Michiel Rave

Jonge Consultant

studieachtergrond

Msc. Change management & consultancy
Bsc. Bedrijfskunde - accountancy & controlling

Voor welke opdrachten kun je mij wakker maken?

Ik krijg energie van het werken aan projecten die zich bevinden op het snijvlak tussen het verkennen van nieuwe mogelijkheden en creëren van tastbare verandering. Oftewel projecten waar je samen opzoek gaat naar de stip aan de horizon en waar je vervolgens stapsgewijs na dit doel toewerkt. Mijn kwaliteit hierin is om op de juiste momenten de juiste vragen te stellen en het dialoog om te zetten naar concrete, behapbare actiepunten. Hierbij bouw ik op het concept van 'organisational learning': het continue ontwikkelen en behouden van kennis en kunde binnen de organisatie.

Wat is mijn passie in mijn werk?

Mijn hart gaat sneller kloppen als de stip aan de horizon een project is wat bijdraagt aan de nieuwe duurzame wereld. Dus op innovatieve wijze nieuwe bedrijfsmodellen ontwikkelen om duurzaamheid te promoten en te realiseren. Opzoek gaan naar nieuw perspectief zou je het kunnen noemen. Hieroo sluit hier perfect op aan, je krijg namelijk de ruimte om jezelf te ontwikkelen en om sociaal te ondernemen! Zo werk ik bijvoorbeeld binnen Hieroo Twente aan het concept BCorp, een wereldwijd initiatief om organisaties duurzamer te maken.

Michiel volgens zijn collega´s:

Dat Michiel een ondernemer is geweest zie je direct aan zijn enthousiasme en gedrevenheid tot resultaat. Michiel is een sympathieke collega die graag wil leren, makkelijk schakelt tussen thema’s en proactief handelt. Hierdoor is hij een to-the-point gesprekspartner en iemand waarmee je makkelijk samenwerkt. Tenslotte beaamt Michiel een echte culinair deskundige te zijn, nu hebben we daar in de korte tijd samen nog niet veel van mogen meemaken, maar dat belooft veel goeds voor etentjes met het team!


Delen:

De collega's van Michiel