Sanne Baardman

Accountmanager Rotterdam

Voor welke uitdaging kun je mij wakker maken?

Ik vind het het fijnst om vanuit de oplossing te werken. Daarom past het mij erg goed om met klant vraagstukken aan de slag te gaan en te komen met een passende aanpak en de juiste (Hieroo) mensen hiervoor te selecteren. Om zo samen te bouwen aan een nieuwe samenwerking of bestaand partnership, maar ook aan onze stad van morgen.

Wat is mijn passie in mijn werk?

Wanneer ik een brugfunctie kan vervullen tussen opdrachtgever en opdrachtnemer ben ik op mijn best. Want ik vind het heerlijk om deze werelden samen te brengen om zo te komen tot het allerbeste resultaat die past bij het vraagstuk of uitdaging die beetpakken.

Sanne volgens haar collega’s:

Als geboren en getogen Rotterdammer heeft Sanne het hart op de tong en houdt ze van aanpakken. Aanpakken doet zij niet alleen voor Hieroo maar ook in de renovatie van haar monumentale huis. Ze is een tikkeltje eigenwijs, toch werkt ze het liefst in teamverband voor diverse klanten aan uiteenlopende projecten. Ze brengt een bak met ervaring mee als het gaat om accountmanagement en het afronden van succesvolle projecten én draagt de stad Rotterdam een warm hart toe.


Delen:

De collega's van Sanne