Posts

Blog Het is vrijdagmiddag 15.00 uur. In het theaterlicht staan na elkaar jonge mensen vol vuur te praten. Ze hebben het over hun doelen, drijfveren, verlangens en toekomst. Dit is niet zomaar een pitchmoment...

Blog Bij Hieroo vinden we het belangrijk om midden in de maatschappij te staan. We zijn ons bewust van de uitdagingen en kwetsbaarheden van vandaag en we proberen hier niet alleen met elkaar over te praten, maar we proberen het praten ook om te zetten in daden. Dit doen we onder andere door de verschillende Community Challenges, het partnerschap met bijvoorbeeld Emma at Work en MeetUps. Daarnaast maken we ook dankbaar gebruik van andermans kennis en kunde en om die reden was Jonge Consultant Bas vorige week in De Oosterpoort te vinden.

Agenda Klimaatverandering is hot! Terwijl de wereldleiders in Glasgow een poging wagen het ambitieniveau van het Klimaatakkoord van Parijs te verhogen, gingen afgelopen zaterdag duizenden mensen in Amsterdam de straat op tijdens de klimaatmars. Weten hoe je het verschil maakt in en met je organisatie? Kom 1 december naar onze MeetUp!

Blog Vanaf 1 oktober is Lisanne begonnen bij Hieroo Twente. Ze kijkt terug op haar eerste weken als Jonge Consultant.

Blog Per 1 september is Kylian, samen met Bas en Christian, begonnen aan zijn Hieroo avontuur in Groningen. In deze blog blikt Kylian terug op alle toffe ervaringen, bootcamps en borrels die hij heeft meegemaakt in zijn eerste weken bij Hieroo.

Agenda Met Hieroo Amsterdam zetten we ons dit jaar in voor het creëren van meer verbinding binnen de wijk Nieuw-West. Om hier een goed einde aan te geven nodigen we je graag uit om mee te komen praten tijdens de rondetafelgesprekken over belangrijke thema's in de wijk.

Blog Per 1 september is Amber als eerste Jonge Consultant gestart bij de Hieroo vestiging in Zwolle. Amber blikt terug op haar eerste maand bij Hieroo en kijkt vooruit naar de komende tijd.

Agenda Voor de Community Challenge van Hieroo Utrecht is er hard gewerkt aan een cultureel product. Wij zijn hier erg trots op en presenteren deze graag tijdens deze ontbijtsessie. Kom jij ook?

Blog Deze week is het de Nationale Week van het Onderwijs, met vandaag de ‘dag van de gelijke kansen’’. Een perfect moment om je wat meer te vertellen over de Community Challenge van Hieroo Utrecht, want die staat namelijk in het teken van dit thema!

Agenda Community Challenge Rotterdam: Onbeperkt welkom! – Samen de brug slaan tussen welkom voelen en welkom heten in het Rotterdamse sportlandschap.

Blog Cootje en Sigrid hebben in hun eerste maand bij Hieroo Rotterdam niet stilgezeten. Lees hier meer over hun ervaringen!

Nieuws Voor Hieroo en het moederbedrijf SeederDeBoer zijn we op zoek naar een Senior Recruiter. Krijg jij energie van in contact zijn met jong talent en het vinden van het juiste toptalent voor traineeships? Dan is deze vacature voor jou!

Blog Op 4 & 5 november organiseert Hieroo Amsterdam hun Community Challenge om de verbinding tussen de inwoners van stadsdeel Nieuw-West in Amsterdam een boost te geven. We hebben al een behoorlijke weg afgelegd maar er staat ons ook nog veel te doen. In deze blog lees je onze ervaringen tot nu toe met het maken van Social impact.

Blog Eén van de speerpunten van Hieroo is kennis en het opdoen van kennis. Op vrijdag 17 september waren we aanwezig bij een Masterclass van Sioo, met als spreker Hans Strikwerda – hoogleraar aan de Universiteit van Amsterdam en Management Consultant – over het leren zien van nieuwe complexiteit.

Blog Begin september zijn Femme, Jolieke en Marije vol enthousiasme begonnen bij Hieroo. Ze kwamen er al snel achter hoe groot de diversiteit van ieders expertise is en hoe verschillende paden hen hebben geleid naar Hieroo. Alle Jonge Consultants voegen iets toe. Lees hier wat de nieuwe aanwinsten komen brengen en halen bij Hieroo en hoe dat er visueel uitziet op hun moodboards!

Nieuws Wat hebben een filosoof, bestuurskundige en een marketeer gemeen? Juist! Ze zijn de nieuwe Jonge Consultants van onze mooie hoofdstad. Ruben (28), Roos (25) en Yander (30) staan aan het begin van hun carrière. Maak kennis met de zesde lichting van Hieroo Amsterdam.

Agenda Als young professional sta je aan het begin van een mooie carrière. Een fijne werkplek met collega’s die op een respectvolle manier met elkaar omgaan is hierbij een must om goed te kunnen gedijen. De basis voor deze manier van werken met elkaar ligt bij de onderlinge acceptatie, maar hoe zit het eigenlijk met het accepteren van elkaar als individu?

Blog Mark’s duurzame hart ging sneller kloppen van een aantal rapporten die hij las over de circulaire economie en betekenisvol werk en hij wilde weten hoe dat er in Rotterdam uit ziet. In dit artikel deelt hij hoe je de kansen kan benutten om circulair en inclusief ondernemen meer met elkaar te verbinden.

Agenda We staan te popelen om weer te beginnen met netwerken, nieuwe mensen te ontmoeten die je echt kan aankijken terwijl je met je cocktail (of mocktail) door de straten van Amsterdam Nieuw-West loopt. Ook behoefte aan nieuwe frisse input over de stad waar je woont, maar misschien niet zo vaak komt? Eet, wandel en praat mee!

Agenda Kom naar de 9e MeetUp van Hieroo! Hoog tijd voor een speciale (na)zomerborrel editie! Steek je handen uit de mouwen tijdens een inspirerende workshop met Katelijne van Tienhoven en kom borrelen op de rooftop van 42workspace. Geloof ons, een beter uitzicht op de Rotterdamse highlights ga je niet krijgen!

Nieuws Al kon ik Beyoncé krijgen, doe mij maar Debora!’ of ‘Alleen ga je sneller, samen kom je verder’. Het zijn ondertussen vaak herhaalde uitspraken, afkomstig uit ons buddy-programma met Emma at Work. Emma at Work is de Stichting waarmee Hieroo al drie jaar met veel plezier samenwerkt. En vanaf dit jaar tillen we dit naar een hoger niveau: Hieroo is namelijk trotse GAP200 member bij Emma at Work!

Blog Tijdens ons traineeship bij Hieroo volgen wij een opleidingstraject, begeleid door SIOO, tot adviseur. In twee jaar tijd hebben we negen ‘bootcamps’, een training van vijf dagdelen. Op dit moment hebben we net de bootcamp projectmanagement achter de rug. Twee dagen op een fantastische locatie waarin we ontzettend veel hebben geleerd, gelachen en bijgepraat.

Blog Onze consultant Michiel Rave vertelt over zijn werkzaamheden bij de GGD Fryslân, waar hij fulltime aan de slag is voor opdrachtgever Nils van Mourik met de grote vaccinatieoperatie.

Nieuws Na de afronding van twee succesvolle opdrachten hebben Hieroo en Pieter van Foreest besloten om voor de komende twee jaar een strategisch partnership aan te gaan, waarbij zij structureel gaan samenwerken in veranderprojecten.

Agenda Wil jij Hieroo Utrecht beter leren kennen? Dat kan tijdens de digitale Inhouse@Hieroo Utrecht op 18 juni!

Blog Tijdens de bootcamp ‘Van Contact naar Contract’ gingen we dieper in op de beginfases van de opdrachten die we doen. Jonge Consultants Jeroen Bal (Hieroo Twente) en Mark Damen (Hieroo Rotterdam) geven een kijkje in de keuken.

Blog In dit blog vind je de belangrijkste vragen die bij onze JC-ers speelden bij het maken van een keuze voor Hieroo. Mogelijk helpen de antwoorden op deze vragen jou in het maken van een keuze!

Agenda Er komt een digitale Inhouse@Hieroo Amsterdam aan! Wil jij Hieroo Amsterdam beter leren kennen? Dit is je kans!

Agenda Voordat de zomer begint gaan we on tour in Noord-Oost Nederland. Beginnen bij een start-up na je studie? En waarom dan in Groningen, Zwolle of Twente? Lees hier waarom, of ontdek het zelf op onze inhouse-dag!

Blog Hoewel Tjerk en Maxime beide totaal geen ervaring hadden met het bedenken, opnemen, en verspreiden van een podcast, is het ze toch gelukt om de eerste reeks van Hieroover in Gesprek neer te zetten. Ze delen in dit blog hun ervaringen en tips waar je mogelijk zelf ook iets aan hebt wanneer je voor het eerst een podcast opneemt!

Blog Ga jij binnenkort je scriptie verdedigen of staat er een andere belangrijke presentatie op de planning? Vanuit haar ervaring als onderzoeker bij Middin deelt JC-er Kelly haar tips voor offline en online presentaties!

Blog Mark Damen is per 1 april gestart als Jonge Consultant bij Hieroo Rotterdam. In dit blog deelt hij hoe zijn eerste weken heeft ervaren.

Agenda Wil je graag weten hoe het is om bij Hieroo Rotterdam te werken? Meld je dan aan voor Inhouse@Hieroo Rotterdam!

Nieuws Maak in dit blog kennis met Anouk en Loraine: 2 nieuwe Jonge Consultants bij Hieroo Utrecht.

Actueel In deze tweede aflevering gaat Tjerk in gesprek met Maria Jacobs, bestuurder van het Radiotherapiecentrum Maastro. Maria doet wetenschappelijk onderzoek op het gebied van innovatie implementatie en vertelt over haar bevindingen en waarom men actief de tijd moet nemen om innovaties te implementeren.

Nieuws Op donderdag 1 april zijn er twee nieuwe Jonge Consultants gestart bij Hieroo Amsterdam. De eerste week zit er alweer op en hij was goed gevuld met veel eerste keren: de eerste MeetUp, de eerste bootcamp 0 en natuurlijk de eerste Vrijmibo. In deze blog stellen wij – Wouter en Catharina – ons graag even voor en vertellen we over hoe wij onze eerste dagen hebben beleefd.

Interview Katya en Arie zijn alweer een halfjaar aan het werk bij Hieroo Utrecht. Hoe bevalt dat? Hoe is de overgang van studeren naar fulltime werken, en wat hadden ze echt niet verwacht? We vragen het ze in deze nieuwe blog!

Interview Jasper Kreuger en Laura Wondolleck blikken terug op hun tijd bij Hieroo Rotterdam. Een bijzondere tijd voor beide. Zo begon Jasper als allereerste Jonge Consultant bij Hieroo Rotterdam en startte Laura op haar eerste werkdag direct op een opdracht, vanuit huis. Ook kijken ze terug op de gezellige dagen met het team.

Agenda Hieroo en SeederDeBoer organiseren op dinsdag 8 juni een online evenement voor (bijna) afgestudeerden met als thema RESET. Lees hier meer over het programma en meld je aan!

Agenda De eerste MeetUp georganiseerd door Hieroo Utrecht is geïnspireerd op de serie Klassen. De serie laat zien hoe hard er gewerkt moet worden om alle leerlingen gelijke kansen te geven. Dit is een strijd die niet alleen in Amsterdam-Noord geleverd moet worden, maar net zo goed in Utrecht!

Blog Fabian is de nieuwste aanwinst van het Hieroo team in Twente. Benieuwd naar zijn eerste ervaringen? Lees dan vooral verder!

Agenda Benieuwd naar welke impact jouw omgeving heeft op jouw toekomst? Meld je dan aan voor de 2e Rotterdamse MeetUp van dit jaar!

Blog Eind maart hebben Maarten en Jeroen meegedaan aan een driedaagse Hackathon; Samen Alleen. Deze digitale hackathon stond in het teken van eenzaamheid onder jongeren.

Blog In deze allereerste aflevering van Hieroover in Gesprek gaan Maxime en Tjerk in gesprek met Jethro Hardeman. Jethro Hardeman is specialist op het gebied van innoveren in de zorg en vertelt over zijn kijk op innovatie en waarom communicatie en het creëren van draagvlak zo belangrijk zijn.

Agenda ‘Hou afstand', ‘Mondkapje verplicht’, ‘Hou je oma van de IC’.. allemaal leuzen die door de hele stad te vinden zijn. Op 6 mei organiseert Hieroo Amsterdam de tweede digitale MeetUp binnen het tweeluik: Corona door de ogen van.. met dit keer de focus op Amsterdammers! Stadsgenoten delen hun ervaringen van het afgelopen jaar en we zoomen met professionals in op hoe de stad Amsterdam is veranderd.

Blog Lees hier meer over Niels zijn persoonlijke ervaringen bij een traject voor organisatieontwikkeling in een ziekenhuis

Nieuws Hieroo Rotterdam en de Rotterdamse consultants van SeederDeBoer vormen dé consultant van Rotterdam.

Interview De kop is eraf! Donderdag 1 april luidde als de vliegende start van ons traineeship bij Hieroo Utrecht. Van de ene op de andere dag is het nu echt begonnen. Nieuwsgierig naar hoe wij onze initiële stappen op het consultancy-pad hebben ervaren? Wij nemen je graag mee in de tijd vlak vóór en de 24 uur na ons startpunt.

Agenda Ongeveer een jaar geleden sloeg corona toe in NL. Sindsdien ziet ons leven er heel anders uit. Stress, rust, aanpassingsvermogen, een kleinere leefwereld: wat doet dat eigenlijk met je? Wat voor effecten hebben deze corona-gedreven veranderingen op je brein en je mind? Kom naar de MeetUp op 1 april en vind het uit!

Interview Wat blijft je het meeste bij na een 2-jarig traineeship? In de antwoorden van Robbert, Debora en Lotte bleek één grote gelijkenis te zitten: voordat je kunt manifesteren, dien je te reflecteren. Het traineeship van Hieroo stond de afgelopen twee jaar in het teken van het ontwikkelen van skills en het opdoen van ervaringen binnen organisaties.

Blog Donderdagavond 28 januari vond de 7e MeetUp plaats, met deze keer de creatieve sector als thema. Deze editie vond online plaats via Zoom, maar met het mooie en interessante beeldmateriaal van de sprekers was dit zeker geen probleem. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Blog Maud ging in gesprek met Martin de Groot, haar voormalige opdrachtgever. Lees meer over hun vrijwel volledige digitale samenwerking en het gezamenlijke toekomstperspectief voor Pieter van Foreest en Hieroo.

Blog Lees in dit blog meer over waarom Marjolein zichzelf een 'Connection detective' noemt en naar wat voor verbindingen zij op zoek is.

Nieuws Het thema "vaccineren" staat vandaag de dag centraal in het publieke debat – en de meningen hierover zijn verdeeld. Om meer inzicht te krijgen in hoe Rotterdammers hierover denken en welke drempels zij mogelijk ervaren, hebben wij een kleinschalig actieonderzoek afgenomen in Rotterdam.

Blog Lees hier meer over de Lemonade Session die door de Jonge Consultants van Hieroo is voorbereid en uitgevoerd in samenwerking met GGD Rotterdam Rijnmond.

Agenda Tijdens de eerste Rotterdamse MeetUp van dit jaar, staat de creatieve sector in de spotlight. Lees in blog meer over het programma en meld je gauw aan!

Nieuws We hebben weer goed nieuws te melden! Per 1 september opent Hieroo een vestiging in Groningen en Zwolle!

Blog Emma at Worker jongere B.A. en Hieroo JC'er Ruben werden 6 maanden geleden aan elkaar gekoppeld voor het programma: Hieroo x Emma at Work: klaar voor de toekomst! Al snel bleek dit een goede match te zijn. In deze blog delen zij hun ervaringen.

Agenda Wil je graag meer te weten komen hoe het is om bij Hieroo Rotterdam te werken? Meld je dan aan voor Inhouse@Hieroo Rotterdam!

Agenda Lean, je hebt er vast wel eens van gehoord. Een systematische aanpak om werkprocessen efficiënter te maken en zo uiteindelijk minder kosten te maken. Klinkt veelbelovend, maar hoe werkt dat in de zorg? Op 16 april organiseert Hieroo een sessie aan de hand van onze ervaringen uit de praktijk . Op deze manier kan ook jouw organisatie verspillingen in de zorg tegengaan en meer waarde creëren voor de cliënt.

Blog Hoe komen de vaardigheden geleerd en toegepast binnen de academische wereld tot uiting in de praktijk? Laura blikt terug op hoe haar hart voor kunst en de kennis in de universiteitsbanken, goed van pas kwamen tijdens haar opdracht bij de Rotterdamse zorgorganisatie Laurens.

Nieuws Lees hier meer over Community Challenge van Hieroo Rotterdam. Samen met Gemeente Rotterdam geven we binnen het netwerk Gezond010 een impuls aan de satelliet "Rotterdam Rookvrij".

Blog Op 12 november vond alweer de zesde MeetUp van Hieroo Rotterdam plaats. Deze MeetUp stond volledig in het teken van gezondheid in de stad. Lees (en zie) hoe deze avond er uit zag!

Agenda op 21 januari organiseert Hieroo Amsterdam een digitale MeetUp in het teken van de huizenmarkt. Starters op de woningmarkt, waar begin je? Waar moet je rekening mee houden? Je vindt het uit op onze MeetUp!

Blog Welke paralellen kun je trekken tussen de rollen projectleider en skilerares? Benieuwd? In dit blog blikt Maxime terug op 3 lessen die zowel van toepassing zijn op uitvoeren van de projectleiders rol als op het geven van skiles.

Nieuws Van zomerse potjes tennis naar samen digitaal starten bij Hieroo Rotterdam. Lees in deze blog hoe Niels en Rogi, los van hun vriendschap, elkaars krachten en complementariteit hebben weten te ontdekken.

Blog Een nieuwe opdracht met als naam 'Greenfield'. Eh.. wat? Het greenfield, afkomstig uit oorspronkelijk de bedrijfskunde en IT, is voor Alina verworven tot symbool van mijn traineeship. Wat een groen lentefris veld te maken heeft met een consultancy traineeship? Nou, alles!

Blog De reis is onderdeel van de bestemming. Arie vertelt over zijn reis naar Hieroo. Wat bracht hem naar dit traineeship? En wat kan hij jou leren over jouw stappen naar de toekomst? Je leest het in deze blog!

Blog In november vond de opleidingsbootcamp ‘Lastige gesprekken’ plaats. In deze blog delen Lieke en Katya hun ervaringen over deze bootcamp.

Agenda op 12 november organiseert Hieroo Amsterdam een digitale MeetUp in het teken van de huizenmarkt. Starters op de woningmarkt, waar begin je? Waar moet je rekening mee houden? Je vindt het uit op onze MeetUp!

Blog Maud blikt met haar achtergrond als organisatiepsycholoog terug op hoe het thuiswerken haar tot nu toe af gaat en geeft praktische tips mee aan de lezers van dit blog.

Blog Op 2 oktober vond de intervisiebijeenkomst plaats van het programma Hieroo x Emma at Work klaar voor de toekomst. Duo Maxime en Suzanne blikken samen terug op deze bijeenkomst en op hun samenwerking.

Nieuws Hieroo is op zoek naar een regiomanager Noord-Oost Nederland. Altijd al bij een scale-up willen werken? Dan is dit je kans!

Agenda Breek uit je bubbel en kom naar deze 6e MeetUp van Hieroo Rotterdam! Lex Burdorf en Nils Bonder zorgen voor een inspirerende en interactieve avond en nemen je mee in het thema gezondheid in de stad.

Nieuws Voor de groei van Hieroo Rotterdam zijn we op zoek naar een Accountmanager.

Blog Datagedreven werken staat bij steeds meer organisaties hoog op de agenda. Tessa geeft haar kijk op de uitdagingen die hierbij spelen en gaat met haar opdrachtgever Jeroen Halkes van Vestia hierover in gesprek.

Blog Hieroo is partner van Voedselbanken Nederland. Hieroo Amsterdam heeft zich de afgelopen tijd ingezet om een marketingplan op te stellen om de Week van de Voedselbanken digitaal tot een succes te maken.

Nieuws Op donderdag 1 oktober zijn de eerste drie Jonge Consultants gestart bij Hieroo Utrecht. In deze blog vertellen ze aan de hand van de inhoud van hun tas op de eerste werkdag wat meer over zichzelf en hoe ze bij Hieroo terecht zijn gekomen.

Blog Terugkijkend op de afgelopen jaren ben jij misschien ook wel heel ergens anders begonnen dan waar je nu staat. In deze blog vertelt Jonge Consultant Tessa hoe zij de voordelen haalt uit haar studie Antropologie en hoe zij zo bij datavisualisatie met PowerBI is gekomen.

Nieuws Sinds de start van Hieroo in 2018 zijn de Jonge Consultants zeer actief in de zorgsector in diverse rollen. In dit artikel meer informatie over onze zorgpropositie en hoe wij binnen zorgorganisaties van waarde zijn.

Actueel ‘Voel dat je eigenlijk alles al in huis hebt om vandaag te starten’. Het was één van de wijze lessen die wehebben opgedaan tijdens de MeetUp die ik organiseerde op 17 september: Wees de transitie, volg je intuïtie. In deze blog een terugblik én de aftermovie!

Agenda Vrijdag 20 november organiseren we samen met SeederDeBoer een digitale inhouse-middag. Sla twee vliegen in een klap en leer zowel Hieroo als SeederDeBoer beter kennen!

Blog De 5e MeetUp van Hieroo Rotterdam in samenwerking met The Student Hotel stond in het teken van netwerken! Lees de tips & tricks van Laurens van Wesep en Maudi Oerlemans hier terug om te leren hoe jij bouwt aan een waardevol netwerk.

Blog “In het leven gaat het niet om wat je overkomt, maar hoe je ermee omgaat”. Voor mij helpt deze opvatting om beren op de weg met open armen te ontvangen. In plaats van weglopen. Juist de bezwaren met een boks, elleboog of grote glimlach begroeten. Elke dag biedt nieuwe kansen. Toon lef en grijp ze!

Nieuws Op 1 september zijn Emma, Marjolein en Tjerk bij Hieroo Rotterdam gestart. In dit blog lees je meer over hen en over wat ze in hun eerste bij Hieroo hebben meegemaakt.

Nieuws Als organisatie vinden we het belangrijk om stil te staan bij hoogtepunten en de successen te vieren. De mijlpaal waar we in deze blog bij stilstaan bevindt zich zeker in de feestelijke sferen. Toch is er een dubbel gevoel aanwezig. De eerste lichting Jonge Consultants neemt afscheid en dat is lastig én leuk!

Nieuws Dinsdag 1 september zijn er vier nieuwe jonge consultants gestart bij Hieroo Amsterdam. In deze blog vertellen zij wat meer over zichzelf, de weg naar Hieroo en hun persoonlijke missie.

Blog De eerste fysieke bootcamp in coronatijd was weer een feit! Jeroen en Tjerk vertellen in deze blog over hun eerste bootcamp ‘Interveniëren’.

Blog Systeem denken: het wordt gezien als een noodzakelijke vaardigheid voor de 21e eeuw. Kelly deelt hoe ze bij haar opdrachtgever IKEA Social Entrepreneurship leerde hoe organisaties via systeem verandering kunnen bijdragen aan een betere wereld voor ons allemaal.

Blog Hieroo Amsterdam en Rotterdam zijn begonnen aan het tweede traject met Emma at Work. Jonge Consultant Lisanne vertelt hoe de kick-off is geweest en waarom de samenwerking dit jaar een net iets andere insteek heeft.

Agenda Breek uit je bubbel – kom naar deze 5e MeetUp van Hieroo Rotterdam en The Student Hotel! Op deze avond wordt je geïnspireerd door Laurens van Wesep én steek je zelf de handen uit de mouwen met Maudi Oerlemans om te leren hoe jij bouwt aan een waardevol netwerk.

Blog ‘Wat is er nodig om een systeem te veranderen?’ Mijn collega Robbert en ik zitten te filosoferen over deze grote vraag. Die wij vanzelfsprekend niet kunnen beantwoorden. Er lijkt iets te gebeuren. Ineens is er van alles mogelijk. Van een wereldwijde Black Lives Matter beweging tot lokale initiatieven om mensen uit de buurt te supporten. Maar tegelijkertijd lijkt er nog zo’n lange weg te gaan.

Agenda Wij geloven in de kracht van jonge starters, en hun talent voor het bewandelen van nieuwe paden en het creëren van een nieuwe orde. In jou dus! Samen kunnen we experimenteren met nieuwe, bewuste manieren van werken en leven. En dat is nou precies wat we gaan doen tijdens de MeetUp op 17 september.

Blog Eind mei vond de eerste virtuele MeetUp van Hieroo Rotterdam plaats. Tijdens deze MeetUp deelden topsporter Jasper Tissen en sport-en prestatiepsycholoog Susie Cats met de deelnemers hun ervaring en tips over hoe je jezelf doelen kunt blijven stellen en motiveren in deze veranderende tijden.

Blog Jonge Consultant Simone is in februari 2020 als Communicatieadviseur begonnen bij de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Door de Coronacrisis heeft haar rol een andere wending gekregen en zo zie je maar: een opdracht vraagt de nodige flexibiliteit en veerkracht van een Jonge Consultant.

Blog Manon heeft samen met collega Emelie van SeederDeBoer een uniek online career event georganiseerd. In dit blog blikken zij samen terug op de samenwerking van beide organisaties en hun eigen samenwerking.

Blog Benieuwd naar welke opdrachten onze Jonge Consultants doen? Lees dan in dit blog meer over de opdracht van Maud in rol van Project Management Officer bij het Erasmus MC en hoe zij deze rol ervaren heeft.

Blog Lees in dit blog de terugblik op het career event 'Under Construction' dat Hieroo Rotterdam samen met SeederDeBoer organiseerde op 8 mei.

Agenda In deze 4e Meet-Up van Hieroo Rotterdam delen topsporter Jasper Tissen en sport-en prestatiepsycholoog Susie Cats hun kennis en ervaring over hoe je als mens en sporter om kunt gaan met deze onzekere tijd.

Blog Een opleidingsbootcamp over veranderkunde terwijl de maatschappij één van de grootste en generatie overstijgende veranderingen ooit ondergaat. Dat is een treffende timing van het onderwerp van deze Hieroo bootcamp.

Blog Laura is op 1 april bij Hieroo Rotterdam en kon direct aan de slag met een opdracht bij Laurens. Lees in dit blog meer over haar eerste maand bij Hieroo.

Agenda Op 15 mei verzorgen Hieroo een SeederDeBoer een workshop voor besturen van studieverenigingen!

Agenda Hoe zorg jij ervoor dat je productief blijft in tijden van Corona? Heb jij een nieuw strak werk ritme voor jezelf opgezet of zie jij wel hoe je werkweek verloopt? Grijp jij de kans om jezelf nieuwe dingen aan te leren of onderneem je juist veel dingen om productief te blijven?

Blog Carlijn Bes is de eerste Jonge Consultant die Hieroo Rotterdam verlaat om haar droom na te jagen. Lees in dit blog het interview met Carlijn.

Nieuws Vandaag viert Hieroo Rotterdam haar eerste verjaardag!

Agenda Hieroo Rotterdam organiseert samen met SeederDeBoer het event 'Under Construction' waarin je een voorproefje krijgt van hoe het is om een consultancy traineeship te volgen.

Blog Hoe ziet het opzetten van een nieuwe afdeling business control eruit en waar loop je allemaal tegenaan? Jonge Consultant Jasper heeft dit zelf mogen ervaren tijdens zijn eerste opdracht als onderdeel van het Hieroo Traineeship. In dit blog blikt Jasper samen met zijn opdrachtgever Jeremy Slingerland terug op zijn eerste opdracht.

Nieuws Lees in dit blog de #HierooHelpt hulpvragen waarin de Jonge Consultants van Hieroo ondersteuning bieden.

Nieuws Hieroo wil graag haar steentje bijdragen tijdens deze corona-crisis en de vitale organisaties in de regio helpen.

Nieuws Vanuit Hieroo Amsterdam zijn we bezig met ons allereerste sociale innovatieproject dat zich richt op de zelfredzaamheid van jonge meiden in Amsterdam. Samen proberen we zo de stad een beetje beter te maken en de sprong naar zelfredzaamheid makkelijker te maken. Lees hier meer over wat de 'Hieroo Community Challenge jeugdzorg 18-/18+' precies inhoudt!

Blog Veel interessante toepassingen kwamen voorbij tijdens deze Rotterdamse MeetUp over Artificial Intelligence. Lees hier meer over hoe deze avond bij LaatBloeien eruit zag!

Blog Lees hier het verhaal van Kelly, waarin zij samen met haar opdrachtgever Rob Noldus terugblikt op haar eerste opdracht bij bij Home Instead Thuisservice Rotterdam.

Nieuws Van oktober 2019 tot en met januari 2020 werkten Hieroo Rotterdam samen met Rabo&Crowd aan een crowdfinance campagne.

Actueel Terwijl een deel van de wereld op pauze staat, opent zich een totaal nieuwe wereld: die van online samenwerken. Doe mee met onze workshops en leer meer!

Blog ‘Wij geloven dat een betere stad niet vanzelf ontstaat. Daarom werkt Hieroo vandaag aan een betere stad van morgen.’ Het zijn twee zinnen die ons ideaal bij Hieroo omschrijven. Een ideaal waar wij ons sinds de start van Hieroo anderhalf jaar geleden met veel energie voor inzetten. In deze blog vertellen we je graag aan welke sociale innovatie 14 Jonge Amsterdamse Consultants op dit moment werken.

Nieuws Millennials en generatie X: duidelijke verschillen of juist niet? Jonge Consultants Simone en Sebastiaan gaan in de eerste aflevering van Het Hieroo Wisselgesprek over dit onderwerp in gesprek met hun voormalige opdrachtgevers van Mediahuis.

Interview Freek en Aruna: beide spontaan en energiek, beide een passie voor personal branding. In dit interview vertellen zij over hun visie op personal branding en het belang voor jonge starters om hier mee aan de slag te gaan.

Blog Profileren kun je leren en dat hebben we ondervonden bij de eerste MeetUp van 2020 van Hieroo Amsterdam. Jonge Consultant Rooske van Hieroo Amsterdam vertelt in deze blog hoe ze avond heeft ervaren, waarna je zelf een oordeel kan vellen bij het kijken van de aftermovie onderaan deze post!

Agenda Op 5 maart staat de 3e MeetUp van Hieroo Rotterdam gepland. Dit keer met als thema 'Artificial Intelligence'.

Blog Wil je weten wat deze albatros te maken heeft met de start van een Jonge Consultant op zijn 1e opdracht? Mylcher vertelt het in zijn blog!

Blog ‘Al hadden ze Beyoncé gevonden, ik was liever door Debora geholpen’. Het geeft in één zin de openhartigheid, kwetsbaarheid en humor weer van de slotbijeenkomst waarmee het eerste mentorprogramma in Amsterdam werd afgesloten.

Blog Afgelopen week was het weer tijd voor een bootcamp! Dit keer rondom het thema 'Datafication'. Hieroo talenten Daniëlle & Maxime delen in dit blog hun ervaringen over deze leerzame bootcamp!

Blog Het is bijna een jaar geleden: het eerste pioniersdiner van Hieroo Amsterdam waar het succes van de start van Hieroo werd gevierd. Sindsdien zijn we verder gegroeid van zes naar veertien talenten en zijn er diverse nieuwe opdrachtgevers aangesloten. Hoogste tijd dus voor een vervolgsessie: het pioniersdiner 2.0! 

Blog Hoor wie klopt daar..? Het is de Sint!

Agenda Op 16 januari 2020 organiseert Talent Rooske een MeetUp over Personal Branding. Benieuwd naar wat Personal Branding voor jou kan betekenen? Klik hier voor meer informatie en meld je aan!

Blog Benieuwd naar waar de tweede MeetUp van Hieroo Rotterdam overging? Lees hier de inhoudelijke terugblik op deze geslaagde avond!

Blog Hieroo Talent Lisanne is fanatiek waterpolospeelster. In haar blog vertelt ze hier meer over en deelt ze ook wat deze sport haar heeft geleerd over werken in teams.

Nieuws De directeur van Hieroo, Jurgen Schut, was de afgelopen maand twee keer te horen in een podcast! Hij ging in gesprek over de nieuwe generatie in consultancy en veranderkunde. Lees hier meer en luister naar de podcasts!

Blog Herken je dat? Dat je een bepaald doel voor jezelf hebt gesteld, maar die om de een of andere reden toch niet weet te bereiken? Hieroo volgde de 'immunity to change' trainingen, waarmee we eens goed met dit vraagstuk aan de slag gingen!

Interview Lees in dit blog de ervaring van de eerste opdrachtgever van Hieroo: Rop Spanjaard, managing director Facilitair Bedrijf & Vastgoed van Laurens.

Interview Hieroo gaat viral! We waren samen met SIOO te gast bij NBR om te praten over een nieuwe ondernemende kijk op de consultancy-wereld. Terugluisteren kan hier!

Agenda Dinsdag 26 november organiseert Hieroo Rotterdam een MeetUp voor young professionals en starters uit Rotterdam. Dit keer rondom het thema ‘altijd aan’. Benieuwd naar de voor- en nadelen van altijd bereikbaar zijn en vraag jij je ook af of het tegenwoordig nog haalbaar is om offline te leven? Meld je dan nu aan voor deze MeetUp!

Blog In dit blog is Hieroo Talent Tessa aan het woord, waarin zij haar fascinatie voor gedrag in combinatie met publieke gezondheid bespreekt. Lees hier meer over waarom gedragsverandering - zowel op individueel- als groepsniveau - een uitdaging is.

Blog Het was weer tijd voor een MeetUp bij Hieroo Amsterdam! Deze keer was het thema: Beleggen en Pensioen, hoe moet je dat doen? In deze blog vind je een terugblik én de aftermovie van de avond!

Blog Sinds vorige week is de eerste MeetUp van Hieroo Rotterdam een feit! Lees in dit blog de terugblik op dit geslaagde event.

Blog Het is weer tijd voor een opleidingsbootcamp! Dit keer: samenwerken in teams. In dit blog beschrijven nieuwe Hieroo Talenten Lieke en Maud hoe zij deze hebben ervaren.

Interview 1 jaar Hieroo! Tijd om te vieren en om terug te blikken op afgelopen jaar. van 1 locatie met 6 Talenten naar 3 locaties met 22 Talenten, er is genoeg gebeurd! Lees het hier!

Interview Een maand nadat ze haar opdracht heeft afgerond gaat Talent Seffie langs bij haar voormalig leidinggevende bij de Gemeente Amsterdam. Samen met Jacqueline Essien heeft ze een openhartig gesprek over de samenwerking tussen Hieroo en de Gemeente Amsterdam.

Blog In dit blog beantwoord Maud een aantal vragen die zij regelmatig krijgt over wat een traineeship nu precies inhoudt.

Blog 5 nieuwe Talenten zijn gestart bij Hieroo Amsterdam! Met Mylcher, Lieke, Ruben, Lisanne en Rosalie is alweer de 3e groep bij Hieroo Amsterdam van start gegaan. In dit blog stellen ze zich voor.

Blog Afgelopen week begonnen Maud, Maxime, Kelly en Tessa bij Hieroo Rotterdam. Lees in dit blog de highlights van hun eerste week!

Agenda Op dinsdag 1 oktober organiseert Hieroo haar eerste MeetUp voor starters en young professionals uit Rotterdam. Het onderwerp is 'Ondernemerschap'. Heb je altijd al afgevraagd wat jonge mensen drijft om hun vaste salaris en zekerheid in te ruilen voor het najagen van hun droom? Meld je dan nu aan voor deze MeetUp!

Nieuws Voor Hieroo Twente zijn we op zoek naar een Lead. Vanaf oktober 2018 hebben we de basis gelegd voor Hieroo Twente. De Lead heeft de verantwoordelijkheid om Hieroo Twente de komende jaren door te ontwikkelen tot een volwassen en succesvolle hub.

Blog Hieroo Talent Jasper doet op dit moment een opdracht bij Stantec. In dit blog vertelt hij meer over hoe zijn interesse in radio hem ook helpt te focussen in zijn opdracht.

BlogGeen categorie Begin dit jaar is Jonge Consultant Maarten gestart met het Hieroo Traineeship. Hoe ziet zo’n eerste opdracht eruit en wat komt er allemaal bij kijken? Maarten deelt zijn ervaringen van het eerste halfjaar bij Hieroo Twente in deze blog.

Blog Hieroo Twente had vorige maand zijn allereerste MeetUp. Young Professionals uit Twente kwamen samen om te leren over persoonlijk leiderschap & emotionele intelligentie op de werkvloer. In deze blog geven we een inkijkje op deze inspirerende avond.

Agenda Wil jij beter leren omgaan met stress en meer aan het roer komen van je eigen (werk)leven in 2020? Bezoek dan onze MeetUp: van Mind full naar Mindful.

Agenda Het is tijd voor een gloednieuwe MeetUp met dit keer als thema: personal finance. Heb jij ook vragen over dit onderwerp, maar weet je ook niet precies waar je moet beginnen met het vinden van antwoorden? Kom dan op 26 september naar de MeetUp van Hieroo Amsterdam!

Blog Sinds mei zijn we van start met het mentorprogramma van Hieroo Amsterdam in samenwerking met Emma at Work. De Hieroo Talenten worden uitgedaagd om hun mentees te inspireren, coachen en begeleiden in de zoektocht naar een baan. Hoe verloopt die zoektocht en wat zijn de inzichten? Talent Lotte van Hieroo Amsterdam vertelt hierover in haar blog.

Blog Talent Judith van Hieroo heeft meegeholpen met het organiseren van het straatvoetbaltoernooi van De Nieuwe Poort in samenwerking met het Calvijn College. Doel ervan is om de verschillende werelden samen te brengen die elkaar in het dagelijks leven niet als vanzelfsprekend ontmoeten. En natuurlijk deed Hieroo op de dag zelf ook mee!

Blog Talent Dieke doet momenteel via Hieroo Amsterdam een opdracht bij Schiphol. In dit blog vertelt ze over haar zoektocht naar de beruchte work-life balance en hoe zij tijdens drukke momenten op haar opdracht de rust weet te behouden.

Blog Vorige week gingen we aan de slag, in onze training met heel Hieroo Nederland, met de Community Challenge van Hieroo. We trapten af met een workshop over ‘Theory U’, de methodologie die we zullen gebruiken om deze challenge aan te gaan. Lees meer over de verwonderingen en ervaringen van onze Talenten!

Blog In dit blog blikt Robbert terug een terugblik op de opleidingsdagen bij Hieroo. Lees meer over zijn ervaringen over het trekken een sprintje met schrijven en Design Thinking toepassen bij overlast!

Blog Om meer zicht te krijgen op wat precies speelt in de stad, kreeg Manon, samen met Lana van SeederDeBoer, de unieke mogelijkheid om een ochtend mee te lopen met de RET en de stad vanuit hun ogen te ervaren.

Interview Op 9 mei vond er weer een MeetUp van Hieroo Amsterdam plaats, met als thema: 'Breek uit je bubbel, ben jij een groene starter'? Lees hier het interview met de gastsprekers en bekijk de aftermovie!

Agenda Speciaal voor jou organiseert Hieroo Rotterdam op donderdag 20 juni het “Hieroo Dromen én Doen Event"

Actueel Vorige week is Carlijn begonnen met haar opdracht bij zorginstelling Laurens. Daarnaast start Jasper vanaf volgende week bij Stantec op de afdeling Business Control.

Interview Marguerithe de Man vertelt in dit interview meer over het belang van jonge talenten in organisaties.

Interview Lees hier het interview Andrea Lambrichs de Bruin over starters in organisaties.

Interview Lees hier Verleid de Starter deel 3: een interview met twee jonge en ambitieuze Talenten!

Blog Lees in dit blog meer over het mentorprogramma dat Emma at Work en Hieroo samen starten.

Agenda Speciaal voor jou organiseert Hieroo Amsterdam op donderdag 13 juni het “Hieroo Dromen én Doen Event"

Interview Lees in dit interview met Jurgen Schut over sociaal ondernemerschap en de relatie met adviesbureaus.

Agenda Het is tijd voor een nieuwe MeetUp! Heb jij een superleuke baan, maar merk je dat jouw organisatie meer zou kunnen doen aan duurzaamheid? Ben je benieuwd wat jij zou kunnen doen om je organisatie meer ‘sustainable’ te maken? Kom dan op 9 mei naar onze MeetUp in House of Watt!

ActueelAgenda Naast de welbekende MeetUps voor Young Professionals uit de regio Twente, organiseert Hieroo Twente in samenwerking met Jan van Halst een aanvullend evenement onder de noemer 'kleedkamersessie'. In deze kleedkamersessie staat het thema coachend leiderschap centraal.

Blog Vorige week heeft Hieroo Rotterdam haar opening met een feestelijk openingsontbijt gevierd. In deze blog kijken we terug op deze mijlpaal.

Blog Afgelopen maandag zijn Carlijn en Jasper begonnen bij Hieroo Rotterdam!. Lees hier de ervaringen van hun eerste werkweek.

Agenda Het is tijd voor onze allereerste MeetUp voor jong talent uit Twente! Met als thema Persoonlijk Leiderschap. Persoonlijk leiderschap betekent dat je contact hebt met je innerlijk kompas en je de regie pakt en houdt over jouw (zakelijk) leven. Dus wil jij ervoor zorgen dat je je eigen potentieel tot ontwikkeling brengt kom dan op 15 oktober naar onze MeetUp in The Ceespot.

Actueel Per 1 april is Hieroo Rotterdam gevestigd aan het Westplein.

Blog Sanne is vorige maand begonnen als project medewerker bij Medlon. Lees hier over haar eerste ervaringen.

Actueel Na een succesvolle periode in Amsterdam, slaat Hieroo nu ook zijn vleugels uit naar Rotterdam en Twente. De redactie van Consultancy.nl sprak met Jurgen Schut, directeur van Hieroo.

Blog Als onderdeel van Hieroo’s Talent Circle organiseerde Hieroo Talent Judith een MeetUp om eens uit onze bubbel te breken. Samen met ander Amsterdams talent kregen we vorige week de mogelijkheid om nieuwe, inspirerende stadsgenoten te ontmoeten. Bekijk hieronder de beelden van deze bijzondere avond!

Blog Lotte, Robbert en Debora maakten vorige week een vliegende start. De eerste twee dagen volgden de nieuwe Talenten van Hieroo Amsterdam een opleidingsbootcamp waar zij van alles leerden over organisaties, persoonlijk leiderschap, presenteren en natuurlijk over elkaar! In deze blog stellen zij zich voor.

Blog Vandaag is de dag die als een logisch vervolg voelt op alles wat ik hiervoor in mijn carrière heb gedaan, namelijk mijn eerste werkdag bij Hieroo.

Nieuws De start in Twente was rustig en ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’. In Amsterdam zijn we gestart met enige bravoure, Hieroo is mooi en we laten ons niet tegenhouden door de gevestigde orde. In Rotterdam gaan we het gewoon doen. Geen woorden, maar daden! Iedere dag werken aan een beter Rotterdam van morgen.

Blog Vorige week ging Hieroo Amsterdam aan tafel met haar opdrachtgevers. Een informele manier om het succes van de start van Hieroo te vieren. Dankzij onze eerste opdrachtgevers kunnen we bij Hieroo spreken van een vliegende start! Simone Neuvel blikt terug op het Pioniersdiner bij restaurant de Buren van Cordaan.

Agenda Op donderdag 7 maart organiseert Hieroo Amsterdam haar tweede MeetUp! Wil je uit je bubbel breken en nieuwe, inspirerende mensen ontmoeten? Zien op welke manier je een bijdrage kan leveren aan je lokale omgeving? Meld je dan aan!

Actueel Vorige week sloten we de #Bedrijvendagen af in het nieuwe #U-parkhotel op de #Universiteit Twente!

Agenda Wil jij meer weten over Hieroo, wat we doen en onze Talenten leren kennen? Kom dan vrijdag 22 februari naar een Hallo @ Hieroo in Amsterdam!

Agenda Op 8 maart organiseert Hieroo een ontbijtsessie met gastspreker Dominique Haijtema voor HR-eindverantwoordelijken in (de regio) Amsterdam!

Nieuws Samen met jongeren gaan we de komende maanden een ‘reis’ organiseren. Een reis met een diverse groep jongeren in leeftijden van 15 tot 23 jaar.

Blog Tijdens onze laatste bootcamp hebben we het uitgebreid gehad over ¨Storytelling¨. Een waardevol instrument voor consultants.

Blog Sanne is het tweede Talent dat in Twente aan de slag is gegaan dit jaar. Ze vertelt over haar eerste week als Hieroo Talent. Benieuwd naar haar eerste ervaringen en waarom zij voor Hieroo heeft gekozen? Lees dan hier haar blog!

Agenda Beginnen bij een start-up na je studie? En waarom dan in Twente? Lees hier waarom, of ontdek het zelf op onze Hallo @ Hieroo-dag!

Blog Rooske blikt terug op haar Management Drives test die ze in de eerste bootcamp bij Hieroo heeft gemaakt. Benieuwd naar haar visie hierop? Lees het in haar blog!

Blog Een terugblik op het jaar 2018: het jaar waarin Hieroo Amsterdam startte.

Nieuws What's next! Een interview over de gebundelde krachten van Hieroo en Sioo, onze partner voor het opleiden van de Talenten van Hieroo.

Blog 12 december is de Internationale Dag van de Universele Gezondheidszorg. Op deze dag kijken we naar de mogelijkheden om zorg toegankelijk te maken voor iedereen. Universele gezondheidszorg is één van de duurzaamheidsdoelstellingen van de Verenigde Naties.

Interview Tijdens de tweede bootcamp van de Hieroo Talenten kregen we wederom een training van Michiel van Dijk. Michiel is trainer bij Sioo en daarnaast actief in het bedrijfsleven. Sebastiaan van de Kasteele, Talent bij Hieroo, stelde een paar prangende vragen aan Michiel. Dit geeft ons een mooi kijkje in de keuken van een Sioo trainer.

Blog Wat zouden we moeten zonder Sinterklaas en Seffie. We komen er waarschijnlijk nooit achter wie dit mooie gedicht echt heeft geschreven. Dank aan beiden!

ActueelBlog Seffie is vorige maand begonnen als proces analist bij de Gemeente Amsterdam. Lees hier over haar eerste ervaringen.

ActueelBlog Vijf Hieroo Talenten waren aanwezig bij het ontmoetingsdiner van De Nieuwe Poort. Dit diner wordt georganiseerd om nieuwkomers en het bedrijfsleven met elkaar in contact te brengen.

ActueelBlog Daniëlle is als eerste Talent bij Hieroo Twente gestart. Benieuwd hoe zij haar eerste weken heeft ervaren? Lees het in haar blog.

ActueelBlog Simone is één van de talenten die in september 2018 is gestart bij Hieroo. Zij ziet parallellen tussen haar onderzoek in Colombia en haar huidige werk als Talent bij Hieroo.

Blog Sebastiaan is één van de Talenten die is gestart bij Hieroo. Wat spreekt hem aan in Hieroo en wat staat hem te wachten? Lees het in zijn blog!

BlogInterview Jurgen is de oprichter van Hieroo en tevens partner bij SeederDeBoer. Waar kwam het idee om met Hieroo te starten vandaan? Van concept tot realisatie, lees het in zijn interview!

Blog Beginnen bij een startup na je studie? Ja! Ik heb er niet lang over na hoeven denken. Ontdek mijn ervaringen voor en na de start van Hieroo.

Nieuws Letterlijk en figuurlijk. Onze talenten en opdrachtgevers zijn welkom op de De Ruijterkade 124 in Amsterdam.