Amsterdam

Nederlands' geliefde hoofdstad groeit en groeit. Ons doel: de Amsterdamse traditie van tolerantie behouden door organisaties en mensen met elkaar te verbinden.

We werken met organisaties die hun roots in de regio Amsterdam hebben liggen. De bedrijfstak maakt voor ons niet uit. Van publieke instellingen tot commerciële bedrijven, van de financiële sector tot de zorgbranche. Wij bieden Talenten aan die woonachtig zijn in Amsterdam, een hart voor onze hoofdstad hebben, van alle Amsterdamse ontwikkelingen op de hoogte zijn en staan te springen om bij uw organisatie aan de slag te gaan.

Een typische Hieroo-opdracht bestaat niet. Onze Talenten hebben uiteenlopende studieachtergronden waardoor allerlei soorten opdrachten bij ons passen, zoals bedrijfsprocessen optimaliseren, deelnemen of leiding geven aan (tijdelijke) projecten, het bestuur of management ondersteunen of meedraaien bij andere werkzaamheden op de afdeling. Wij zoeken voor uw wensen naar het juiste Hieroo Talent.

“Een Hieroo Talent houdt zich primair bezig met de werkzaamheden bij de opdrachtgever, Hieroo faciliteert daarnaast een opleiding en tijd voor maatschappelijke projecten in de stad”

Naast de opdracht en het twee jaar durende opleidingsprogramma kunnen onze Talenten hun Amsterdamse betrokkenheidsgevoel uiten in de Talent Circle. Dit is een community met young professionals opgezet door Hieroo Amsterdam. In het netwerk worden onderwerpen behandeld, zoals de carrière dilemma’s van deze tijd, de problemen die zich afspelen in de stad, obstakels in het huidige zorgstelsel of andere maatschappelijke kwesties.

De belangstelling voor sociale innovatie en problemen in de stad worden behandeld in de Community Challenge (C²-Lab). Met Hieroo Amsterdam committeren wij ons jaarlijks aan een actueel stadsthema. We duiken in de problematiek, bedenken oplossingen, betrekken stakeholders en zoeken financiering. Na 365 dagen realiseren we een prototype met eigenaarschap van een organisatie in de stad, zodat de oplossing in praktijk kan worden gebracht.

“Liever talenten zelf in dienst nemen? Hieroo denkt graag met u mee.”

Wilt u als bedrijf liever talenten in dienst nemen en spreekt de Hieroo gedachten aan? Wij bieden een Joint Traineeship, waarmee u de selectie van talenten in eigen hand heeft. Tegelijkertijd profiteren de talenten van het Hieroo begeleidingsprogramma en de maatschappelijke diensten.

Interesse om Talent te worden bij Hieroo Amsterdam?

Per 1 september gaan nieuwe Talenten van start bij Hieroo Amsterdam! Voorafgaand is de sollicitatieprocedure. Geïnteresseerd? Meld je dan nu alvast aan door hier te klikken en krijg bericht wanneer de sollicitatieprocedure van start gaat!


Delen:

Onze diensten

Verjongen, vernieuwen en verstevigen van organisaties is de kracht van onze Talenten. We hechten geen belang aan welke sector, organisatie of opdracht. Hieroo Talenten passen zich gemakkelijk aan uw organisatie aan en nemen de bedrijfscultuur moeiteloos in zich op.

Hieroo bouwt aan een community van talenten in de Talent Circle. Het netwerk is bedoeld voor starters op de arbeidsmarkt met zelfbewustzijn over hun rol in de Amsterdamse samenleving en zich verantwoordelijk voelen om hier een steentje aan bij te dragen. De Talent Circle versterkt de collectieve kracht van deze groep en verruimt het blikveld op organisaties en de stad.

Met onze Community Challenge (C²-Lab) werken wij aan een betere stad van morgen. Jaarlijks selecteren wij een Amsterdams sociaal maatschappelijk probleem en zoeken alle Hieroo Talenten samen naar een concrete oplossing. Voor het vervolgtraject betekent dit een helder plan, betrokken stakeholders, financiering en eigenaarschap van een organisatie in de stad.

Een eigen traineeship staat bij veel organisaties hoog op de agenda, maar blijkt vaak onhaalbaar. Met elkaar kunnen we deze ambitie realiseren. Het Joint Traineeship verzorgen we samen. U bepaalt welke talenten u in dienst neemt. Wij verzorgen de opleiding, verbinden de talenten aan de Talent Circle en laten ze deelnemen aan het C²-Lab.

Talenten