Amsterdam

Wij zijn Hieroo. Wij zijn dé lokale consultant. Onze Jonge Consultants doen opdrachten in alle sectoren in de Amsterdamse regio. Zo werken wij aan verjonging, vernieuwing en versterking van organisaties.

Hieroo werkt vandaag aan een betere stad van morgen
Wij bieden lokale, recent afgestudeerde talenten, die een hart hebben voor Amsterdam, een tweejarig traineeship aan. In dit traineeship doen ze verschillende consultancy opdrachten bij organisaties in de Amsterdamse regio en volgen ze een sterk opleidingsprogramma van Sioo. Naast het doen van opdrachten en de opleiding werken de Jonge Consultants aan een Community Challenge: een sociale innovatie in eigen stad.

Heeft u interesse om als opdrachtgever een Hieroo Jonge Consultant in te zetten, neem dan contact op met Marie-Sophie Prins of vul ons contactformulier in.

Nieuwe Jonge Consultants gezocht!
Heb je interesse om per 1 september 2021 te starten bij Hieroo? Je kunt nu solliciteren! Klik hier voor de vacature pagina.


Delen:

Team Amsterdam

Jonge Consultant worden?
Solliciteren
18 Jun
Event

Inhouse@Hieroo Amsterdam

Weten hoe het is om bij Hieroo Amsterdam te werken?

Kom dan naar de inhouse@Hieroo!

Meld je hier aan

Wat maakt ons uniek?

Hieroo werkt vandaag aan een betere stad van morgen. We verbeteren organisaties. We bouwen aan een netwerk van talent. We delen kennis en ervaring. We helpen de maatschappij. En bij dit alles werken we altijd vanuit het principe ‘lokaal voor lokaal‘.

Hieroo bouwt aan een community van lokaal talent in de Talent Circle. Het netwerk is bedoeld voor starters op de arbeidsmarkt die werken bij Amsterdamse organisaties. Zo weten we elkaar te vinden en onze collectieve kracht te versterken.

Met onze Community Challenges – werken we aan een betere stad van morgen. Jaarlijks selecteren we een Amsterdams maatschappelijk probleem en brengen we de ‘journeys’ in kaart.