Tessa Dierks

Achtergrond: Mijn bachelor Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie heeft mij geleerd open naar de samenleving en uiteenlopende waarden en normen te kijken. Tijdens mijn uitwisseling met Australië waarbij ik het vak Medische Antropologie volgende, groeide mijn interesse voor de medische aspecten hiervan. Waarna ik besloot de onderzoeksmaster Gezondheidswetenschappen met specialisatie volksgezondheid te volgen. Vervolgens heb ik bij THINC. (The Healthcare Innovation Center) als onderzoeker ervaring opgedaan met de evaluatie van medische innovaties, waarbij ik keek naar de gebruiksvriendelijkheid en haalbaarheid hiervan en advies gaf over verbetermogelijkheden.

Passie voor: Verschillende sporten zoals volleybal, wielrennen en surfen. Verder houd ik erg van buiten zijn; zodra het enigszins lekker weer is, ben ik het huis uit. Ook schilder ik graag en daarom hangen er in mijn huis alleen maar zelfgemaakte schilderijen.

Inspirerende organisatie: Gemeente Rotterdam die mij telkens weer verrast met creatieve ideeën om de stad veiliger, mooier en toegankelijker te maken.

Favoriete plek in Rotterdam: Aan het einde van mijn straat ligt de Kralingse plas, heerlijk om daar op een mooie avond een rondje omheen te lopen.

06 83 05 71 50 tessa.dierks@hieroo.nl

Delen:

Posts van Tessa

Blog In dit blog is Hieroo Talent Tessa aan het woord, waarin zij haar fascinatie voor gedrag in combinatie met publieke gezondheid bespreekt. Lees hier meer over waarom gedragsverandering - zowel op individueel- als groepsniveau - een uitdaging is.

Meer talent