Traineeship

Hieroo is hét traineeship bij jou om de hoek. Wij zijn de meest innovatieve, duurzame en waardevolle start van je carrière. Tijdens het traineeship doe twee jaar lang uitdagende opdrachten bij organisaties in allerlei sectoren. Daarnaast werkt je mee aan maatschappelijke veranderingen en bouw je aan een netwerk waar jij je hele leven voordeel van hebt. Na twee jaar ben je klaar voor de volgende stap, naar een mooie organisatie in de stad of naar het ondernemerschap.

In twee jaar tijd doe je verschillende opdrachten bij diverse organisaties, krijg je 30 dagen opleiding en besteed je 20 dagen aan maatschappelijke innovaties. Ruim 10% van je tijd ben je bezig met het actief ontwikkelen van jezelf. Het gehele traineeprogramma wordt verzorgd door SIOO, Management Drives, Presencing Insitute en ingekleurd door jezelf en collega’s van Hieroo. In geen enkel ander traineeship wordt er zoveel tijd en inhoud in je ontwikkeling geïnvesteerd.

Opleidingsbootcamps
Het programma van SIOO bestaat uit 8 bootcamps van twee dagen. Op de agenda staan onderwerpen als nieuwe organisatiemodellen, jezelf presenteren, organisatieverandering, ‘datafication’ en succesvol samenwerken. De bootcamps zijn een combinatie van inhoud, ervaringsgericht leren en reflectie op je eigen handelen. In de 8 bootcamps ontmoet je veel verschillende docenten van SIOO.

Start- en Next-Hieroo
De eerste dagen bij Hieroo staan in het teken van een goede start. Je krijgt een drijfveren-workshop van Management Drives en is er aandacht voor onderwerpen als ‘de eerste opdracht’, work-life balans en je weg leren kennen binnen Hieroo.

In de laatste fase van het Hieroo traineeprogramma staat de stap na Hieroo centraal. Ieders droom en ambitie is anders, dus voor iedereen zal de volgende stap ook anders zijn. In de laatste 10 weken van het traineeprogramma gaan we aan de slag om jouw volgende stap vorm te geven. Dit proces wordt door Hieroo en SIOO begeleid.

Talent Circle
Een deel van het leren verzorg je zelf. Iedere locatie van Hieroo kent een Talent Circle om de collectieve kracht van jonge talenten in de stad te vergroten en het blikveld op organisaties en de omgeving waarin we werken te verruimen. Een belangrijk onderdeel van de Talent Circle is een periodieke MeetUp over een boeiend onderwerp. Eén van de MeetUp’s ga jij organiseren. Je bent volledig verantwoordelijk voor de inhoud, het uitnodigen van gastsprekers en zorgen dat de avond een succes wordt.

Innoveren in je eigen stad
Iedere Jonge Consultant van Hieroo besteedt 20 dagen aan maatschappelijk innovaties in het C²-Lab. Het Presencing Institute ondersteunt de Jonge Consultants van Hieroo in het innovatieproces met methodologie en maakt het mogelijk dat we kennis en ervaring kunnen delen met innovatieteams van over de hele wereld. Het Presencing Institute is verbonden aan Massachusetts Institute of Technology (MIT) en brengt ‘Theory U – Leading from the future as it emerges’ in de praktijk. Theory U is wereldwijd een sterk groeiende methodologie voor het realiseren van ingrijpende veranderingen in een complexe en niet maakbare omgeving.

Emma at Work
Hieroo heeft zich verbonden aan Emma at Work. Zij ondersteunen jongeren met een chronische fysieke aandoening met het vinden van werk. Ieder Jonge Consultant van Hieroo in hier bij betrokken. Bijvoorbeeld door de begeleiding van een jongere, het verzorgen van een training of de ondersteuning in het sollicitatieproces van een jongere. Zo kunnen wij iets betekenen voor deze jongeren maar kunnen we ook veel leren van deze jongeren. 

Ken je stad en regio
De optelsom is misschien nog wel mooier dan de afzonderlijke delen. Door alles wat je doet en leert word je een toonaangevende professional in je eigen stad of regio. Je kent jezelf, je weet hoe professioneel te handelen, je hebt een groot netwerk, je hebt meerdere organisaties van binnen gezien en je hebt bijgedragen aan maatschappelijke innovaties. Dit draag je altijd met je mee en zal een belangrijke toegevoegde waarde voor je zijn in je verdere carrière als ondernemer of als professional in organisaties.

Nieuwe Jonge Consultants voor Hieroo Twente, Rotterdam en Amsterdam gezocht!
Zie jij jezelf al starten als Jonge Consultant bij Hieroo Twente? Solliciteer direct via deze link!

Heb je interesse om per 1 september te starten bij Hieroo Rotterdam of Amsterdam? Dan kun je solliciteren via deze link!

Onze kernwaarden

Betrokken

Oprecht

Doen

Vernieuwend

Vrij

Het tweejarig traineeprogramma op een rij

  • 8 bootcamps van SIOO
  • Maatschappelijk innoveren met Theory U
  • Start-Hieroo met Management Drives
  • Jongeren helpen bij Emma at Work
  • Je eigen MeetUp organiseren
  • Ondersteuning in 2de stap met Next-Hieroo
  • Leidende professional in je eigen stad of regio

Interesse?

Zie jij jezelf al starten als Jonge Consultant bij Hieroo? Neem dan contact met ons op en we houden je op de hoogte over de start van de sollicitatieprocedure.