Amsterdam

Wij zijn Hieroo. Wij zijn dé lokale consultant. Onze Talenten doen consultancy-opdrachten in alle sectoren in de Amsterdamse regio. Zo werken wij aan verjonging, vernieuwing en versterking van organisaties.

Voorbeelden van rollen die onze Talenten kunnen vervullen in dergelijke projecten zijn: projectmanager, project management officer (PMO) of onderzoeker. Ook zijn zij degene die met hun nieuwsgierige instelling en analytische houding ervoor kunnen zorgen dat zaken duidelijk op papier komen te staan. Op onze opdrachten pagina leest u meer over de opdrachten waarin we actief zijn.

Ons verhaal
Hieroo is ontstaan vanuit onze missie voor een gezonde samenleving. Dit raakt alle aspecten van het leven: sociale context, werk, geld, wonen en voeding. Deze gedachte is conceptueel. Een concrete uitwerking hiervan vindt plaats bij Hieroo, met als ideaal: het realiseren van een betere en gezonde samenleving, of zoals we het bij Hieroo zeggen: ‘vandaag werken aan een betere stad van morgen’.

Dit doen we door jonge consultants te werven en te ontwikkelen en deze vervolgens te plaatsen in de lokale context van een stad of regio. Talenten wonen en werken in eigen stad, doen consultancy-opdrachten bij organisaties in eigen regio en Hieroo begeleidt en traint hen, met behulp van enkele sterke partners, zoals Sioo. Op deze wijze behouden we talent voor de stad.

Het onderscheidende zit bij Hieroo in de meervoudige waardecreatie: naast het doen van opdrachten en de opleiding wordt er expliciet tijd vrijgemaakt om te werken aan een Community Challenge in het C²-Lab: sociale innovatie in eigen stad. Amsterdam gaat dit jaar aan de slag met het onderwerp Jeugdzorg 18+.

Heeft u interesse om als opdrachtgever een Hieroo Talent in te zetten, neem dan contact op met Marie-Sophie Prins of vul ons contactformulier in.

Talent worden bij Hieroo Amsterdam?
Op 1 april 2020 start er een nieuwe groep Talenten bij Hieroo Amsterdam. De sollicitatieprocedure hiervoor gaat op 9 januari 2020 van start. Zie jij jezelf al starten als Talent? Neem dan contact met ons op en we houden je op de hoogte over de start van de sollicitatieprocedure en eventuele evenementen rondom het Hieroo Traineeship.

Ook kun je via deze link aanmelden voor Inhouse@Hieroo Amsterdam. Gedurende deze middag vertellen we over Hieroo en krijg je een helder beeld van onze werkzaamheden.


Delen:

Wat maakt ons uniek?

Hieroo werkt vandaag aan een betere stad van morgen. We verbeteren organisaties. We bouwen aan een netwerk van talent. We delen kennis en ervaring. We helpen de maatschappij. En bij dit alles werken we altijd vanuit het principe ‘lokaal voor lokaal‘.

Hieroo bouwt aan een community van lokaal talent in de Talent Circle. Het netwerk is bedoeld voor starters op de arbeidsmarkt die werken bij Amsterdamse organisaties. Zo weten we elkaar te vinden en onze collectieve kracht te versterken.

Met onze Community Challenges – Het C²-Lab – werken we aan een betere stad van morgen. Jaarlijks selecteren we een Amsterdams maatschappelijk probleem en brengen we de ‘journeys’ in kaart. Voor 2019 is dit onderwerp de Jeugdzorg 18+.

Team Amsterdam

Hieroo Talent worden?
Solliciteren
10 Jan
Event

Inhouse@Hieroo Amsterdam

Op vrijdag 10 januari organiseert Hieroo Amsterdam een Inhouse@Hieroo voor iedereen die geïnteresseerd is in werken bij Hieroo!

Wil jij Hieroo Amsterdam beter leren kennen? Kom dan naar Inhouse @ Hieroo!

Vertel me meer!
16 Jan
Event

Breek uit je bubbel - profileren kun je leren

Tijd voor een nieuwe MeetUp bij Hieroo Amsterdam! Deze keer met als thema: 'Profileren kun je leren'!

MeetUp: Profileren kun je leren

Hier wil ik bij zijn!