Maud van den Eijnden

Achtergrond: Na het afronden van de bachelor Psychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam heb ik de MSc Social & Organisational Psychology aan de Universiteit Leiden behaald.

Passie voor: Samenzijn met vrienden en familie, werken in teamverband, duurzaamheid en zingen.

Inspirerende organisatie: Coconut Bowls. Deze organisatie verandert afval van kokosnoten in schaaltjes om uit te eten. Dit resulteert in prachtige duurzame producten en voorkomt tevens het onnodig verbranden van deze restproducten. Daarbij creëren ze banen met een eerlijk salaris voor de lokale bevolking.

Binding met de stad: Wanneer ik op de Willemsbrug sta en uitzicht heb op de iconische skyline van Rotterdam, ook wel Manhattan aan de Maas, voel ik me enorm trots dat ik me inwoner van Rotterdam mag noemen. Ik vind het prachtig dat ik binnen één stad hele verschillende sferen kan ervaren. De ene dag sip ik aan mijn lavendelsiroop bij de hippe lunchroom Picknick, terwijl ik de andere dag een biertje drink in De Ballentent, die vol staat met nuchtere havenarbeiders.


Delen:

Posts van Maud

Agenda Dinsdag 26 november organiseert Hieroo Rotterdam een MeetUp voor young professionals en starters uit Rotterdam. Dit keer rondom het thema ‘altijd aan’. Benieuwd naar de voor- en nadelen van altijd bereikbaar zijn en vraag jij je ook af of het tegenwoordig nog haalbaar is om offline te leven? Meld je dan nu aan voor deze MeetUp!

Blog Het is weer tijd voor een opleidingsbootcamp! Dit keer: samenwerken in teams. In dit blog beschrijven nieuwe Hieroo Talenten Lieke en Maud hoe zij deze hebben ervaren.

Blog In dit blog beantwoord Maud een aantal vragen die zij regelmatig krijgt over wat een traineeship nu precies inhoudt.

Meer talent