Simone Neuvel

Achtergrond: MSc. Beleid, Communicatie en Organisatie

Passie voor: Change management en HR

Inspirerend persoon: De CEO van Microsoft, Satya Nadella. De wereld om ons heen verandert razendsnel. Nadella stelt bij deze veranderingen zowel mens als organisatie verantwoordelijk om nooit te stoppen met leren. Bij deze visie sluit ik mij  graag aan omdat ik vind dat het belangrijk is om als individu maar ook als organisatie mee te groeien met ontwikkelingen in de maatschappij, hoe complex dat ook kan zijn.

Favoriete plek in Amsterdam: Bij Winkel 43 op zaterdag appeltaart eten in de zon op de Noordermarkt.

´Samen met een groep ambitieuze starters bouwen aan een betere stad van morgen. Daarmee de kans krijgen om binnen verschillende organisaties in Amsterdam een opdracht te doen. Wij zijn dé lokale consultant!´

Hieroo opdrachten:

06 23 43 73 47 simone.neuvel@hieroo.nl

Delen:

Posts van Simone

Blog Het was weer tijd voor een MeetUp bij Hieroo Amsterdam! Deze keer was het thema: Beleggen en Pensioen, hoe moet je dat doen? In deze blog vind je een terugblik én de aftermovie van de avond!

Agenda Het is tijd voor een gloednieuwe MeetUp met dit keer als thema: personal finance. Heb jij ook vragen over dit onderwerp, maar weet je ook niet precies waar je moet beginnen met het vinden van antwoorden? Kom dan op 26 september naar de MeetUp van Hieroo Amsterdam!

Blog Vorige week ging Hieroo Amsterdam aan tafel met haar opdrachtgevers. Een informele manier om het succes van de start van Hieroo te vieren. Dankzij onze eerste opdrachtgevers kunnen we bij Hieroo spreken van een vliegende start! Simone Neuvel blikt terug op het Pioniersdiner bij restaurant de Buren van Cordaan.

Meer talent