Marie-Sophie Prins

Lead Amsterdam & Utrecht

studieachtergrond

LLM. Rechtsgeleerdheid
LLB. Rechtsgeleerdheid

Nevenactiviteiten

Vriendin bij #Jijstaatnietalleen van de Gemeente Amsterdam

Voor welke uitdaging kun je mij wakker maken?

De combinatie van Jonge Consultants begeleiden en hen zien groeien gedurende het traineeship om daarnaast tegelijkertijd bezig te zijn met het strategisch uitbouwen van Hieroo Amsterdam & Utrecht. Deze variatie zorgt voor continue uitdaging en afwisseling!

Wat is mijn passie in mijn werk?

Lead zijn van Hieroo Amsterdam & Utrecht betekent voor mij een combinatie van hard werken, veel leren en een bijdrage leveren aan de steden. En dat ik dat allemaal met enthousiaste, gedreven mensen mag doen, in én voor het mooie Amsterdam en Utrecht, maakt dat ik elke dag vrolijk naar Hieroo ga.

Marie-Sophie volgens haar collega's:

Betrokken, ondernemend en kritisch zijn elementen die eruit springen als je met Marie-Sophie samenwerkt. Als Lead is zij niet bang voor een uitdaging en springt daarmee ook graag in het diepe. In het diepe springen is iets wat haar niet vreemd is: met een studie rechten kiezen voor het consultancy vak gevolgd door het opzetten van een start-up. Dit doet ze allemaal met haar natuurlijke bevlogenheid en een goede dosis humor. Bij Marie-Sophie is een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!


Delen:

De collega's van Marie-Sophie