Marie-Sophie Prins

Achtergrond: Na mijn master Rechtsgeleerdheid aan de VU startte ik met het Young Professional Programma van SeederDeBoer om na 2 jaar door te stromen als Consultant. Sinds augustus 2018 ben ik overgestapt naar Hieroo, als Lead van Amsterdam.

Passie voor: Werken met en voor mensen en lekker koken/eten.

Inspirerende organisatie: Lush! Staat bekend om haar geur- en kleurrijke producten. Maar wat veel mensen niet weten is dat ze in plaats van dure advertenties en marketingcampagnes hun platformen (van website tot social-media en etalages) inzetten om aandacht te vragen voor kwesties omtrent milieu, mensenrechten en dierenwelzijn.

Binding met de stad: Fietsen door Amsterdam vind ik fantastisch, zeker als na een lange winter de lente weer begint, iedereen naar buiten stroomt en de terrassen vol zitten.


Delen:

Posts van Marie-Sophie

Interview Hieroo gaat viral! We waren samen met SIOO te gast bij NBR om te praten over een nieuwe ondernemende kijk op de consultancy-wereld. Terugluisteren kan hier!

Agenda Er komt weer een Inhouse@Hieroo Amsterdam aan! Wil jij Hieroo Amsterdam beter leren kennen? Dit is je kans!

Blog 5 nieuwe Talenten zijn gestart bij Hieroo Amsterdam! Met Mylcher, Lieke, Ruben, Lisanne en Rosalie is alweer de 3e groep bij Hieroo Amsterdam van start gegaan. In dit blog stellen ze zich voor.

Meer talent