Mark Damen

Jonge Consultant

Voor welke opdrachten kun je mij wakker maken?

Je kunt me wakker maken voor een opdracht waarbij ik de spin in het web ben, waar ik bij kan dragen aan maatschappelijke uitdagingen en waar ik mijn enthousiasme en creativiteit goed kwijt kan. Ik werk graag samen met een grote verscheidenheid van betrokkenen, waarbij ik altijd op zoek ga naar gemeenschappelijke delers.

Wat is mijn passie in mijn werk?

Ik krijg veel energie van het verbinden van mensen, het aanpakken van kansen en het zoeken naar oplossingen. Ik werk het liefst in een dynamische omgeving waar ik me kan verdiepen in nieuwe onderwerpen en waar er bovendien naar elkaar wordt omgekeken.

Mark volgens zijn collega's

Mark is gedreven en ambitieus, heeft snel zijn woordje klaar, maar weet ook goed te luisteren naar de antwoorden op zijn kritische vragen. Met dezelfde toewijding als waarmee hij thuis zijn planten tot volle wasdom laat komen, weet hij ook in zijn werk een figuurlijk geplant zaadje snel te laten opbloeien. Mark is hierin sterk in het leggen van verbanden en verbindingen, zowel binnen een project als tussen verschillende mensen.


Delen:

De collega's van Mark