Utrecht

Wij zijn Hieroo. Wij zijn dé lokale consultant. Onze Jonge Consultants doen opdrachten in alle sectoren in de Utrechtse regio. Zo werken wij aan verjonging, vernieuwing en versterking van organisaties.

Hieroo werkt vandaag aan een betere stad van morgen
Wij bieden lokale, recent afgestudeerde talenten, die een hart hebben voor Utrecht, een tweejarig traineeship aan. In dit traineeship doen ze verschillende consultancy opdrachten bij organisaties in de Utrechtse regio en volgen ze een sterk opleidingsprogramma van Sioo. Naast het doen van opdrachten en de opleiding werken de Jonge Consultants aan een Community Challenge in het C²-Lab: sociale innovatie in eigen stad.

Heeft u interesse om als opdrachtgever een Hieroo Jonge Consultant in te zetten, neem dan contact op met Marie-Sophie Prins of vul ons contactformulier in.

Nieuwe Jonge Consultants gezocht!
Per 1 april 2021 start er een nieuwe groep bij Hieroo Utrecht. Je kunt hier solliciteren via deze link.

Eerst meer willen weten over hoe het is om bij Hieroo Utrecht te werken? Kom dan naar Inhouse@Hieroo op 22 januari a.s.


Delen:

Team Utrecht

Jonge Consultant worden?
Solliciteren
22 Jan
Event

Inhouse @ Hieroo Utrecht

Er komt een digitale Inhouse@Hieroo Utrecht aan! Wil jij Hieroo Utrecht beter leren kennen?

Schrijf je nu in!

Klik hier om je aan te melden

Wat maakt ons uniek?

Hieroo werkt vandaag aan een betere stad van morgen. We verbeteren organisaties. We bouwen aan een netwerk van talent. We delen kennis en ervaring. We helpen de maatschappij. En bij dit alles werken we altijd vanuit het principe ‘lokaal voor lokaal‘.

Hieroo bouwt aan een community van lokaal talent in de Talent Circle. Het netwerk is bedoeld voor starters op de arbeidsmarkt die werken bij Amsterdamse organisaties. Zo weten we elkaar te vinden en onze collectieve kracht te versterken.

Met onze Community Challenges – Het C²-Lab – werken we aan een betere stad van morgen. Jaarlijks selecteren we een Amsterdams maatschappelijk probleem en brengen we de ‘journeys’ in kaart.