voor reizen. Een organisatie in een dynamische en uitdagende werkomgeving. In mijn ogen is de luchtvaartmarkt onderhevig aan vele ingrijpende veranderingen. Veranderende passagiers behoeften, steeds hogere milieueisen en hevige concurrentiestrijd met prijsvechters zijn enkele voorbeelden van de complexe omgeving van de KLM.

Favoriete plek in Amsterdam: Spaghetteria.

06 10 42 82 26 judith.stuij@hieroo.nl

Delen:

Posts van Judith

Blog Talent Judith van Hieroo heeft meegeholpen met het organiseren van het straatvoetbaltoernooi van De Nieuwe Poort in samenwerking met het Calvijn College. Doel ervan is om de verschillende werelden samen te brengen die elkaar in het dagelijks leven niet als vanzelfsprekend ontmoeten. En natuurlijk deed Hieroo op de dag zelf ook mee!

Blog Als onderdeel van Hieroo’s Talent Circle organiseerde Hieroo Talent Judith een MeetUp om eens uit onze bubbel te breken. Samen met ander Amsterdams talent kregen we vorige week de mogelijkheid om nieuwe, inspirerende stadsgenoten te ontmoeten. Bekijk hieronder de beelden van deze bijzondere avond!

Agenda Op donderdag 7 maart organiseert Hieroo Amsterdam haar tweede MeetUp! Wil je uit je bubbel breken en nieuwe, inspirerende mensen ontmoeten? Zien op welke manier je een bijdrage kan leveren aan je lokale omgeving? Meld je dan aan!