Amsterdam

Wij zijn Hieroo. Wij zijn dé lokale consultant. Onze Talenten doen consultancy-opdrachten in alle sectoren in de Amsterdamse regio. Zo werken wij aan verjonging, vernieuwing en versterking van organisaties.

Ons verhaal
Hieroo is ontstaan vanuit onze missie voor een gezonde samenleving. Dit raakt alle aspecten van het leven: sociale context, werk, geld wonen en voeding. Deze gedachte is conceptueel. Een concrete uitwerking hiervan vindt plaats bij Hieroo, met als ideaal: het realiseren van een betere en gezonde samenleving, of zoals we het bij Hieroo zeggen: ‘vandaag werken aan een betere stad van morgen’.

Dit doen we door jonge consultant te werven en te ontwikkelen en dit vervolgens te plaatsen  in de lokale context van een stad of regio. Talenten wonen en werken in eigen stad, doen consultancy-opdrachten bij organisaties in eigen regio en Hieroo begeleidt en traint hen, met behulp van enkele sterkte partners, zoals Sioo. Op deze wijze behouden we talent voor de stad.

Het onderscheidende zit bij Hieroo in de meervoudige waardecreatie: naast het doen van opdrachten en de opleiding wordt er expliciet tijd vrijgemaakt om te werken aan een Community Challenge in het C²-Lab: sociale innovatie in eigen stad. Amsterdam gaat dit jaar aan de slag met het onderwerp Jeugdzorg 18+.

Talent worden bij Hieroo Amsterdam?
Per 1 september gaat er nieuw Talent van start bij Amsterdam. Wil jij je carrière een kickstart geven? Solliciteer dan direct via deze link! Naar aanleiding van je sollicitatie nemen wij contact met jou op voor de rest van de procedure. Je kunt solliciteren tot en met 26 juni .a.s.

Goed om alvast te weten, is dat een assessment onderdeel uitmaakt van de procedure. Dit assessment staat in Amsterdam gepland op 11 juli.


Delen:

Wat maakt ons uniek?

Hieroo werkt vandaag aan een betere stad van morgen. We verbeteren organisaties. We bouwen aan een netwerk van talent. We delen kennis en ervaring. We helpen de maatschappij. En bij dit alles werken we altijd vanuit het principe ‘lokaal voor lokaal‘.

Hieroo bouwt aan een community van lokaal talent in de Talent Circle. Het netwerk is bedoeld voor starters van Amsterdamse organisaties op de arbeidsmarkt. Zo weten we elkaar te vinden en onze collectieve kracht te versterken.

Met onze Community Challenges – Het C²-Lab – werken we aan een betere stad van morgen. Jaarlijks selecteren we een Amsterdams maatschappelijk probleem en brengen we de ‘journeys’ in kaart. Voor 2019 is dit onderwerp de Jeugdzorg 18+.

Team Amsterdam

Hieroo Talent worden?
Solliciteren
13 Jun
Event

Het Hieroo Amsterdam Dromen én Doen event

Bijna afgestudeerd? Wat nu? Veel keuzes en zaken om rekening mee te houden. Daarom speciaal voor jou dit event!

Bekijk hier het volledige programma en...

Meld je aan!