Amsterdam

Wij zijn Hieroo. Wij zijn dé lokale consultant. Onze Jonge Consultants doen opdrachten in alle sectoren in de Amsterdamse regio. Zo werken wij aan verjonging, vernieuwing en versterking van organisaties.

Hieroo werkt vandaag aan een betere stad van morgen
Wij bieden lokale, recent afgestudeerde talenten, die een hart hebben voor Amsterdam, een tweejarig traineeship aan. In dit traineeship doen ze verschillende consultancy opdrachten bij organisaties in de Amsterdamse regio en volgen ze een sterk opleidingsprogramma van Sioo. Naast het doen van opdrachten en de opleiding werken de Jonge Consultants aan een Community Challenge: een sociale innovatie in eigen stad.

Heeft u interesse om als opdrachtgever een Jonge Consultant in te zetten, neem dan contact op met Marie-Sophie Prins of vul ons contactformulier in.

Geïnteresseerd om bij Hieroo Amsterdam te werken?
Onze vacature staat nu open en je kunt solliciteren t/m 31 januari!

Word Jonge Consultant


Delen:

Contact

Marie-Sophie Prins
Regiomanager Amsterdam, Den Haag/Leiden & Utrecht

Team Amsterdam

Jonge Consultant worden?
Solliciteren

Wat maakt ons uniek?

Hieroo werkt vandaag aan een betere stad van morgen. We verbeteren organisaties. We bouwen aan een netwerk van talent. We delen kennis en ervaring. We helpen de maatschappij. En bij dit alles werken we altijd vanuit het principe ‘lokaal voor lokaal‘.

Hieroo bouwt aan een community van lokaal talent in de Talent Circle. Het netwerk is bedoeld voor starters op de arbeidsmarkt die werken bij Amsterdamse organisaties. Zo weten we elkaar te vinden en onze collectieve kracht te versterken.

Met onze Community Challenges – werken we aan een betere stad van morgen. Jaarlijks selecteren we een Amsterdams maatschappelijk thema en werken we met partners aan een oplossing voor de stad.