Lieke Breen

Achtergrond: Bachelor Beleid en Management in de Gezondheidszorg en master Health Economics aan de Erasmus Universiteit Rotterdam

Passie voor: Koken. Als ik in de keuken sta vergeet ik de tijd en kan ik lekker creatief bezig zijn met alle ingrediënten. Het combineren van verschillende smaken vergt focus maar brengt mij ook rust en wanneer ik een geslaagd diner kan organiseren voel ik me daarna 100% voldaan! 

Inspirerende organisatie: de Vegetarische Slager. De eerste echte concurrent van vlees wordt geproduceerd door de Vegetarische Slager. ‘Slager’ Jaap Korteweg is dit idee begonnen met een alles-of-niets mentaliteit en dat heeft zo goed uitgepakt dat zijn producten nu niet tussen de vegetarische producten liggen in de supermarkt, maar naast alle echte hamburgers en kipstukjes. De impact van deze Slager is groot, want door zijn ambitie en initiatieven zijn veel vleesproducenten ook aan het kijken naar plantaardige vervangers. Het zogenaamde ‘vleesachtige nepvlees’ is duidelijk een succes en zorgt ervoor dat mensen steeds minder vlees gaan eten – en nee; je hoeft echt niet 100% vegetarisch te zijn om voor deze producten te kiezen, want het is vaak gewoon écht lekkerder dan gewoon vlees! 

Binding met Amsterdam: Amsterdam is een stad waarin ik het gevoel heb dat alles mogelijk is waar zóveel kansen liggen voor starters. Dit is dan ook de reden dat ik na mijn studie zo snel mogelijk deze kant op wilde komen en Hieroo geeft mij de kans om direct te starten met mezelf helemaal thuis te voelen in Amsterdam!

Hieroo opdrachten:

  • Data Analist bij Citco Bank
06 30 16 35 06 lieke.breen@hieroo.nl

Delen:

Posts van Lieke

Blog Het is weer tijd voor een opleidingsbootcamp! Dit keer: samenwerken in teams. In dit blog beschrijven nieuwe Hieroo Talenten Lieke en Maud hoe zij deze hebben ervaren.

Meer talent