Blog

Blog Toen de toeslagenaffaire in 2018 aan het licht kwam, zat ik in mijn examenjaar en was ik er niet veel mee bezig. Het raakte me, maar het kwam niet dichtbij. En ik had ook geen idee wat voor impact het heeft op een persoon, om te worden bestempeld als fraudeur.

Blog Op donderdag 18 en vrijdag 19 april vond de 1,25-daagse van Hieroo plaats. Het doel? Vakinhoudelijk leren als consultants met lokale impact! Fysiek samenzijn zorgt immers voor kruisbestuiving van onze kennis en ervaring. Met onze collega’s uit alle windstreken kwamen we naar Hornhuizen in Noord-Groningen.

Blog Op 29 februari verzamelden we in de Culture Club om te praten over het gebruik van data voor leefbare wijken. In samenwerking met Amsterdam Smart City nodigden we verschillende sprekers uit om te onderzoeken hoe data de kwaliteit van stedelijke omgevingen kan verbeteren.

Blog De ramadan is een periode van spirituele bezinning, maar ook van zelfdiscipline. Een tijd van empathie, persoonlijke groei en zelfreflectie. En laat dat nou iets zijn waar iedereen iets van kan leren. Of je nou gelovig bent, of niet.

Blog Cybercrime: het klinkt vaak ver weg. Als iets wat alleen onintelligente mensen overkomt. Maar niets is minder waar. Het gaat je hoogstwaarschijnlijk eens overkomen. Wat kun je vandaag doen om de schade morgen te voorkomen?

Blog Goed en groen idee? Kom op ermee! De wereld heeft meer dan ooit behoefte aan innovatieve en creatieve entrepreneurs. Ben jij dit? Dan helpen we je graag een handje!

Blog Als samenleving hebben we te maken met complexe problemen. Daar kan de overheid een belangrijke rol in spelen. Het woord participatie is hierin een sleutelbegrip. Maar wat is het belang van participatie en wat gebeurt er momenteel in Den Haag?

Blog Zingeving, betekenis geven, waarden toevoegen. Woorden die ik vaak om mij heen hoor. Ze worden als reden genoemd voor een baanwisseling, vrijwilligerswerk, vaker afspreken met dierbaren of meer te lezen in plaats van scrollen op je telefoon. Heeft Dirk de Wachter gelijk? Zijn wij genoodzaakt om zin te geven in ons leven? En hoe belangrijk is zingeving dan in je werk?

Blog We doen onze werkzaamheden. In ons vakgebied. Met onze eigen expertises. Zo is het goed ingericht, toch? 

Blog Hieroo en Sioo slaan de handen ineen voor de podcast serie: Nieuw in het vak. Matthias Qasim gaat in gesprek over hoe het is om een adviseur te zijn. In aflevering 4 spreekt Matthias met Maartje Krijnen en Peter Rozemond. Een opdracht in het buitenland: en dan?

Agenda Leefbaarheid in de wijk draait om het creëren van een fijne woon-, werk- en leefomgeving voor inwoners, een essentieel thema voor gemeentes en woningbouwcorporaties in onze regio. Hier gaan we dieper op in tijdens het event: Data Dilemma's.

Wonen Door anders te denken en creatieve oplossingen te omarmen, kunnen we niet alleen het woningtekort aanpakken door bij te dragen aan een duurzamere en efficiëntere woningmarkt. Bouwen aan een betere toekomst doen we door buiten de gewaande paden te denken en lef te hebben om innovatieve oplossingen te proberen.

Wonen Circulair bouwen is een hot topic. Circulaire Economie kan namelijk een oplossing bieden voor de uitputting van grondstoffen én onze groeiende afvalstapel. Maar wat is het eigenlijk? En waarom moet circulair bouwen de standaard zijn?

Wonen Tijdens ‘Dat(a) is Leefbaarheid: toekomstbestendig wonen’ zijn we samen met een enthousiaste groep deelnemers met affiniteit met wonen en/of data ingegaan op de ontwikkelingen op het gebied van data gedreven werken aan leefbaarheid.

Blog Het is moeilijk voor te stellen hoe het is om te leven zonder een eigen plek, waarbij je bijvoorbeeld week in week uit van bank naar bank hopt. Onder deze omstandigheden ervaren mensen vaak steeds meer stress, wat niet alleen een emotionele tol eist, maar ook fysieke en mentale gezondheidsproblemen kan veroorzaken.

Blog We zien het overal om ons heen: mensen die massaal demonstreren. Van onderwijs tot wonen tot het klimaat; veel Nederlandse burgers zien graag ander beleid. Met andere woorden, ze willen verandering om de wereld te verbeteren. Laat dat nu ook nét de missie zijn van onze adviseurs.

Wonen Dak- en thuisloosheid is een groeiend probleem in Nederland. Steeds meer mensen belanden op straat. Wat zeggen de politieke partijen? Wat voor oplossingen worden benoemd? Welke plannen zijn veelbelovend en realistisch?

Agenda Datagedreven werken als organisatie rondom wonen en leefbaarheid: hoe doe je dit op een efficiënte en mensgerichte manier? Met het event 'Dat(a) is leefbaarheid: Toekomstbestendig wonen' brengen wij mensen en organisaties uit verschillende hoeken en expertises samen.

Actueel Stichting (Gelijk)waardig Herstel is een onafhankelijke stichting door en voor ouders en kinderen die zijn en worden geraakt door de kinderopvangtoeslagaffaire. Dit is namelijk nog steeds niet opgelost.

Blog Een positieve impact maken op mens en milieu. De B Corp certificering laat zien dat een bedrijf dat doet. Lees meer over dit bijzondere certificaat en onze eigen reis naar B Corp.

Agenda In samenwerking met Represent Jezelf en Casa Sofia: hét verkiezingsevenement voor Amsterdam Nieuw-West. Het thema: laat je horen. Lees meer en schrijf je nu in!

Actueel Theorie U is een model om maatschappelijke veranderingen te starten. Je kijkt hier niet alleen naar het probleem dat je wilt oplossen, maar ook naar je eigen intenties en rol in de verandering. We passen Theorie U direct toe op een maatschappelijk thema: “Meedoen: Samen is niet alleen”.

Blog Hoe vind je die baan die écht bij je past? Personal Branding is een manier om te laten zien wie jij bent en waar jij voor staat. Jonge Consultant Claudia bespreekt een aantal tips uit onze Personal Branding training.

Interview Lees hier het verhaal van Karin Klaassen en Rosanne van Zwieten over wat hen beweegt en hoe zij dit vormgeven in hun baan als programmaleiders van Deltion Doet!.

Blog Hieroo en Sioo slaan de handen ineen voor de podcast serie: Nieuw in het vak. Deze aflevering spreekt Matthias met An en Kelly over activisme in het adviesvak. Want kan dat eigenlijk wel, activistisch adviseren?

Blog Nergens leer je wat je moet doen als je acuut dakloos wordt. Waar begin je en waar kan je terecht? Op precies deze vragen geeft het Buurtteam Nieuw-West haar bezoekers antwoord in het inloopspreekuur voor (economisch) dakloze Amsterdammers.

Blog In Amsterdam is de stigmatisering van economisch daklozen en thuislozen een groot probleem. Mensen die in deze situatie verkeren, worden vaak verkeerd begrepen en gestigmatiseerd, wat leidt tot vooroordelen en discriminatie.

Blog 17 mei: de dag van het Dat(a) is Leefbaarheid! event in Groningen. Het event waar we in gesprek zijn gegaan over leefbaarheid en hoe data daarbij kan ondersteunen en wat data kan betekenen voor je organisatie. Hier een terugblik op wat we met elkaar hebben gedaan.

Blog Werkervaring wordt vaak gepresenteerd als dé garantie voor succes. Dat terwijl jong zijn, met een nieuwsgierige en vastberaden houding en een open blik juist veel voordelen biedt.

Blog Starten op de arbeidsmarkt is spannend. Net afgestudeerd en beginnen aan je carrière, hoe doe je dat? Welke baan en welk bedrijf moet je kiezen? Dat is lastig, want de arbeidsmarkt verandert voortdurend en er zijn zo ontzettend veel opties.

Blog Femme en Stan hebben bij verschillende organisaties ervaring opgedaan als PMO. Benieuwd naar wat deze rol inhoudt en wat onze Jonge Consultants hiervan geleerd hebben? Lees verder!

Blog Brede welvaart gaat verder dan economische groei. Het gaat over alle aspecten die ons leven waardevol maken. Hoe draagt Hieroo bij aan brede welvaart in haar opdrachten en haar community? Lees de blog en laat je inspireren.

Blog Iedere Jonge Consultant heeft er weleens mee te maken, een situatie waarin hij/zij zich op een bepaalde manier presenteert en later terugdenkt ‘dit had ik anders kunnen doen'. Hoe neem je jouw plek in? En welke kwaliteiten zet je dan in? In de keuze Bootcamp zelfbewust je plek pakken leerden we hier meer over.

Blog Voor als je de aflevering niet kan luisteren, hieronder een greep uit de lessen van de aflevering.

Agenda Er komt weer een MeetUp van Hieroo Rotterdam aan! Jonge Consultant Sara organiseert deze avond rondom het thema 'kansengelijkheid'. Sluit jij woensdag 28 juni ook aan?

Blog Lees hier het verhaal van Anoek van den Broek over wat haar beweegt en hoe zij dit vormgeeft in haar baan als Transitieregisseur bij de Gemeente.

Blog Verplaatsen in de jongeren en talenten benadrukken. Maar hoe dan? Daar gingen we op in tijdens onze Community Challenge dag. Een terugblik.

Blog Bij Hieroo Utrecht zijn we in de laatste fase van onze Community Challenge beland en klaar voor de volgende uitdaging. Want na alles wat we geleerd, gecreëerd, en ervaren hebben, vergeten we natuurlijk niet ook naar onszelf te kijken. We willen in de toekomst graag een nieuwkomer in dienst nemen. Wat is daarvoor nodig?

Blog Dat de eerste indruk belangrijk is weten we al langer, maar er wordt minder stilgestaan bij het effect wat dit op de rest van de opdracht heeft. Je bent vooral bezig met goed overkomen op je sollicitatie en niet zozeer met het duidelijk vaststellen van elkaars verwachtingen.

Agenda Er komt weer een MeetUp van Hieroo Rotterdam aan! Wellicht heb je wel eens gehoord van design thinking en misschien werk je er zelfs wel mee. Maar wist je dat design ook kan worden gebruikt om maatschappelijke verandering teweeg te brengen?

Agenda Hieroo Twente en Zwolle slaan hun handen ineen en organiseren een nieuwe MeetUp over het thema ‘Diversiteit op de werkvloer: hoe bewust ben jij je van jouw vooroordelen?’ Dit in samenwerking met studievereniging (s.v.) QUEER!

Blog Na twee jaar hebben een aantal collega's hun Consultancy Traineeship succesvol afgerond en zetten ze nu de volgende stap. Benieuwd naar wat onze (oude ?) collega's nu doen?

Blog Problemen, vraagstukken, of dingen waar we tegenaan lopen, we herkennen het allemaal. Wat als je je problemen kunt omdenken en ze om kunt zetten in iets positiefs? Dat is wat wij hebben gedaan tijdens de inspiratiesessie.

Nieuws Per 1 april is Marie-Sophie Prins gestart als Directeur Operations bij Hieroo. Met deze uitbreiding van de directie kan Hieroo organisaties en de regio nog beter helpen om duurzame impact te maken.

Blog Sinds vijf jaar werkt Hieroo met veel plezier samen met Mohamed. Hij speelde een sleutelrol in onze Community Challenge van 2022, waarin het thema ‘Verbinding in Nieuw-West’ centraal stond.

Blog Samenwerken met De Regenboog Groep was voor ons een logische keuze, nadat wij hadden gekozen voor het thema ‘(economisch) dak- en thuislozen’ voor ons Community Challenge. De Regenboog Groep is een onmisbare partner onze challenge tot een succes te maken.

Blog De periode voor het lustrum zijn wij intern veel bezig geweest met de vraag: wat vraagt de toekomst van ons? Wat is de kern van ons bestaan? Wat is de drijfveer van Hieroo? En wat willen wij teweegbrengen in de wereld? Kortom, wat is de 'why' van Hieroo?  

Blog Lees hier het verhaal van Janet Vos over wat haar beweegt en hoe zij dit vormgeeft in haar baan als directeur van Opzoomer Mee.

Blog Per 1 februari is Bart begonnen als de nieuwste Jonge Consultant bij Hieroo Zwolle. In deze blog een terugblik over hoe de eerste weken van Bart bij Hieroo zijn geweest!

Agenda Hoe benut jij het potentieel van jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt?  Neem deel aan onze Community Challenge dag 2023 om hier meer over te weten te komen.

Agenda Jij houdt van fietsen, en je houdt van de stad. Ik zeg één en één is drie. Want wat nou als je fietst met mensen die zich allemaal op hun eigen manier inzetten voor Rotterdam.

Agenda De Challenge dag van Hieroo Zwolle komt er aan! Geef samen met ons antwoord op de vraag: “Hoe kunnen we de stap van onderwijs naar de arbeidsmarkt voor jongeren makkelijker maken?”

Agenda Eens in de vier jaar mogen we stemmen voor de Provinciale Staten en de Waterschapsverkiezingen. 15 maart is het weer zo ver.

Blog 8 maart, Internationale Vrouwendag. Een dag voor bewustwording, waar staan we en wat kunnen we doen om bij te dragen aan onbeperkte leefbaarheid.

Blog Hoe bouwen we met de flexibele mindset van het nieuwe kapitalisme toch aan een lange-termijn stabiliteit waar we ons gelukkig bij voelen?

Agenda De volgende MeetUp van Hieroo Rotterdam komt er weer aan! Als young professionals besteden we ontzettend veel van onze tijd aan en op werk. Hoe ga je ermee om als je voelt dat je niet helemaal jezelf kan zijn op werk?

Blog Van verlangen naar rapporten in smetteloze kaftjes naar maatschappelijke impact.

Nieuws Kelly is sinds 1 januari 2023 onderdeel van het landelijke leiderschapsteam als Lead Impact. Dankzij de ontwikkeling van Kelly én Hieroo kunnen we nog meer inhoud geven aan het professionaliseren van de organisatie en realiseren van onze missie.

Blog Jessie is geboren en getogen in armoede. Dat is voor velen lastig voor te stellen, maar je begint met een flinke achterstand aan het leven. Eerlijk? Zeker niet. In het gesprek met Jessie hebben we ingezoomd op grofweg de afgelopen 24 jaar: vanaf het moment van haar eerste kind tot en met nu.

Blog Opgroeien op een tropisch eiland en zonder zorgen: dat klinkt als muziek in de oren. Helaas maakte orkaan Irma in 2017 een einde aan het zorgeloze leven en was Denise genoodzaakt om met haar twee kinderen per militair vliegtuig naar Nederland te verhuizen.

Blog In 2016 zette Bianca voet aan wal in Nederland: 16 jaar had ze in Spanje gewoond en is ze weggestuurd door haar familie. Maar meer slecht nieuws, want Bianca had niets in Nederland. Dat betekent ook geen dak boven je hoofd en dat resulteert in aankloppen bij de daklozenopvang.

Agenda Wil je Hieroo Rotterdam en Hieroo Den Haag/Leiden beter leren kennen? Meld je dan aan voor de Inhouse dag op 3 mei! Leer meer over werken bij Hieroo en proef alvast de sfeer.

Blog Als onderdeel van de Community Challenge organiseerde Hieroo Utrecht op 17 januari een Pioniers MeetUp met als thema ‘Van onbekend potentieel naar waardevolle werkrelatie’. In deze blog blikken we terug op deze geslaagde middag en nemen we je mee in een aantal waardevolle lessen.

Blog Lastige gesprekken voeren betekent voor iedereen iets anders. Wat de inhoud van het gesprek ook is, er zijn altijd technieken en handvaten waar jij je aan kunt vasthouden in ‘’the heat of the moment”.

Agenda Wil je Hieroo Groningen beter leren kennen? Meld je dan aan voor de Inhouse dag op 11 mei! Leer meer over werken bij Hieroo en proef alvast de sfeer.

Agenda Wil je Hieroo Zwolle en Hieroo Twente beter leren kennen? Meld je dan aan voor de Inhouse dag op 11 mei! Leer meer over werken bij Hieroo en proef alvast de sfeer.

Blog Burgerparticipatie en besluitvorming. Mark vertelt hoe je zorgt dat het wél werkt.

Blog Een jaar geleden studeerde ik af als scheikundig technoloog, vlak voor de kerst en vol in de lockdown. Misschien niet een heel gek moment om een onconventionele beslissing te nemen, toch? Hoe enthousiast ik ook word van mijn chemische vakgebied, er was één ding dat ik zeker wist: ik wil niet weer voltijd in het laboratorium staan. Toen kwam de vraag: wat wil ik dan wel?

Blog De Community Challenge van Hieroo Utrecht staat dit jaar in het teken van de arbeidsparticipatie van mensen met een vluchtachtergrond. In deze blog nemen we je mee in enkele elementen van het vraagstuk en vertellen we wat wij daaraan willen doen.

Agenda Op dinsdag 17 januari 2023 vindt de jaarlijkse Pioniers MeetUp van Hieroo Utrecht plaats, waarin opdrachtgevers, contacten van Hieroo Utrecht, andere Utrechtse organisaties en nieuwkomers elkaar ontmoeten.

Blog De jaarlijkse Community Challenge is één van de manieren van Hieroo om lokaal impact te maken. In co-creatie met andere betrokkenen en eigenaarschap van organisaties in de stad werken we naar concrete oplossing en zorgen voor een succesvol vervolg.

Blog Een lastig gesprek heb je vaker dan je denkt. Lot en Sara vertellen je hoe je om gaat met ongemak, kwetsbaarheid en emoties.

Blog Het Integraal Zorgakkoord moet integraler, met meer aandacht voor preventieve gezondheid met organisaties van buiten het zorgsysteem. Zo betoogd Jonge Consultant Emiel.

Agenda Hét festival waarin jij een kijkje neemt in jouw toekomst! Voor iedereen die aan het afstuderen is of minder dan 2 jaar werkervaring heeft, en kennis wilt maken met het Consultancy Traineeship van Hieroo en SeederdeBoer.

Blog Organisaties verander je niet zomaar en een veranderaanpak heb je ook niet 1-2-3 opgesteld. In onze opleidingsbootcamp Interveniëren leren we hoe we interventies kunnen inzetten in het veranderproces. Door de combinatie van theorie en praktijk vloog deze bootcamp weer voorbij. In deze blog een korte samenvatting van wat zich heeft afgespeeld in Zwolle.

Blog Met SIOO ging ik opstap naar de Dutch Design Week in Eindhoven om inspiratie op te doen voor Hieroo. Vanuit de strategie zijn we bezig met de vraag hoe wij onszelf sterker kunnen neerzetten als consultants met impact. Hoe zorgen we ervoor dat we ook in de opdrachten impact maken in de regio? Met die vraag in mijn achterhoofd ging ik opstap. In deze blog lees je of ik de inspiratie gevonden heb.

Blog Op 30 november organiseerde Hieroo Amsterdam een partnerbijeenkomst in het kader van de Community Challenge. Sinds september zoeken de Jonge Consultants de verdieping op in de problematiek rondom dak- en thuisloze mensen in Amsterdam.

Blog JC’ers hebben in korte tijd veel ervaring opgedaan bij verschillende GGD’en in Nederland. Bijvoorbeeld door cruciale processen tot in detail te beschrijven. Dat en meer om de zorg van morgen pandemie-proof te maken.

Blog Op 1 september hebben wij de deuren van de zevende Hieroo locatie geopend. Ons kantoor is gevestigd in het gebouw Apollo 14 in de Binckhorst. Apollo 14 is de impact hub voor ondernemers, organisaties en investeerders die via technologische en sociale innovaties bijdragen aan een betere wereld.

Agenda Voel jij je verbonden met het thema nieuwkomers in Utrecht? En wil je meedenken en -praten over de concretere invulling van onze Community Challenge? Dan nodigen we je graag uit voor onze ‘Community Challenge ontbijtsessie’ op vrijdag 18 november 2022. Inschrijven kan hier!

Agenda Op 29 november gaan we met elkaar in gesprek over het web van de (sociale) voorzieningen in Groningen. Wij geloven dat het anders en beter kan, maar zijn ons er ook van bewust dat we dat met elkaar moeten doen. Tijdens deze sessie gaan we op interactieve wijze met elkaar in gesprek en proberen we de eerste stappen tot het ontrafelen van het web te zetten. Samen bepalen we tijdens deze sessie ook de vervolgstappen en vertalen we deze naar concrete acties, want we willen met elkaar aan de slag!

Blog Met verhuizen naar een ander land, komt veel op losse schroeven te staan. Maar bovenal is het een leerzame ervaring. In deze blogreeks wil ik graag de lessen delen die ik hier opdoe en de gebeurtenissen beschrijven die mij het meest bijblijven.

Agenda Wandel op 9 november met Iddo Kemps en Hieroo Groningen eens op een andere manier door de stad. Iddo omschrijft zichzelf als zwervende, is een kennisvreter en creatieveling, was een zwendelaar en junk en vond zichzelf in het woord kletsosoof: iemand die filosofeert, maar ook graag uit zijn nek kletst. Leer de andere kant van de stad kennen: die van de nacht, van overleven op ijskoude stenen en die van de roes.

Blog Met verhuizen naar een ander land, komt veel op losse schroeven te staan. Maar bovenal is het een leerzame ervaring. In deze blogreeks wil ik graag de lessen delen die ik hier opdoe en de gebeurtenissen beschrijven die mij het meest bijblijven.

Blog Op donderdag 23 februari organiseerde Hieroo Amsterdam haar eerste B2B meetup in het thema van deze krapte op de arbeidsmarkt. Wat zijn problemen waar recruiters en HR specialisten tegenaan lopen in het sollicitatieproces.

Agenda Hieroo en SeederDeBoer organiseren 17 mei een event met als thema Dat(a) is leefbaarheid! voor organisaties in Noord-Nederland die hier in hun dagelijks werk mee bezig zijn. Samen gaan we in gesprek over hoe leefbaarheid in data te vatten valt.

Agenda Op deze avond worden inspirerende verhalen verteld door Rotterdammers die zich inzetten voor hun culturele gemeenschap en de geschiedenis daarvan in onze stad. Tot slot zullen we met elkaar het gesprek aangaan over cultuursensitief werken en waarom dat belangrijk is.

Actueel Divers en inclusief werkgeverschap is iets waar wij bij Hieroo voor staan. Maar hoe geef je dat goed vorm? Door onze samenwerking met Emma at Work hebben we de afgelopen jaren onze blik hierop kunnen verbreden en mooie stappen kunnen nemen.

Blog Werken aan een betere stad van morgen: de Hieroo Community Challenge is één van de manieren waarop we onze missie waarmaken. Tijdens het traject van de Community Challenge verdiepen de Jonge Consultants zich in een zelf gekozen maatschappelijk vraagstuk dat speelt in de stad .

Blog Werken aan een betere stad van morgen: de Hieroo Community Challenge is één van de manieren waarop we onze missie waarmaken. Tijdens het traject van de Community Challenge verdiepen de Jonge Consultants van Hieroo Twente zich in een zelf gekozen maatschappelijk vraagstuk dat speelt in de stad en werken zij toe naar een positieve impact.

Blog Als Jonge Consultant bij Hieroo ben je gewend om met mensen te werken vanuit allerlei verschillende studierichtingen. Dit is niet alleen leuk en leerzaam, maar maakt ook dat inspiratie en input voor het consultancyschap soms uit onverwachte hoek kan komen.

Blog Het kabinet heeft besloten om jaarlijks 65 miljoen euro vrij te maken om dakloosheid structureel te verminderen en uit te bannen. De coronapandemie kan zo weer oplaaien. De inflatie raakt de dak- en thuislozen doelgroep. We voelen dat we iets aan het probleem willen doen. Wat en hoe precies weten we nog niet, daar willen we ons de komende periode in verdiepen. 

Interview Diana en Amber gingen in gesprek met hun opdrachtgever Jan Regeling van Veiligheidsregio Fryslân. Hoe doen onze Jonge Consultants het? Welk perspectief brengen ze? Lees het hele interview hier!

Blog Hieroo biedt in twee jaar een unieke ervaring van sociale impact maken op je eigen stad, opdrachten doen bij aansprekende organisaties uit de omgeving en een opleidingsprogramma bij SIOO. Daarbovenop komt in de laatste fase het programma Hieroo Next. Arie schreef hierover een blog.

Agenda Met jouw werk een bijdrage leveren aan een betere wereld? Sociaal ondernemen is dé standaard voor ondernemen in de 21ste eeuw en zorgt voor een versnelling in de transitie naar een duurzame en sociale economie. Leer meer over dit onderwerp én je eigen creative thinking tijdens de MeetUp van Hieroo Utrecht 15 september!

Agenda Op 22 september organiseert Hieroo Amsterdam voor jong professionals in de stad een MeetUp met als thema Tussen publiek en politiek: Wint Oekraïne de informatieoorlog?

Blog Maatschappelijke impact maken bij Hieroo vinden wij belangrijk, daar staan we voor. Maar wanneer heeft iets maatschappelijke impact? En hoe verweven we het in onze opdrachten? Cootje spreekt hierover met de oprichter van een maatschappelijke organisatie en Jonge Consultants van Hieroo.

Agenda Samen met inspirerende sprekers organiseert Hieroo Amsterdam een MeetUp over de invloed van crisis op leiderschap.

Agenda Samen met inspirerende sprekers organiseert Hieroo Amsterdam een B2B MeetUp over nieuwe manieren van solliciteren

Blog In Elles haar tijd op de opdracht heeft ze meegewerkt aan verscheiden vraagstukken en projecten. In deze tijd heeft ze verschillende taken en verantwoordelijkheden gehad, zoals het organiseren van bijeenkomsten en het schrijven van een vaccinatieplan. In haar tijd bij de GGD was geen week hetzelfde door het dynamische karakter van de (crisis)organisatie.

Blog Vanaf 1 april is Yasmin begonnen bij Hieroo Twente. Ze kijkt terug op haar eerste maanden als Jonge Consultant.

Blog Per 1 september 2022 is Maartje begonnen als Jonge Consultant bij Hieroo Zwolle. In deze blog blikt Maartje terug op haar eerste weken.

Blog Als Jonge Consultants denken wij buiten de gebaande paden: we zijn innovatief, kritisch en brengen verfrissing met ons mee. Deze houding zetten we om in concrete resultaten. Dit doen wij met Hieroo vaak lokaal, maar af en toe wil het voorkomen dat we deze houding inzetten in een andere provincie. Zo ook bij (het Coronabedrijf van) de GGD Fryslân en de Veiligheidsregio Fryslân. Hieronder een toelichting van alle Jonge Consultants die zich hebben bezig gehouden met de versteviging en professionalisering van zowel de GGD als de Veiligheidsregio.

Blog Covid-19 bestrijding? Zijn we daar dan nog steeds mee bezig? Terwijl de zon al goed op temperatuur is en berichten over de pandemie langzaam uit het nieuws zijn verdwenen is er bij de Landelijke Coördinatie Covid-19 Bestrijding (LCCB) nog genoeg te doen.

Blog Situationeel leiderschap, de 7 Wijze W’s en projectfasering: zo maar een aantal termen waar we ons tijdens de afgelopen bootcamp Projectmanagement mee bezig hebben gehouden. Lees hier wat Jonge Consultants Bas en Sigrid geleerd hebben

Blog Op 20 juni is het Wereldvluchtelingendag. Op deze datum, aangewezen door de Verenigde Naties, eren we de kracht en de moed van mensen die hun thuis hebben moeten ontvluchten.  

Blog De Jonge Consultants van Hieroo bezochten een masterclass van Sioo, het opleidingsinstituut waar Hieroo mee samenwerkt, over onbewuste fantasieën en de ‘states of mind’ van leiders en leiderschapsteams.

Blog Samenwerken met een maatschappelijke organisatie? Doen! Je collega’s zijn gelukkiger, productiever en leren meer. Mark heeft net het buddy-traject van Emma at Work en Hieroo afgerond en deelt waarom dit voor elke organisatie zo waardevol is.

Blog De eerste Community Challenge van vestiging Hieroo Groningen vond in mei 2022 plaats in samenwerking met vestiging Zwolle. Lees in deze blog meer over wat de Community Challenge 'Bewust Bezig' inhield én kijk de aftermovie!

Agenda Jonge Consultant Marjolein organiseert een MeetUp over stadsnatuur in Rotterdam, en deze kun je natuurlijk alleen echt beleven door naar buiten te gaan!

Blog Jonge Consultant Tjerk organiseerde zijn MeetUp over stadslandbouw en dook verder in het thema; het systeem van voedselproductie moet op de schop!

Blog Afgelopen vrijdag stond voor alle Hieroo hubs in het teken van Theory-U. Lees hier meer over Bas zijn ervaring tijdens deze inspirerende dag.

Agenda Op 22 september organiseert Hieroo Amsterdam voor jong professionals in de stad een MeetUp met als thema Tussen publiek en politiek: Wint Oekraïne de informatieoorlog?

Agenda Tijd voor een nieuwe MeetUp bij Hieroo Utrecht! Deze MeetUp zullen we samen kijken naar de publieke ruimte van onze stad Utrecht: de straten waar we doorheen fietsen, de pleinen waar we een drankje doen, de parken waar we hardlopen of de hond uitlaten, het bankje waar we op de bus wachten. Dagelijks maken we gebruik van deze publieke ruimtes, samen met ontelbare anderen waarvan we de meeste niet kennen.

Blog Roos en Lot zijn de nieuwe aanwinst van Hieroo Zwolle! Lees hier meer over hun ervaringen en activiteiten van de eerste weken van hun nieuwe avontuur.

Nieuws Hieroo is op zoek naar een Sales Manager. Combineer jij jouw commerciële vaardigheden met een maatschappelijk hart? Lees dan gauw verder!

Agenda De tweede MeetUp van 2022 staat gepland en het is weer fysiek! Het onderwerp van deze keer is stadslandbouw en wat jij zelf kunt betekenen voor duurzamere landbouw in Rotterdam!

Blog Als we willen brainstormen over onze digitale toekomst is het wellicht interessant om eerst te weten waar we precies vandaan komen. Hoe ziet de evolutie van hét digitale eruit? Wat waren baanbrekende digitale innovaties en wanneer waren deze geïntroduceerd? Hoe heeft dit geleid tot het moment waarin we nu leven? Op deze vragen gaan we antwoorden zoeken, zodat we goed beslagen ten ijs komen op de MeetUp over onze digitale toekomst.

Blog Het is alweer meer dan een jaar geleden dat Hieroo haar deuren opende in de Domstad. Om dat te vieren, schoven de Jonge Consultants van Hieroo Utrecht en hun opdrachtgevers aan tafel voor het eerste Pioniersdiner. Een waardevol moment om samen het glas te heffen op al het moois dat het afgelopen jaar heeft gebracht én al het moois dat nog gaat komen.

Agenda Tijd voor een nieuwe MeetUp bij Hieroo Utrecht! Een MeetUp over hoe je spel en gamification kan inzetten om samen met collega’s op een toffe manier te leren en ontwikkelen.

Blog Bij Hieroo leren we manieren die helpen bij het beantwoorden van complexe, maatschappelijke vraagstukken. In deze blog van Sigrid lees je meer over hoe wij onder andere systeemdenken, design thinking en Theory U toepassen in ons werk.

Nieuws Tijdens het slotevenement van de Hieroo Community Challenges keken we terug op de sociale impact die we hebben gemaakt in 2021. Lees hier welke aan welke lokale en maatschappelijke vraagstukken de Hieroo locaties hebben gewerkt!

Nieuws Onder de noemer Gewoon Doen organiseert Hieroo Rotterdam - samen met SeederDeBoer - het HR-event Toekomstbeelden: ontdek en verbeeld(t) verandering van werk,

Agenda Op 3 maart organiseert Hieroo Amsterdam het gemeenteraadsverkiezingsdebat! Kandidaten van zeven partijen gaan met elkaar in debat over actuele onderwerpen.

Blog Livemuziek van The Beatles komt tot ons met een optreden van buurtbewoner Roy. Een moment waarop wij beseffen dat we echt een unieke avond hebben neergezet. Bewoners en vertegenwoordigers hebben met elkaar gegeten, gedronken en bovenal gepraat en naar elkaar geluisterd.

Blog Jonge Consultant Mark blikt terug op de Rotterdamse Community Challenge dag! Een dag waarop we met vele Rotterdammers uit het sportlandschap samenwerkten aan concrete oplossingen waardoor meer Rotterdammers met een beperking zich welkom voelen in de sport.

Agenda Klimaatverandering is hot! Terwijl de wereldleiders in Glasgow een poging wagen het ambitieniveau van het Klimaatakkoord van Parijs te verhogen, gingen afgelopen zaterdag duizenden mensen in Amsterdam de straat op tijdens de klimaatmars. Weten hoe je het verschil maakt in en met je organisatie? Kom 13 januari naar onze MeetUp!

Blog Na maanden samen bouwen aan inzicht, inspiratie en ontmoetingen binnen het thema van kansengelijkheid in het Utrechtse onderwijs, is het moment gekomen om aan de buitenwereld te laten zien waar we al die tijd mee bezig zijn geweest.

Agenda Wil je met ons in gesprek over etnische diversiteit op de werkvloer? Kom dan naar de meetup op 24 maart om 16:00 uur in Enschede.

Agenda Wil je met ons in gesprek over impact ondernemen? Kom dan naar de meetup op 6 oktober 17:00 in Enschede.

Agenda Jong professionals kenmerken werkgeluk als één van hun belangrijkste werkbehoefte. Het klinkt zo simpel: gelukkig worden van of in je werk. Maar hoe gaat dat eigenlijk in de praktijk? Wat is nou werkgeluk? En hoe kom ik eraan?

Blog Bij Hieroo staat sociale innovatie hoog in het vaandel. Dit bereiken we door de jaarlijkse community challenge in onze eigen regio. Nieuwsgierig hoe wij dit aanpakken? Hieroo Twente neemt je mee in hun challenge: de mensenbieb.

Blog Bij Hieroo vinden we het belangrijk om midden in de maatschappij te staan. We zijn ons bewust van de uitdagingen en kwetsbaarheden van vandaag en we proberen hier niet alleen met elkaar over te praten, maar we proberen het praten ook om te zetten in daden. Dit doen we onder andere door de verschillende Community Challenges, het partnerschap met bijvoorbeeld Emma at Work en MeetUps. Daarnaast maken we ook dankbaar gebruik van andermans kennis en kunde en om die reden was Jonge Consultant Bas vorige week in De Oosterpoort te vinden.

Blog Per 1 september is Amber als eerste Jonge Consultant gestart bij de Hieroo vestiging in Zwolle. Amber blikt terug op haar eerste maand bij Hieroo en kijkt vooruit naar de komende tijd.

Agenda Met Hieroo Amsterdam zetten we ons dit jaar in voor het creëren van meer verbinding binnen de wijk Nieuw-West. Om hier een goed einde aan te geven nodigen we je graag uit om mee te komen praten tijdens de rondetafelgesprekken over belangrijke thema's in de wijk.

Blog Deze week is het de Nationale Week van het Onderwijs, met vandaag de ‘dag van de gelijke kansen’’. Een perfect moment om je wat meer te vertellen over de Community Challenge van Hieroo Utrecht, want die staat namelijk in het teken van dit thema!

Agenda Voor de Community Challenge van Hieroo Utrecht is er hard gewerkt aan een cultureel product. Wij zijn hier erg trots op en presenteren deze graag tijdens deze ontbijtsessie. Kom jij ook?

Blog Het is vrijdagmiddag 15.00 uur. In het theaterlicht staan na elkaar jonge mensen vol vuur te praten. Ze hebben het over hun doelen, drijfveren, verlangens en toekomst. Dit is niet zomaar een pitchmoment...

Blog Op 4 & 5 november organiseert Hieroo Amsterdam hun Community Challenge om de verbinding tussen de inwoners van stadsdeel Nieuw-West in Amsterdam een boost te geven. We hebben al een behoorlijke weg afgelegd maar er staat ons ook nog veel te doen. In deze blog lees je onze ervaringen tot nu toe met het maken van Social impact.

Blog Cootje en Sigrid hebben in hun eerste maand bij Hieroo Rotterdam niet stilgezeten. Lees hier meer over hun ervaringen!

Blog Begin september zijn Femme, Jolieke en Marije vol enthousiasme begonnen bij Hieroo. Ze kwamen er al snel achter hoe groot de diversiteit van ieders expertise is en hoe verschillende paden hen hebben geleid naar Hieroo. Alle Jonge Consultants voegen iets toe. Lees hier wat de nieuwe aanwinsten komen brengen en halen bij Hieroo en hoe dat er visueel uitziet op hun moodboards!

Blog Per 1 september is Kylian, samen met Bas en Christian, begonnen aan zijn Hieroo avontuur in Groningen. In deze blog blikt Kylian terug op alle toffe ervaringen, bootcamps en borrels die hij heeft meegemaakt in zijn eerste weken bij Hieroo.

Blog Vanaf 1 oktober is Lisanne begonnen bij Hieroo Twente. Ze kijkt terug op haar eerste weken als Jonge Consultant.

Nieuws Wat hebben een filosoof, bestuurskundige en een marketeer gemeen? Juist! Ze zijn de nieuwe Jonge Consultants van onze mooie hoofdstad. Ruben (28), Roos (25) en Yander (30) staan aan het begin van hun carrière. Maak kennis met de zesde lichting van Hieroo Amsterdam.

Blog Eén van de speerpunten van Hieroo is kennis en het opdoen van kennis. Op vrijdag 17 september waren we aanwezig bij een Masterclass van Sioo, met als spreker Hans Strikwerda – hoogleraar aan de Universiteit van Amsterdam en Management Consultant – over het leren zien van nieuwe complexiteit.

Agenda Community Challenge Rotterdam: Onbeperkt welkom! – Samen de brug slaan tussen welkom voelen en welkom heten in het Rotterdamse sportlandschap.

Agenda We staan te popelen om weer te beginnen met netwerken, nieuwe mensen te ontmoeten die je echt kan aankijken terwijl je met je cocktail (of mocktail) door de straten van Amsterdam Nieuw-West loopt. Ook behoefte aan nieuwe frisse input over de stad waar je woont, maar misschien niet zo vaak komt? Eet, wandel en praat mee!

Blog Mark’s duurzame hart ging sneller kloppen van een aantal rapporten die hij las over de circulaire economie en betekenisvol werk en hij wilde weten hoe dat er in Rotterdam uit ziet. In dit artikel deelt hij hoe je de kansen kan benutten om circulair en inclusief ondernemen meer met elkaar te verbinden.

Agenda Kom naar de 9e MeetUp van Hieroo! Hoog tijd voor een speciale (na)zomerborrel editie! Steek je handen uit de mouwen tijdens een inspirerende workshop met Katelijne van Tienhoven en kom borrelen op de rooftop van 42workspace. Geloof ons, een beter uitzicht op de Rotterdamse highlights ga je niet krijgen!

Nieuws Al kon ik Beyoncé krijgen, doe mij maar Debora!’ of ‘Alleen ga je sneller, samen kom je verder’. Het zijn ondertussen vaak herhaalde uitspraken, afkomstig uit ons buddy-programma met Emma at Work. Emma at Work is de Stichting waarmee Hieroo al drie jaar met veel plezier samenwerkt. En vanaf dit jaar tillen we dit naar een hoger niveau: Hieroo is namelijk trotse GAP200 member bij Emma at Work!

Blog Onze consultant Michiel Rave vertelt over zijn werkzaamheden bij de GGD Fryslân, waar hij fulltime aan de slag is voor opdrachtgever Nils van Mourik met de grote vaccinatieoperatie.

Nieuws Na de afronding van twee succesvolle opdrachten hebben Hieroo en Pieter van Foreest besloten om voor de komende twee jaar een strategisch partnership aan te gaan, waarbij zij structureel gaan samenwerken in veranderprojecten.

Blog Het traineeship van Hieroo bestaat uit verschillende opleidingsbootcamps. In juni stond de bootcamp in het teken van projectmanagement.

Blog Tijdens de bootcamp ‘Van Contact naar Contract’ gingen we dieper in op de beginfases van de opdrachten die we doen. Jonge Consultants Jeroen Bal (Hieroo Twente) en Mark Damen (Hieroo Rotterdam) geven een kijkje in de keuken.

Blog In dit blog vind je de belangrijkste vragen die bij onze JC-ers speelden bij het maken van een keuze voor Hieroo. Mogelijk helpen de antwoorden op deze vragen jou in het maken van een keuze!

Blog Hoewel Tjerk en Maxime beide totaal geen ervaring hadden met het bedenken, opnemen, en verspreiden van een podcast, is het ze toch gelukt om de eerste reeks van Hieroover in Gesprek neer te zetten. Ze delen in dit blog hun ervaringen en tips waar je mogelijk zelf ook iets aan hebt wanneer je voor het eerst een podcast opneemt!

Blog Ga jij binnenkort je scriptie verdedigen of staat er een andere belangrijke presentatie op de planning? Vanuit haar ervaring als onderzoeker bij Middin deelt JC-er Kelly haar tips voor offline en online presentaties!

Blog Mark Damen is per 1 april gestart als Jonge Consultant bij Hieroo Rotterdam. In dit blog deelt hij hoe zijn eerste weken heeft ervaren.

Nieuws Maak in dit blog kennis met Anouk en Loraine: 2 nieuwe Jonge Consultants bij Hieroo Utrecht.

Nieuws Op donderdag 1 april zijn er twee nieuwe Jonge Consultants gestart bij Hieroo Amsterdam. De eerste week zit er alweer op en hij was goed gevuld met veel eerste keren: de eerste MeetUp, de eerste bootcamp 0 en natuurlijk de eerste Vrijmibo. In deze blog stellen wij – Wouter en Catharina – ons graag even voor en vertellen we over hoe wij onze eerste dagen hebben beleefd.

Actueel In deze tweede aflevering gaat Tjerk in gesprek met Maria Jacobs, bestuurder van het Radiotherapiecentrum Maastro. Maria doet wetenschappelijk onderzoek op het gebied van innovatie implementatie en vertelt over haar bevindingen en waarom men actief de tijd moet nemen om innovaties te implementeren.

Interview Katya en Arie zijn alweer een halfjaar aan het werk bij Hieroo Utrecht. Hoe bevalt dat? Hoe is de overgang van studeren naar fulltime werken, en wat hadden ze echt niet verwacht? We vragen het ze in deze nieuwe blog!

Interview Jasper Kreuger en Laura Wondolleck blikken terug op hun tijd bij Hieroo Rotterdam. Een bijzondere tijd voor beide. Zo begon Jasper als allereerste Jonge Consultant bij Hieroo Rotterdam en startte Laura op haar eerste werkdag direct op een opdracht, vanuit huis. Ook kijken ze terug op de gezellige dagen met het team.

Agenda De eerste MeetUp georganiseerd door Hieroo Utrecht is geïnspireerd op de serie Klassen. De serie laat zien hoe hard er gewerkt moet worden om alle leerlingen gelijke kansen te geven. Dit is een strijd die niet alleen in Amsterdam-Noord geleverd moet worden, maar net zo goed in Utrecht!

Agenda Hieroo en SeederDeBoer organiseren op dinsdag 8 juni een online evenement voor (bijna) afgestudeerden met als thema RESET. Lees hier meer over het programma en meld je aan!

Blog Fabian is de nieuwste aanwinst van het Hieroo team in Twente. Benieuwd naar zijn eerste ervaringen? Lees dan vooral verder!

Agenda Benieuwd naar welke impact jouw omgeving heeft op jouw toekomst? Meld je dan aan voor de 2e Rotterdamse MeetUp van dit jaar!

Blog Eind maart hebben Maarten en Jeroen meegedaan aan een driedaagse Hackathon; Samen Alleen. Deze digitale hackathon stond in het teken van eenzaamheid onder jongeren.

Blog In deze allereerste aflevering van Hieroover in Gesprek gaan Maxime en Tjerk in gesprek met Jethro Hardeman. Jethro Hardeman is specialist op het gebied van innoveren in de zorg en vertelt over zijn kijk op innovatie en waarom communicatie en het creëren van draagvlak zo belangrijk zijn.

Agenda ‘Hou afstand', ‘Mondkapje verplicht’, ‘Hou je oma van de IC’.. allemaal leuzen die door de hele stad te vinden zijn. Op 6 mei organiseert Hieroo Amsterdam de tweede digitale MeetUp binnen het tweeluik: Corona door de ogen van.. met dit keer de focus op Amsterdammers! Stadsgenoten delen hun ervaringen van het afgelopen jaar en we zoomen met professionals in op hoe de stad Amsterdam is veranderd.

Blog Lees hier meer over Niels zijn persoonlijke ervaringen bij een traject voor organisatieontwikkeling in een ziekenhuis

Nieuws Hieroo Rotterdam en de Rotterdamse consultants van SeederDeBoer vormen dé consultant van Rotterdam.

Interview De kop is eraf! Donderdag 1 april luidde als de vliegende start van ons traineeship bij Hieroo Utrecht. Van de ene op de andere dag is het nu echt begonnen. Nieuwsgierig naar hoe wij onze initiële stappen op het consultancy-pad hebben ervaren? Wij nemen je graag mee in de tijd vlak vóór en de 24 uur na ons startpunt.

Agenda Ongeveer een jaar geleden sloeg corona toe in NL. Sindsdien ziet ons leven er heel anders uit. Stress, rust, aanpassingsvermogen, een kleinere leefwereld: wat doet dat eigenlijk met je? Wat voor effecten hebben deze corona-gedreven veranderingen op je brein en je mind? Kom naar de MeetUp op 1 april en vind het uit!

Interview Wat blijft je het meeste bij na een 2-jarig traineeship? In de antwoorden van Robbert, Debora en Lotte bleek één grote gelijkenis te zitten: voordat je kunt manifesteren, dien je te reflecteren. Het traineeship van Hieroo stond de afgelopen twee jaar in het teken van het ontwikkelen van skills en het opdoen van ervaringen binnen organisaties.

Blog Donderdagavond 28 januari vond de 7e MeetUp plaats, met deze keer de creatieve sector als thema. Deze editie vond online plaats via Zoom, maar met het mooie en interessante beeldmateriaal van de sprekers was dit zeker geen probleem. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Blog Maud ging in gesprek met Martin de Groot, haar voormalige opdrachtgever. Lees meer over hun vrijwel volledige digitale samenwerking en het gezamenlijke toekomstperspectief voor Pieter van Foreest en Hieroo.

Blog Lees in dit blog meer over waarom Marjolein zichzelf een 'Connection detective' noemt en naar wat voor verbindingen zij op zoek is.

Nieuws Het thema "vaccineren" staat vandaag de dag centraal in het publieke debat – en de meningen hierover zijn verdeeld. Om meer inzicht te krijgen in hoe Rotterdammers hierover denken en welke drempels zij mogelijk ervaren, hebben wij een kleinschalig actieonderzoek afgenomen in Rotterdam.

Blog Lees hier meer over de Lemonade Session die door de Jonge Consultants van Hieroo is voorbereid en uitgevoerd in samenwerking met GGD Rotterdam Rijnmond.

Agenda Tijdens de eerste Rotterdamse MeetUp van dit jaar, staat de creatieve sector in de spotlight. Lees in blog meer over het programma en meld je gauw aan!

Nieuws We hebben weer goed nieuws te melden! Per 1 september opent Hieroo een vestiging in Groningen en Zwolle!

Blog Emma at Worker jongere B.A. en Hieroo JC'er Ruben werden 6 maanden geleden aan elkaar gekoppeld voor het programma: Hieroo x Emma at Work: klaar voor de toekomst! Al snel bleek dit een goede match te zijn. In deze blog delen zij hun ervaringen.

Agenda Lean, je hebt er vast wel eens van gehoord. Een systematische aanpak om werkprocessen efficiënter te maken en zo uiteindelijk minder kosten te maken. Klinkt veelbelovend, maar hoe werkt dat in de zorg? Op 16 april organiseert Hieroo een sessie aan de hand van onze ervaringen uit de praktijk . Op deze manier kan ook jouw organisatie verspillingen in de zorg tegengaan en meer waarde creëren voor de cliënt.

Blog Hoe komen de vaardigheden geleerd en toegepast binnen de academische wereld tot uiting in de praktijk? Laura blikt terug op hoe haar hart voor kunst en de kennis in de universiteitsbanken, goed van pas kwamen tijdens haar opdracht bij de Rotterdamse zorgorganisatie Laurens.

Nieuws Lees hier meer over Community Challenge van Hieroo Rotterdam. Samen met Gemeente Rotterdam geven we binnen het netwerk Gezond010 een impuls aan de satelliet "Rotterdam Rookvrij".

Blog Op 12 november vond alweer de zesde MeetUp van Hieroo Rotterdam plaats. Deze MeetUp stond volledig in het teken van gezondheid in de stad. Lees (en zie) hoe deze avond er uit zag!

Agenda op 21 januari organiseert Hieroo Amsterdam een digitale MeetUp in het teken van de huizenmarkt. Starters op de woningmarkt, waar begin je? Waar moet je rekening mee houden? Je vindt het uit op onze MeetUp!

Blog Welke paralellen kun je trekken tussen de rollen projectleider en skilerares? Benieuwd? In dit blog blikt Maxime terug op 3 lessen die zowel van toepassing zijn op uitvoeren van de projectleiders rol als op het geven van skiles.

Nieuws Van zomerse potjes tennis naar samen digitaal starten bij Hieroo Rotterdam. Lees in deze blog hoe Niels en Rogi, los van hun vriendschap, elkaars krachten en complementariteit hebben weten te ontdekken.

Blog Een nieuwe opdracht met als naam 'Greenfield'. Eh.. wat? Het greenfield, afkomstig uit oorspronkelijk de bedrijfskunde en IT, is voor Alina verworven tot symbool van mijn traineeship. Wat een groen lentefris veld te maken heeft met een consultancy traineeship? Nou, alles!

Blog De reis is onderdeel van de bestemming. Arie vertelt over zijn reis naar Hieroo. Wat bracht hem naar dit traineeship? En wat kan hij jou leren over jouw stappen naar de toekomst? Je leest het in deze blog!

Blog In november vond de opleidingsbootcamp ‘Lastige gesprekken’ plaats. In deze blog delen Lieke en Katya hun ervaringen over deze bootcamp.

Agenda op 12 november organiseert Hieroo Amsterdam een digitale MeetUp in het teken van de huizenmarkt. Starters op de woningmarkt, waar begin je? Waar moet je rekening mee houden? Je vindt het uit op onze MeetUp!

Blog Maud blikt met haar achtergrond als organisatiepsycholoog terug op hoe het thuiswerken haar tot nu toe af gaat en geeft praktische tips mee aan de lezers van dit blog.

Blog Op 2 oktober vond de intervisiebijeenkomst plaats van het programma Hieroo x Emma at Work klaar voor de toekomst. Duo Maxime en Suzanne blikken samen terug op deze bijeenkomst en op hun samenwerking.

Nieuws Hieroo is op zoek naar een regiomanager Noord-Oost Nederland. Altijd al bij een scale-up willen werken? Dan is dit je kans!

Agenda Breek uit je bubbel en kom naar deze 6e MeetUp van Hieroo Rotterdam! Lex Burdorf en Nils Bonder zorgen voor een inspirerende en interactieve avond en nemen je mee in het thema gezondheid in de stad.

Blog Datagedreven werken staat bij steeds meer organisaties hoog op de agenda. Tessa geeft haar kijk op de uitdagingen die hierbij spelen en gaat met haar opdrachtgever Jeroen Halkes van Vestia hierover in gesprek.

Blog Hieroo is partner van Voedselbanken Nederland. Hieroo Amsterdam heeft zich de afgelopen tijd ingezet om een marketingplan op te stellen om de Week van de Voedselbanken digitaal tot een succes te maken.

Nieuws Op donderdag 1 oktober zijn de eerste drie Jonge Consultants gestart bij Hieroo Utrecht. In deze blog vertellen ze aan de hand van de inhoud van hun tas op de eerste werkdag wat meer over zichzelf en hoe ze bij Hieroo terecht zijn gekomen.

Blog Terugkijkend op de afgelopen jaren ben jij misschien ook wel heel ergens anders begonnen dan waar je nu staat. In deze blog vertelt Jonge Consultant Tessa hoe zij de voordelen haalt uit haar studie Antropologie en hoe zij zo bij datavisualisatie met PowerBI is gekomen.

Actueel ‘Voel dat je eigenlijk alles al in huis hebt om vandaag te starten’. Het was één van de wijze lessen die wehebben opgedaan tijdens de MeetUp die ik organiseerde op 17 september: Wees de transitie, volg je intuïtie. In deze blog een terugblik én de aftermovie!

Nieuws Sinds de start van Hieroo in 2018 zijn de Jonge Consultants zeer actief in de zorgsector in diverse rollen. In dit artikel meer informatie over onze zorgpropositie en hoe wij binnen zorgorganisaties van waarde zijn.

Blog De 5e MeetUp van Hieroo Rotterdam in samenwerking met The Student Hotel stond in het teken van netwerken! Lees de tips & tricks van Laurens van Wesep en Maudi Oerlemans hier terug om te leren hoe jij bouwt aan een waardevol netwerk.

Blog “In het leven gaat het niet om wat je overkomt, maar hoe je ermee omgaat”. Voor mij helpt deze opvatting om beren op de weg met open armen te ontvangen. In plaats van weglopen. Juist de bezwaren met een boks, elleboog of grote glimlach begroeten. Elke dag biedt nieuwe kansen. Toon lef en grijp ze!

Nieuws Als organisatie vinden we het belangrijk om stil te staan bij hoogtepunten en de successen te vieren. De mijlpaal waar we in deze blog bij stilstaan bevindt zich zeker in de feestelijke sferen. Toch is er een dubbel gevoel aanwezig. De eerste lichting Jonge Consultants neemt afscheid en dat is lastig én leuk!

Nieuws Op 1 september zijn Emma, Marjolein en Tjerk bij Hieroo Rotterdam gestart. In dit blog lees je meer over hen en over wat ze in hun eerste bij Hieroo hebben meegemaakt.

Nieuws Dinsdag 1 september zijn er vier nieuwe jonge consultants gestart bij Hieroo Amsterdam. In deze blog vertellen zij wat meer over zichzelf, de weg naar Hieroo en hun persoonlijke missie.

Blog De eerste fysieke bootcamp in coronatijd was weer een feit! Jeroen en Tjerk vertellen in deze blog over hun eerste bootcamp ‘Interveniëren’.

Blog Systeem denken: het wordt gezien als een noodzakelijke vaardigheid voor de 21e eeuw. Kelly deelt hoe ze bij haar opdrachtgever IKEA Social Entrepreneurship leerde hoe organisaties via systeem verandering kunnen bijdragen aan een betere wereld voor ons allemaal.

Blog Hieroo Amsterdam en Rotterdam zijn begonnen aan het tweede traject met Emma at Work. Jonge Consultant Lisanne vertelt hoe de kick-off is geweest en waarom de samenwerking dit jaar een net iets andere insteek heeft.

Agenda Breek uit je bubbel – kom naar deze 5e MeetUp van Hieroo Rotterdam en The Student Hotel! Op deze avond wordt je geïnspireerd door Laurens van Wesep én steek je zelf de handen uit de mouwen met Maudi Oerlemans om te leren hoe jij bouwt aan een waardevol netwerk.

Blog ‘Wat is er nodig om een systeem te veranderen?’ Mijn collega Robbert en ik zitten te filosoferen over deze grote vraag. Die wij vanzelfsprekend niet kunnen beantwoorden. Er lijkt iets te gebeuren. Ineens is er van alles mogelijk. Van een wereldwijde Black Lives Matter beweging tot lokale initiatieven om mensen uit de buurt te supporten. Maar tegelijkertijd lijkt er nog zo’n lange weg te gaan.

Agenda Wij geloven in de kracht van jonge starters, en hun talent voor het bewandelen van nieuwe paden en het creëren van een nieuwe orde. In jou dus! Samen kunnen we experimenteren met nieuwe, bewuste manieren van werken en leven. En dat is nou precies wat we gaan doen tijdens de MeetUp op 17 september.

Blog Eind mei vond de eerste virtuele MeetUp van Hieroo Rotterdam plaats. Tijdens deze MeetUp deelden topsporter Jasper Tissen en sport-en prestatiepsycholoog Susie Cats met de deelnemers hun ervaring en tips over hoe je jezelf doelen kunt blijven stellen en motiveren in deze veranderende tijden.

Blog Jonge Consultant Simone is in februari 2020 als Communicatieadviseur begonnen bij de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Door de Coronacrisis heeft haar rol een andere wending gekregen en zo zie je maar: een opdracht vraagt de nodige flexibiliteit en veerkracht van een Jonge Consultant.

Blog Manon heeft samen met collega Emelie van SeederDeBoer een uniek online career event georganiseerd. In dit blog blikken zij samen terug op de samenwerking van beide organisaties en hun eigen samenwerking.

Blog Benieuwd naar welke opdrachten onze Jonge Consultants doen? Lees dan in dit blog meer over de opdracht van Maud in rol van Project Management Officer bij het Erasmus MC en hoe zij deze rol ervaren heeft.

Blog Lees in dit blog de terugblik op het career event 'Under Construction' dat Hieroo Rotterdam samen met SeederDeBoer organiseerde op 8 mei.

Agenda In deze 4e Meet-Up van Hieroo Rotterdam delen topsporter Jasper Tissen en sport-en prestatiepsycholoog Susie Cats hun kennis en ervaring over hoe je als mens en sporter om kunt gaan met deze onzekere tijd.

Blog Een opleidingsbootcamp over veranderkunde terwijl de maatschappij één van de grootste en generatie overstijgende veranderingen ooit ondergaat. Dat is een treffende timing van het onderwerp van deze Hieroo bootcamp.

Blog Laura is op 1 april bij Hieroo Rotterdam en kon direct aan de slag met een opdracht bij Laurens. Lees in dit blog meer over haar eerste maand bij Hieroo.

Agenda Op 15 mei verzorgen Hieroo een SeederDeBoer een workshop voor besturen van studieverenigingen!

Agenda Hoe zorg jij ervoor dat je productief blijft in tijden van Corona? Heb jij een nieuw strak werk ritme voor jezelf opgezet of zie jij wel hoe je werkweek verloopt? Grijp jij de kans om jezelf nieuwe dingen aan te leren of onderneem je juist veel dingen om productief te blijven?

Blog Carlijn Bes is de eerste Jonge Consultant die Hieroo Rotterdam verlaat om haar droom na te jagen. Lees in dit blog het interview met Carlijn.

Nieuws Vandaag viert Hieroo Rotterdam haar eerste verjaardag!

Agenda Hieroo Rotterdam organiseert samen met SeederDeBoer het event 'Under Construction' waarin je een voorproefje krijgt van hoe het is om een consultancy traineeship te volgen.

Blog Hoe ziet het opzetten van een nieuwe afdeling business control eruit en waar loop je allemaal tegenaan? Jonge Consultant Jasper heeft dit zelf mogen ervaren tijdens zijn eerste opdracht als onderdeel van het Hieroo Traineeship. In dit blog blikt Jasper samen met zijn opdrachtgever Jeremy Slingerland terug op zijn eerste opdracht.

Nieuws Hieroo wil graag haar steentje bijdragen tijdens deze corona-crisis en de vitale organisaties in de regio helpen.

Nieuws Lees in dit blog de #HierooHelpt hulpvragen waarin de Jonge Consultants van Hieroo ondersteuning bieden.

Nieuws Vanuit Hieroo Amsterdam zijn we bezig met ons allereerste sociale innovatieproject dat zich richt op de zelfredzaamheid van jonge meiden in Amsterdam. Samen proberen we zo de stad een beetje beter te maken en de sprong naar zelfredzaamheid makkelijker te maken. Lees hier meer over wat de 'Hieroo Community Challenge jeugdzorg 18-/18+' precies inhoudt!

Blog Lees hier het verhaal van Kelly, waarin zij samen met haar opdrachtgever Rob Noldus terugblikt op haar eerste opdracht bij bij Home Instead Thuisservice Rotterdam.

Blog Veel interessante toepassingen kwamen voorbij tijdens deze Rotterdamse MeetUp over Artificial Intelligence. Lees hier meer over hoe deze avond bij LaatBloeien eruit zag!

Nieuws Van oktober 2019 tot en met januari 2020 werkten Hieroo Rotterdam samen met Rabo&Crowd aan een crowdfinance campagne.

Actueel Terwijl een deel van de wereld op pauze staat, opent zich een totaal nieuwe wereld: die van online samenwerken. Doe mee met onze workshops en leer meer!

Blog ‘Wij geloven dat een betere stad niet vanzelf ontstaat. Daarom werkt Hieroo vandaag aan een betere stad van morgen.’ Het zijn twee zinnen die ons ideaal bij Hieroo omschrijven. Een ideaal waar wij ons sinds de start van Hieroo anderhalf jaar geleden met veel energie voor inzetten. In deze blog vertellen we je graag aan welke sociale innovatie 14 Jonge Amsterdamse Consultants op dit moment werken.

Nieuws Millennials en generatie X: duidelijke verschillen of juist niet? Jonge Consultants Simone en Sebastiaan gaan in de eerste aflevering van Het Hieroo Wisselgesprek over dit onderwerp in gesprek met hun voormalige opdrachtgevers van Mediahuis.

Interview Freek en Aruna: beide spontaan en energiek, beide een passie voor personal branding. In dit interview vertellen zij over hun visie op personal branding en het belang voor jonge starters om hier mee aan de slag te gaan.

Blog Profileren kun je leren en dat hebben we ondervonden bij de eerste MeetUp van 2020 van Hieroo Amsterdam. Jonge Consultant Rooske van Hieroo Amsterdam vertelt in deze blog hoe ze avond heeft ervaren, waarna je zelf een oordeel kan vellen bij het kijken van de aftermovie onderaan deze post!

Agenda Op 5 maart staat de 3e MeetUp van Hieroo Rotterdam gepland. Dit keer met als thema 'Artificial Intelligence'.

Blog Wil je weten wat deze albatros te maken heeft met de start van een Jonge Consultant op zijn 1e opdracht? Mylcher vertelt het in zijn blog!

Blog ‘Al hadden ze Beyoncé gevonden, ik was liever door Debora geholpen’. Het geeft in één zin de openhartigheid, kwetsbaarheid en humor weer van de slotbijeenkomst waarmee het eerste mentorprogramma in Amsterdam werd afgesloten.

Blog Afgelopen week was het weer tijd voor een bootcamp! Dit keer rondom het thema 'Datafication'. Hieroo talenten Daniëlle & Maxime delen in dit blog hun ervaringen over deze leerzame bootcamp!

Blog Het is bijna een jaar geleden: het eerste pioniersdiner van Hieroo Amsterdam waar het succes van de start van Hieroo werd gevierd. Sindsdien zijn we verder gegroeid van zes naar veertien talenten en zijn er diverse nieuwe opdrachtgevers aangesloten. Hoogste tijd dus voor een vervolgsessie: het pioniersdiner 2.0! 

Agenda Op 16 januari 2020 organiseert Talent Rooske een MeetUp over Personal Branding. Benieuwd naar wat Personal Branding voor jou kan betekenen? Klik hier voor meer informatie en meld je aan!

Blog Hoor wie klopt daar..? Het is de Sint!

Blog Benieuwd naar waar de tweede MeetUp van Hieroo Rotterdam overging? Lees hier de inhoudelijke terugblik op deze geslaagde avond!

Blog Hieroo Talent Lisanne is fanatiek waterpolospeelster. In haar blog vertelt ze hier meer over en deelt ze ook wat deze sport haar heeft geleerd over werken in teams.

Nieuws De directeur van Hieroo, Jurgen Schut, was de afgelopen maand twee keer te horen in een podcast! Hij ging in gesprek over de nieuwe generatie in consultancy en veranderkunde. Lees hier meer en luister naar de podcasts!

Blog Herken je dat? Dat je een bepaald doel voor jezelf hebt gesteld, maar die om de een of andere reden toch niet weet te bereiken? Hieroo volgde de 'immunity to change' trainingen, waarmee we eens goed met dit vraagstuk aan de slag gingen!

Interview Lees in dit blog de ervaring van de eerste opdrachtgever van Hieroo: Rop Spanjaard, managing director Facilitair Bedrijf & Vastgoed van Laurens.

Interview Hieroo gaat viral! We waren samen met SIOO te gast bij NBR om te praten over een nieuwe ondernemende kijk op de consultancy-wereld. Terugluisteren kan hier!

Agenda Dinsdag 26 november organiseert Hieroo Rotterdam een MeetUp voor young professionals en starters uit Rotterdam. Dit keer rondom het thema ‘altijd aan’. Benieuwd naar de voor- en nadelen van altijd bereikbaar zijn en vraag jij je ook af of het tegenwoordig nog haalbaar is om offline te leven? Meld je dan nu aan voor deze MeetUp!

Blog In dit blog is Hieroo Talent Tessa aan het woord, waarin zij haar fascinatie voor gedrag in combinatie met publieke gezondheid bespreekt. Lees hier meer over waarom gedragsverandering - zowel op individueel- als groepsniveau - een uitdaging is.

Blog Het was weer tijd voor een MeetUp bij Hieroo Amsterdam! Deze keer was het thema: Beleggen en Pensioen, hoe moet je dat doen? In deze blog vind je een terugblik én de aftermovie van de avond!

Blog Sinds vorige week is de eerste MeetUp van Hieroo Rotterdam een feit! Lees in dit blog de terugblik op dit geslaagde event.

Blog Het is weer tijd voor een opleidingsbootcamp! Dit keer: samenwerken in teams. In dit blog beschrijven nieuwe Hieroo Talenten Lieke en Maud hoe zij deze hebben ervaren.

Interview 1 jaar Hieroo! Tijd om te vieren en om terug te blikken op afgelopen jaar. van 1 locatie met 6 Talenten naar 3 locaties met 22 Talenten, er is genoeg gebeurd! Lees het hier!

Interview Een maand nadat ze haar opdracht heeft afgerond gaat Talent Seffie langs bij haar voormalig leidinggevende bij de Gemeente Amsterdam. Samen met Jacqueline Essien heeft ze een openhartig gesprek over de samenwerking tussen Hieroo en de Gemeente Amsterdam.

Blog In dit blog beantwoord Maud een aantal vragen die zij regelmatig krijgt over wat een traineeship nu precies inhoudt.

Blog 5 nieuwe Talenten zijn gestart bij Hieroo Amsterdam! Met Mylcher, Lieke, Ruben, Lisanne en Rosalie is alweer de 3e groep bij Hieroo Amsterdam van start gegaan. In dit blog stellen ze zich voor.

Blog Afgelopen week begonnen Maud, Maxime, Kelly en Tessa bij Hieroo Rotterdam. Lees in dit blog de highlights van hun eerste week!

Agenda Op dinsdag 1 oktober organiseert Hieroo haar eerste MeetUp voor starters en young professionals uit Rotterdam. Het onderwerp is 'Ondernemerschap'. Heb je altijd al afgevraagd wat jonge mensen drijft om hun vaste salaris en zekerheid in te ruilen voor het najagen van hun droom? Meld je dan nu aan voor deze MeetUp!

Blog Hieroo Talent Jasper doet op dit moment een opdracht bij Stantec. In dit blog vertelt hij meer over hoe zijn interesse in radio hem ook helpt te focussen in zijn opdracht.

BlogGeen categorie Begin dit jaar is Jonge Consultant Maarten gestart met het Hieroo Traineeship. Hoe ziet zo’n eerste opdracht eruit en wat komt er allemaal bij kijken? Maarten deelt zijn ervaringen van het eerste halfjaar bij Hieroo Twente in deze blog.

Blog Hieroo Twente had vorige maand zijn allereerste MeetUp. Young Professionals uit Twente kwamen samen om te leren over persoonlijk leiderschap & emotionele intelligentie op de werkvloer. In deze blog geven we een inkijkje op deze inspirerende avond.

Agenda Wil jij beter leren omgaan met stress en meer aan het roer komen van je eigen (werk)leven in 2020? Bezoek dan onze MeetUp: van Mind full naar Mindful.

Agenda Het is tijd voor een gloednieuwe MeetUp met dit keer als thema: personal finance. Heb jij ook vragen over dit onderwerp, maar weet je ook niet precies waar je moet beginnen met het vinden van antwoorden? Kom dan op 26 september naar de MeetUp van Hieroo Amsterdam!

Blog Sinds mei zijn we van start met het mentorprogramma van Hieroo Amsterdam in samenwerking met Emma at Work. De Hieroo Talenten worden uitgedaagd om hun mentees te inspireren, coachen en begeleiden in de zoektocht naar een baan. Hoe verloopt die zoektocht en wat zijn de inzichten? Talent Lotte van Hieroo Amsterdam vertelt hierover in haar blog.

Blog Talent Judith van Hieroo heeft meegeholpen met het organiseren van het straatvoetbaltoernooi van De Nieuwe Poort in samenwerking met het Calvijn College. Doel ervan is om de verschillende werelden samen te brengen die elkaar in het dagelijks leven niet als vanzelfsprekend ontmoeten. En natuurlijk deed Hieroo op de dag zelf ook mee!

Blog Talent Dieke doet momenteel via Hieroo Amsterdam een opdracht bij Schiphol. In dit blog vertelt ze over haar zoektocht naar de beruchte work-life balance en hoe zij tijdens drukke momenten op haar opdracht de rust weet te behouden.

Blog Vorige week gingen we aan de slag, in onze training met heel Hieroo Nederland, met de Community Challenge van Hieroo. We trapten af met een workshop over ‘Theory U’, de methodologie die we zullen gebruiken om deze challenge aan te gaan. Lees meer over de verwonderingen en ervaringen van onze Talenten!

Blog In dit blog blikt Robbert terug een terugblik op de opleidingsdagen bij Hieroo. Lees meer over zijn ervaringen over het trekken een sprintje met schrijven en Design Thinking toepassen bij overlast!

Blog Om meer zicht te krijgen op wat precies speelt in de stad, kreeg Manon, samen met Lana van SeederDeBoer, de unieke mogelijkheid om een ochtend mee te lopen met de RET en de stad vanuit hun ogen te ervaren.

Interview Op 9 mei vond er weer een MeetUp van Hieroo Amsterdam plaats, met als thema: 'Breek uit je bubbel, ben jij een groene starter'? Lees hier het interview met de gastsprekers en bekijk de aftermovie!

Agenda Speciaal voor jou organiseert Hieroo Rotterdam op donderdag 20 juni het “Hieroo Dromen én Doen Event"

Actueel Vorige week is Carlijn begonnen met haar opdracht bij zorginstelling Laurens. Daarnaast start Jasper vanaf volgende week bij Stantec op de afdeling Business Control.

Interview Marguerithe de Man vertelt in dit interview meer over het belang van jonge talenten in organisaties.

Interview Lees hier het interview Andrea Lambrichs de Bruin over starters in organisaties.

Interview Lees hier Verleid de Starter deel 3: een interview met twee jonge en ambitieuze Talenten!

Blog Lees in dit blog meer over het mentorprogramma dat Emma at Work en Hieroo samen starten.

Agenda Speciaal voor jou organiseert Hieroo Amsterdam op donderdag 13 juni het “Hieroo Dromen én Doen Event"

Interview Lees in dit interview met Jurgen Schut over sociaal ondernemerschap en de relatie met adviesbureaus.

Agenda Het is tijd voor een nieuwe MeetUp! Heb jij een superleuke baan, maar merk je dat jouw organisatie meer zou kunnen doen aan duurzaamheid? Ben je benieuwd wat jij zou kunnen doen om je organisatie meer ‘sustainable’ te maken? Kom dan op 9 mei naar onze MeetUp in House of Watt!

ActueelAgenda Naast de welbekende MeetUps voor Young Professionals uit de regio Twente, organiseert Hieroo Twente in samenwerking met Jan van Halst een aanvullend evenement onder de noemer 'kleedkamersessie'. In deze kleedkamersessie staat het thema coachend leiderschap centraal.

Blog Vorige week heeft Hieroo Rotterdam haar opening met een feestelijk openingsontbijt gevierd. In deze blog kijken we terug op deze mijlpaal.

Blog Afgelopen maandag zijn Carlijn en Jasper begonnen bij Hieroo Rotterdam!. Lees hier de ervaringen van hun eerste werkweek.

Agenda Het is tijd voor onze allereerste MeetUp voor jong talent uit Twente! Met als thema Persoonlijk Leiderschap. Persoonlijk leiderschap betekent dat je contact hebt met je innerlijk kompas en je de regie pakt en houdt over jouw (zakelijk) leven. Dus wil jij ervoor zorgen dat je je eigen potentieel tot ontwikkeling brengt kom dan op 15 oktober naar onze MeetUp in The Ceespot.

Actueel Per 1 april is Hieroo Rotterdam gevestigd aan het Westplein.

Blog Sanne is vorige maand begonnen als project medewerker bij Medlon. Lees hier over haar eerste ervaringen.

Actueel Na een succesvolle periode in Amsterdam, slaat Hieroo nu ook zijn vleugels uit naar Rotterdam en Twente. De redactie van Consultancy.nl sprak met Jurgen Schut, directeur van Hieroo.

Blog Als onderdeel van Hieroo’s Talent Circle organiseerde Hieroo Talent Judith een MeetUp om eens uit onze bubbel te breken. Samen met ander Amsterdams talent kregen we vorige week de mogelijkheid om nieuwe, inspirerende stadsgenoten te ontmoeten. Bekijk hieronder de beelden van deze bijzondere avond!

Blog Lotte, Robbert en Debora maakten vorige week een vliegende start. De eerste twee dagen volgden de nieuwe Talenten van Hieroo Amsterdam een opleidingsbootcamp waar zij van alles leerden over organisaties, persoonlijk leiderschap, presenteren en natuurlijk over elkaar! In deze blog stellen zij zich voor.

Blog Vandaag is de dag die als een logisch vervolg voelt op alles wat ik hiervoor in mijn carrière heb gedaan, namelijk mijn eerste werkdag bij Hieroo.

Nieuws De start in Twente was rustig en ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’. In Amsterdam zijn we gestart met enige bravoure, Hieroo is mooi en we laten ons niet tegenhouden door de gevestigde orde. In Rotterdam gaan we het gewoon doen. Geen woorden, maar daden! Iedere dag werken aan een beter Rotterdam van morgen.

Blog Vorige week ging Hieroo Amsterdam aan tafel met haar opdrachtgevers. Een informele manier om het succes van de start van Hieroo te vieren. Dankzij onze eerste opdrachtgevers kunnen we bij Hieroo spreken van een vliegende start! Simone Neuvel blikt terug op het Pioniersdiner bij restaurant de Buren van Cordaan.

Agenda Op donderdag 7 maart organiseert Hieroo Amsterdam haar tweede MeetUp! Wil je uit je bubbel breken en nieuwe, inspirerende mensen ontmoeten? Zien op welke manier je een bijdrage kan leveren aan je lokale omgeving? Meld je dan aan!

Actueel Vorige week sloten we de #Bedrijvendagen af in het nieuwe #U-parkhotel op de #Universiteit Twente!

Agenda Wil jij meer weten over Hieroo, wat we doen en onze Talenten leren kennen? Kom dan vrijdag 22 februari naar een Hallo @ Hieroo in Amsterdam!

Agenda Op 8 maart organiseert Hieroo een ontbijtsessie met gastspreker Dominique Haijtema voor HR-eindverantwoordelijken in (de regio) Amsterdam!

Nieuws Samen met jongeren gaan we de komende maanden een ‘reis’ organiseren. Een reis met een diverse groep jongeren in leeftijden van 15 tot 23 jaar.

Blog Tijdens onze laatste bootcamp hebben we het uitgebreid gehad over ¨Storytelling¨. Een waardevol instrument voor consultants.

Blog Sanne is het tweede Talent dat in Twente aan de slag is gegaan dit jaar. Ze vertelt over haar eerste week als Hieroo Talent. Benieuwd naar haar eerste ervaringen en waarom zij voor Hieroo heeft gekozen? Lees dan hier haar blog!

Agenda Beginnen bij een start-up na je studie? En waarom dan in Twente? Lees hier waarom, of ontdek het zelf op onze Hallo @ Hieroo-dag!

Blog Rooske blikt terug op haar Management Drives test die ze in de eerste bootcamp bij Hieroo heeft gemaakt. Benieuwd naar haar visie hierop? Lees het in haar blog!

Blog Een terugblik op het jaar 2018: het jaar waarin Hieroo Amsterdam startte.

Nieuws What's next! Een interview over de gebundelde krachten van Hieroo en Sioo, onze partner voor het opleiden van de Talenten van Hieroo.

Blog 12 december is de Internationale Dag van de Universele Gezondheidszorg. Op deze dag kijken we naar de mogelijkheden om zorg toegankelijk te maken voor iedereen. Universele gezondheidszorg is één van de duurzaamheidsdoelstellingen van de Verenigde Naties.

Interview Tijdens de tweede bootcamp van de Hieroo Talenten kregen we wederom een training van Michiel van Dijk. Michiel is trainer bij Sioo en daarnaast actief in het bedrijfsleven. Sebastiaan van de Kasteele, Talent bij Hieroo, stelde een paar prangende vragen aan Michiel. Dit geeft ons een mooi kijkje in de keuken van een Sioo trainer.

Blog Wat zouden we moeten zonder Sinterklaas en Seffie. We komen er waarschijnlijk nooit achter wie dit mooie gedicht echt heeft geschreven. Dank aan beiden!

ActueelBlog Seffie is vorige maand begonnen als proces analist bij de Gemeente Amsterdam. Lees hier over haar eerste ervaringen.

ActueelBlog Vijf Hieroo Talenten waren aanwezig bij het ontmoetingsdiner van De Nieuwe Poort. Dit diner wordt georganiseerd om nieuwkomers en het bedrijfsleven met elkaar in contact te brengen.

ActueelBlog Simone is één van de talenten die in september 2018 is gestart bij Hieroo. Zij ziet parallellen tussen haar onderzoek in Colombia en haar huidige werk als Talent bij Hieroo.

Blog Sebastiaan is één van de Talenten die is gestart bij Hieroo. Wat spreekt hem aan in Hieroo en wat staat hem te wachten? Lees het in zijn blog!

BlogInterview Jurgen is de oprichter van Hieroo en tevens partner bij SeederDeBoer. Waar kwam het idee om met Hieroo te starten vandaan? Van concept tot realisatie, lees het in zijn interview!

Blog Beginnen bij een startup na je studie? Ja! Ik heb er niet lang over na hoeven denken. Ontdek mijn ervaringen voor en na de start van Hieroo.

Nieuws Letterlijk en figuurlijk. Onze talenten en opdrachtgevers zijn welkom op de De Ruijterkade 124 in Amsterdam.

Cookie toestemming
Wij gebruiken cookies op onze website, voor meer informatie lees ons privacybeleid.
Instellen
Functionele cookies: deze cookies zijn nodig voor een goed werkende website
Analytische cookies: deze cookies worden gebruikt om bezoekers de best mogelijke ervaring te geven op onze websites