posts

door

Breek uit je bubbel - Laat je ondernemende geest groeien!

Breek uit je bubbel - Laat je ondernemende geest groeien!

Vraag je je af hoe toffe Rotterdamse (sociale) ondernemingen tot een succes uitgroeien? Wat deze jonge mensen drijft om hun vaste salaris en zekerheid in te ruilen voor het najagen van hun droom? Wat gebeurt er als je de sprong waagt? Come find out!
Datum: 01/10/2019
Aanvang: 17.45
Locatie: 1e Middellandstraat 103, het Wijkpaleis

Op dinsdag 1 oktober organiseert Hieroo haar eerste MeetUp voor starters en young professionals uit Rotterdam. We trappen meteen met een klapper af! We schuiven aan bij paleiskok Justin van het Wijkpaleis, waar je bij binnenkomst al gaat watertanden van de geuren uit de verse keuken.

Sprekers
Na aan de lange tafels een lekker bordje te hebben leeggegeten, is de vloer voor Thom Wernke
, Als student met een eigen bedrijf vroeg hij zich in met vrienden in 2015 af: “Hoe fantastisch zou het zijn als we een gebouw op een centrale locatie in de stad weten te vinden, dat we kunnen vullen met startups zoals wij zelf en die allen hun netwerk, middelen en kennis met elkaar delen?”.

Als Co-founder bij Startdock heeft hij deze droom tot werkelijkheid gemaakt. In een prachtpand op de Herengracht in Amsterdam werd een heuse community gebouwd. In 2019 kon Rotterdam natuurlijk niet meer achterblijven en werd een monumentaal pand aan het Westplein een Rotterdamse community gestart. Een van eerste huurders op Startdock’s nieuwste locatie; jawel, Hieroo Rotterdam!Thom Wernke vertelt ons over hoe het proces van idee tot organisatie met werknemers er écht uit ziet.

Onze tweede spreker is Jouri Schoemaker. Samen met mede ondernemer Martijn zagen ze het dat de doorsnee Nederlander graag zonder verpakkingen zou willen leven, maar moeite heeft om dit op een gemakkelijke manier te realiseren. Hun onderneming Puurbezorgd werd geboren. Puurbezorgd levert verpakkingsvrije boodschappen aan Rotterdamse bewoners. “Het is onze persoonlijke missie geworden om dit probleem op te lossen. Wij willen milieuvriendelijkheid en gemak samenbrengen.”

Jouri neemt ons mee in de wereld van ondernemen met een duidelijke sociale missie.

Programma
17:45 – 18:00 Inloop
18:00 – 18:45 Diner in het Wijkpaleis
19:00 – 19:40 Thom van Startdock
19:40 – 19:55 Pauze
19:55 – 20:35 Jouri van Puurbezorgd
20:30 – 21:30 Afsluiting & Borrel

Locatie
Onze MeetUp vindt plaats op de 1e Middellandstraat 103, in Rotterdam. We starten met diner in het Wijkpaleis, hierna gaat het programma verder in de Hoed (verdieping boven het Wijkpaleis).

Geïnteresseerd?
Deelname staat open voor Young Professionals van organisaties in de regio Rotterdam en is inclusief eten. Deelname is geheel kosteloos. Vul het formulier hieronder in om je aan te melden en we ontvangen je graag 1 oktober!

 


Delen:

Meer lezen

alle posts

Blog Lees in dit blog de terugblik op het career event 'Under Construction' dat Hieroo Rotterdam samen met SeederDeBoer organiseerde op 8 mei.

Agenda Wil je Hieroo Rotterdam beter leren kennen? Dat kan tijdens de virtuele Inhouse@HIieroo Rotterdam op 29 mei!

Agenda Er komt een digitale Inhouse@Hieroo Amsterdam aan! Wil jij Hieroo Amsterdam beter leren kennen? Dit is je kans!