Maud Verheij

Jonge Consultant

studieachtergrond

Msc. Design for Interaction
Bsc. Industrieel Ontwerpen

Nevenactiviteiten

Zelfstandig creatief ondernemer

Voor welke opdrachten kun je mij wakker maken?

Maak mij maar wakker voor een opdracht over sociale innovatie in de stad! Mijn maatschappelijke bewustwording is de afgelopen jaren flink gegroeid. Na een opdracht bij het Van Gogh Museum over culturele diversiteit was ik helemaal om. Het liefst ontdek ik nog vele vraagstukken en branches om een breed beeld te krijgen van wat er speelt. Mijn interesses reiken van de zorg tot duurzaamheid en van de culturele sector tot gelijke kansen voor iedereen. Als ik mag werken aan een actueel vraagstuk in de maatschappij waar ik mijn hart in kan leggen ga ik er helemaal voor.

Passie in het werk

Ik duik graag in een complexe context om die te analyseren en duidelijk, overzichtelijk en visueel vast te leggen. Ook vind ik het belangrijk om plezier in innovatie te brengen door co-creatieve werkvormen te gebruiken die mensen enthousiast maken en houden. Ik zal de eindgebruiker/probleemeigenaar altijd centraal stellen en wil graag innoveren met hen samen. Ook geniet ik ervan om een grote diversiteit aan mensen te ontmoeten. Om op die manier elkaar te inspireren en van elkaar leren.

Volgens de collega's van

"De uitstraling van Maud is open en eerlijk. Ze is in staat om feedback te geven over ‘kleine’ praktische verbeteringskansen maar kan daarnaast ook uitzoomen en meer holistische feedback geven. Ze heeft snel overzicht en ziet wat echt van waarde is en wat niet. Verder heeft ze een zeer prettige samenwerkings- en communicatiestijl. Ze zat vol ideeën en na creatieve sessies met haar voelen we ons enthousiast en gemotiveerd."


Delen:

De collega's van Maud