Rotterdam

Rotterdam de stad met de grootste haven van Europa. De stad met een prachtige skyline en met daarmee de uitstraling van een wereldstad. Een stad met een uitgesproken karakter, energiek en nooit hetzelfde.

Ook is Rotterdam stad waarin geïnnoveerd mag én kan worden en waar men een experiment niet uit de weg gaat. Deze ontwikkelingen in de stad bieden Hieroo tal van mogelijkheden in het samenwerken met lokale bedrijven. Samen met deze bedrijven en andere belanghebbenden werken we vandaag aan een beter Rotterdam van morgen.

Talent worden bij Hieroo Rotterdam?

Ook benieuwd hoe het is om te werken als Talent bij Hieroo Rotterdam? Meld je dan hier aan voor Hallo@Hieroo op 25 april! Je kunt dan ons prachtige kantoor aan het Westplein komen bewonderen en kennismaken met onze Talenten.

Sta je te trappelen om nu al te beginnen bij Hieroo, wacht dan niet langer en vul het sollicitatieformulier hier in!


Delen:

Onze diensten

Onze Talenten werken aan opdrachten in alle sectoren en dragen zo bij aan verjonging, vernieuwing en versteviging van organisaties. Onze grote kracht in alle opdrachten is doen. Maar al te vaak blijven uitdagende opdrachten liggen omdat niemand durft te beginnen. Wij wel!

Een eigen traineeship staat bij veel organisaties hoog op de agenda, maar vaak niet haalbaar. Met elkaar kunnen we deze ambitie eenvoudiger realiseren. Het ‘Joint Traineeship’ doen we samen en draait om de talenten die bij u in dienst zijn!

Hieroo bouwt en onderhoudt een netwerk van talenten: de Talent Circle. Bedoeld voor jonge talenten die zich bezighouden met het verbeteren van organisaties. Doel is om de collectieve kracht van deze groep te vergroten en het blikveld op organisaties en de omgeving waarin ze werken te verruimen.

In het C²-Lab staat de betere stad centraal. Ieder jaar werken alle Talenten van Hieroo 10 dagen aan het realiseren van een sociale innovatie in hun eigen stad of regio. Uitdagingen aangaan in de gemeenschap, dat doen we in ons community challenge-lab.

Talenten