Manon van Herk

Achtergrond: nadat ik mijn master Beleid, Communicatie en Organisatie aan de VU heb afgerond, startte ik als Young Professional bij SeederDeBoer. Na 2 jaar lonkte het avontuur en emigreerde ik naar Buenos Aires, om daar als Consultant bij Deloitte aan de slag te gaan. Omdat ik energie krijg van snelle, groeiende bedrijven die continu in ontwikkeling zijn heb ik in Argentinië de switch gemaakt naar de online productie agencies. Weer terug in Nederland ben ik met deze zelfde motivatie gaan werken bij een groeiend internet bureau in de rol van Program Manager. Mijn ervaring, die ik heb opgedaan in het managen van projecten voor een breed scala aan bedrijven, ga ik nu met veel plezier inzetten in mijn rol als Lead Rotterdam bij Hieroo.

Passie voor: reizen! Reizen verbreedt mijn horizon, maakt dat ik genuanceerder naar de wereld ga kijken en helpt mij om zaken in perspectief te plaatsen.

Inspirerende mensen: ik raak altijd geïnspireerd door de mensen die worden gevolgd in het programma ‘Floortje naar het einde van de wereld’ van Floortje Dessing. Dit zijn mensen die hun hart volgen, ongeacht wat anderen en de gevestigde orde daar van vinden. Ik streef niet naar precies dezelfde dromen als deze mensen, maar zij inspireren mij wel om mijn hart en dromen te volgen. Zelfs als het afwijkt van wat anderen zouden doen.

Binding met de stad: Rotterdam zit in ‘mijn DNA’, daar mijn familie van beide kant uit (omgeving) Rotterdam komt. Op het moment dat ik op Maasboulevard ben en uitkijk over de Maas met zicht op de bruggen, de skyline en de Euromast, voel ik mij trots om mezelf een Rotterdamse te mogen noemen.

06 38 47 39 57 manon.vanherk@hieroo.nl

Delen:

Posts van Manon

Agenda Wil je Hieroo Rotterdam beter leren kennen? Kom dan op 3 december naar Inhouse@Hieroo Rotterdam! De kans om de Hieroo Talenten te ontmoeten en meer te horen over wie wij zijn en wat wij doen!

Blog Afgelopen week begonnen Maud, Maxime, Kelly en Tessa bij Hieroo Rotterdam. Lees in dit blog de highlights van hun eerste week!

Blog Om meer zicht te krijgen op wat precies speelt in de stad, kreeg Manon, samen met Lana van SeederDeBoer, de unieke mogelijkheid om een ochtend mee te lopen met de RET en de stad vanuit hun ogen te ervaren.

Meer talent