Marie-Sophie Prins

Achtergrond: Na mijn master Rechtsgeleerdheid aan de VU startte ik met het Young Professional Programma van SeederDeBoer om na 2 jaar door te stromen als Consultant. Sinds augustus 2018 ben ik overgestapt naar Hieroo, als Lead van Amsterdam.

Passie voor: Werken met en voor mensen en lekker koken/eten.

Inspirerende organisatie: Lush! Staat bekend om haar geur- en kleurrijke producten. Maar wat veel mensen niet weten is dat ze in plaats van dure advertenties en marketingcampagnes hun platformen (van website tot social-media en etalages) inzetten om aandacht te vragen voor kwesties omtrent milieu, mensenrechten en dierenwelzijn.

Binding met de stad: Fietsen door Amsterdam vind ik fantastisch, zeker als na een lange winter de lente weer begint, iedereen naar buiten stroomt en de terrassen vol zitten.


Delen:

Posts van Marie-Sophie

Agenda Speciaal voor jou organiseert Hieroo Amsterdam op donderdag 13 juni het “Hieroo Dromen én Doen Event"

Blog Lotte, Robbert en Debora maakten vorige week een vliegende start. De eerste twee dagen volgden de nieuwe Talenten van Hieroo Amsterdam een opleidingsbootcamp waar zij van alles leerden over organisaties, persoonlijk leiderschap, presenteren en natuurlijk over elkaar! In deze blog stellen zij zich voor.

Agenda Wil jij meer weten over Hieroo, wat we doen en onze Talenten leren kennen? Kom dan vrijdag 22 februari naar een Hallo @ Hieroo in Amsterdam!