Seffie van Helden

Achtergrond: LLM Transnational Legal Studies.

Passie voor: Mensen, duurzaamheid en lekker eten.

Inspirerende organisaties: Organisaties die proberen om ‘het wiel opnieuw uit te vinden’. Swapfiets, die zijn steentje bijdraagt aan de circulaire economie; Carbon Engineering, die CO² uit de lucht haalt en dit omzet in CO²-neutrale brandstoffen; of de ‘Too good to go’-app, die voedselverspilling probeert tegen te gaan  door restaurants en winkels te helpen hun overtollige voedsel te verkopen in plaats van weg te gooien.

Binding met de stad: Amsterdam Oost. Hier woon ik al 10 jaar en dat is natuurlijk niet zonder reden!

´Werken bij Hieroo is voor mij in je eigen stad een verschil kunnen maken: werken voor lokale organisaties, bezig zijn met lokale maatschappelijke challenges en lokaal werken aan een netwerk van jonge starters.´

Hieroo opdrachten:


Delen:

Posts van Seffie

Interview Een maand nadat ze haar opdracht heeft afgerond gaat Talent Seffie langs bij haar voormalig leidinggevende bij de Gemeente Amsterdam. Samen met Jacqueline Essien heeft ze een openhartig gesprek over de samenwerking tussen Hieroo en de Gemeente Amsterdam.

Interview Op 9 mei vond er weer een MeetUp van Hieroo Amsterdam plaats, met als thema: 'Breek uit je bubbel, ben jij een groene starter'? Lees hier het interview met de gastsprekers en bekijk de aftermovie!

Agenda Het is tijd voor een nieuwe MeetUp! Heb jij een superleuke baan, maar merk je dat jouw organisatie meer zou kunnen doen aan duurzaamheid? Ben je benieuwd wat jij zou kunnen doen om je organisatie meer ‘sustainable’ te maken? Kom dan op 9 mei naar onze MeetUp in House of Watt!

Meer talent