Lotte van Hunnik

Achtergrond: MSc. Beleid, Communicatie & Organisatie

Passie voor: Mensen, avontuur en ondernemen

Inspirerende organisaties: Organisaties die buiten de gebaande paden durven te denken. Die problemen vanuit een totaal andere hoek benaderen en deze juist zien als nieuwe kansen. Een mooi voorbeeld vind ik het restaurant A Beautiful Mess, een Amsterdamse sociale onderneming die integratie van vluchtelingen stimuleert door hun talenten in te zetten en daarmee Amsterdam te verrijken. Ik krijg heel veel energie van organisaties en mensen die winst niet zien als doel, maar als een middel om de wereld een beetje mooier te maken!

Favoriete plekken in Amsterdam: Plekken die nog niet ingevuld zijn en waar nog ruimte is voor creativiteit en initiatieven van burgers. Een plek die ik net ontdekt heb, is Buurtwerkplaats Noorderhof aan de Sloterplas. Hier kunnen mensen van elk genre komen om dingen te bouwen, te tuinieren of met je buur te praten bij een knapperend vuurtje.

Hieroo opdrachten:

 

06 34 75 10 72 lotte.vanhunnik@hieroo.nl

Delen:

Posts van Lotte

Blog Sinds mei zijn we van start met het mentorprogramma van Hieroo Amsterdam in samenwerking met Emma at Work. De Hieroo Talenten worden uitgedaagd om hun mentees te inspireren, coachen en begeleiden in de zoektocht naar een baan. Hoe verloopt die zoektocht en wat zijn de inzichten? Talent Lotte van Hieroo Amsterdam vertelt hierover in haar blog.

Blog Vorige week gingen we aan de slag, in onze training met heel Hieroo Nederland, met de Community Challenge van Hieroo. We trapten af met een workshop over ‘Theory U’, de methodologie die we zullen gebruiken om deze challenge aan te gaan. Lees meer over de verwonderingen en ervaringen van onze Talenten!

Blog Als onderdeel van Hieroo’s Talent Circle organiseerde Hieroo Talent Judith een MeetUp om eens uit onze bubbel te breken. Samen met ander Amsterdams talent kregen we vorige week de mogelijkheid om nieuwe, inspirerende stadsgenoten te ontmoeten. Bekijk hieronder de beelden van deze bijzondere avond!

Meer talent