Amsterdam

Nederlands' geliefde hoofdstad groeit en groeit. Ons doel: de traditie van tolerantie behouden door organisaties en mensen met elkaar te verbinden.

Hoe doen we dat? We werken met organisaties die hun roots in Amsterdam en de regio hebben. Van de Gemeente van Amsterdam tot één van de grootste zorginstellingen die de stad kent. De ontwikkelingen in de stad bieden daarbij veel mogelijkheden. De Talenten van Hieroo denken samen met partners, opdrachtgevers en andere belanghebbenden, na over de maatschappelijke agenda van de stad en werken mee aan een betere stad van morgen. 

Talent worden bij Hieroo Amsterdam?

We zijn op zoek naar nieuw Talent! Meer weten? We organiseren op 22 februari een Hallo@Hieroo-dag, zodat je kennis kan maken met Hieroo en onze Talenten kan ondervragen over wat zo leuk is aan werken bij Hieroo. Meld je hier aan.

Wil je meteen solliciteren? Klik dan hier.


Delen:

Onze diensten

Onze Talenten werken aan opdrachten in alle sectoren en dragen zo bij aan verjonging, vernieuwing en versteviging van organisaties. Onze grote kracht in alle opdrachten is doen. Maar al te vaak blijven uitdagende opdrachten liggen omdat niemand durft te beginnen. Wij wel!

Een eigen traineeship staat bij veel organisaties hoog op de agenda, maar vaak niet haalbaar. Met elkaar kunnen we deze ambitie eenvoudiger realiseren. Het ‘Joint Traineeship’ doen we samen en draait om de talenten die bij u in dienst zijn!

Hieroo bouwt en onderhoudt een netwerk van talenten: de Talent Circle. Bedoeld voor jonge talenten die zich bezighouden met het verbeteren van organisaties. Doel is om de collectieve kracht van deze groep te vergroten en het blikveld op organisaties en de omgeving waarin ze werken te verruimen.

In het C²-Lab staat de betere stad centraal. Ieder jaar werken alle Talenten van Hieroo 10 dagen aan het realiseren van een sociale innovatie in hun eigen stad of regio. Uitdagingen aangaan in de gemeenschap, dat doen we in ons community challenge-lab.

Talenten