Lisanne Soffner

Achtergrond: MSc. Internationale Betrekkingen, MSc. International Development Studies, Research Consultant bij Holtrop Ravesloot.

Passie voor: Waterpolo, reizen en gezellige dingen doen met vrienden

Inspirerend persoon: De CEO van Patagonia, Rose Marcario, omdat ze tegen de status quo durft in te gaan. Zij geeft aan dat de huidige klimaatcrisis geen voorspelling meer is, maar een probleem wat al gaande is. Maar erkent ook dat Patagonia deel uitmaakt van dit probleem en is hier actief mee bezig. Ze vindt dat kapitalisme fundamenteel moet veranderen en heeft ook daad bij haar woord gevoegd omdat ze laat zien dat dat een bedrijf winst kan maken en een milieuvriendelijke bedrijfsvoering kan nastreven. In een steeds sneller veranderende wereld kunnen we een voorbeeld zoals Rose Marcario goed gebruiken!

Binding met de stad: Ik ben in het eerste jaar van mijn studie verhuisd naar Amsterdam en gelijk verliefd geworden op de stad. Het heerlijkste aan Amsterdam vind ik dat je binnen een half uurtje fietsen overal bent!

06 13 58 99 42 lisanne.soffner@hieroo.nl

Delen:

Posts van Lisanne

Blog Hieroo Talent Lisanne is fanatiek waterpolospeelster. In haar blog vertelt ze hier meer over en deelt ze ook wat deze sport haar heeft geleerd over werken in teams.

Meer talent