Rosalie Nelissen

Jonge Consultant

Voor welke opdrachten kun je mij wakker maken?

Het leuke van een rol als consultant vind ik juist dat er zoveel variatie is tussen opdrachten. Telkens weer een kans om een nieuw onderwerp te ontdekken, een bedrijfscultuur te proeven en een team te leren kennen. Toch zijn er enkele kenmerken die voor mij het verschil maken: een plek waar je samen tot de beste ideeën kunt komen, een goede dosis uitdaging en een beetje gezelligheid is ook niet onbelangrijk!

Wat is mijn passie in mijn werk?

Of het nu het ontrafelen van hersenprocessen is tijdens mijn studie neurowetenschappen of het doorgronden van een bedrijfsproces als consultant bij een bank, ik ben gedreven om er vat op te krijgen. Begrijp ik het? Dan gebruik ik het liefste mijn visueel denken om een presentatie in elkaar te knutselen die complexe materie leuk en luchtig maakt. Wanneer ik zie dat mijn verhaal landt bij het publiek, ben ik blij! Missie geslaagd.

Rosalie volgens haar collega's:

"Met Rosalie in je team weet je waar je aan toe bent en dat je volle kracht vooruit gaat. Een meeting in gaan met 10 lege A4tjes om vervolgens complexe vraagstukken en ideeën op een beeldende manier vorm te geven: dat is haar specialiteit. Ze betrekt anderen bij de taak en weet op de juiste manier kritisch te zijn op het werk en zichzelf. Denk je dat Rosalie er vandoor is? Nee hoor, dan staat ze waarschijnlijk een praatje te maken met een collega die ze nog niet eerder ontmoet heeft: met haar brede interesses heeft ze een klik met iedereen!"


Delen:

De collega's van Rosalie