Rotterdam

Rotterdam, de stad van de havens, Euromast en Erasmusbrug. Maar ook de stad barstensvol Talent! Vanaf 1 april opent Hieroo haar deuren in het mooie Rotterdam.

Talent worden bij Hieroo Rotterdam?

We zijn op zoek naar Rotterdams Talent! Meer weten? We organiseren op 7 maart een Hallo@Hieroo-dag, zodat je kennis kan maken met Hieroo en onze Talenten kan ondervragen over wat zo leuk is aan werken bij Hieroo. Meld je hier aan.

Wil je meteen solliciteren? Klik dan hier.


Delen:

Onze diensten

Onze Talenten werken aan opdrachten in alle sectoren en dragen zo bij aan verjonging, vernieuwing en versteviging van organisaties. Onze grote kracht in alle opdrachten is doen. Maar al te vaak blijven uitdagende opdrachten liggen omdat niemand durft te beginnen. Wij wel!

Een eigen traineeship staat bij veel organisaties hoog op de agenda, maar vaak niet haalbaar. Met elkaar kunnen we deze ambitie eenvoudiger realiseren. Het ‘Joint Traineeship’ doen we samen en draait om de talenten die bij u in dienst zijn!

Hieroo bouwt en onderhoudt een netwerk van talenten: de Talent Circle. Bedoeld voor jonge talenten die zich bezighouden met het verbeteren van organisaties. Doel is om de collectieve kracht van deze groep te vergroten en het blikveld op organisaties en de omgeving waarin ze werken te verruimen.

In het C²-Lab staat de betere stad centraal. Ieder jaar werken alle Talenten van Hieroo 10 dagen aan het realiseren van een sociale innovatie in hun eigen stad of regio. Uitdagingen aangaan in de gemeenschap, dat doen we in ons community challenge-lab.

Talenten