Rosalie Nelissen

Achtergrond: Bsc Psychologie met als afstudeerrichting neuropsychologie en een Msc Neurosciences. 

Inspirerende bedrijven: Hema vind ik creativiteit uitstralen. Naar mijn idee is het een winkel die zich telkens opnieuw uitdaagt om praktische maar ook inspirerende en kleurrijke artikelen op de markt te brengen zonder het  imago van “echt Hema” te verliezen. Dit maakt het voor mij altijd leuk om daar te shoppen. 

Passie voor: Ik houd ervan om nieuwe dingen te leren (kennen) of het nu het maken van een kledingstuk is, het leren van schaatsen of een nieuwe cultuur tijdens het reizen. Een ervaring waarbij ik de mogelijkheid om buiten mijn comfort zone te treden of mijzelf uit te dagen triggert mij. 

Binding met de stad: Eigenlijk zijn dat de onverwachte plekken die een herinnering of emotie oproepen. Zoals de gebouwen langs de snelweg die ik herkende als we Amsterdam terug in reden na een vakantie, de kleine speeltuin in het Vondelpark waar ik met mijn broertjes en zusje heen ging en de Haarlemmerstraat op zaterdagochtend waar ik met koffie en een broodje van het Vlaamsch Broodhuys in de vintagewinkel werkte. 

Hieroo opdrachten:

  • Data Analist bij Citco Bank

Delen:

Meer talent