Rotterdam

Wij zijn Hieroo Rotterdam. Wij zijn dé lokale consultant en wij werken aan verjonging, vernieuwing en versterking van organisaties. Ons ideaal: vandaag werken aan een beter Rotterdam van morgen.

Wij bieden lokale, recent afgestudeerde talenten, die een hart hebben voor Rotterdam, een tweejarig traineeship aan. In dit traineeship doen ze verschillende consultancy opdrachten bij organisaties in Rotterdam en de regio en volgen ze een sterk opleidingsprogramma. Naast het doen van opdrachten en de opleiding werken de Jonge Consultants 10 dagen per jaar aan een Community Challenge: een sociale innovatie in eigen stad. Rotterdam gaat dit jaar aan de slag met het onderwerpRotterdam Rookvrij’. 

Heeft u interesse om als opdrachtgever een Hieroo Jonge Consultant in te zetten, neem dan contact op met Manon van Herk of vul ons contactformulier in.

Nieuwe Jonge Consultants gezocht!
Per 1 april 2021 start er een nieuwe groep bij Hieroo Rotterdam. Je kunt hier solliciteren via deze link.

Eerst meer willen weten over hoe het is om bij Hieroo Rotterdam te werken? Kom dan naar Inhouse@Hieroo op 22 januari a.s.


Delen:

Team Rotterdam

Jonge Consultant worden?
Solliciteren
22 Jan
Event

Inhouse@Hieroo Rotterdam

Wil je weten hoe het is om bij Hieroo Rotterdam te werken?

Kom dan naar de Inhouse@Hieroo

Ja, ik meld mij aan!
28 Jan
Event

Breek uit je bubbel – Achter de schermen in de creatieve sector

Altijd al mee willen weten over het creatieve proces rondom de promotie van een tentoonstelling?

Kom dan naar de MeetUp van Hieroo Rotterdam en wordt geïnspireerd door twee sprekers uit het veld.

Ik meld mij aan!

Wat maakt Hieroo Rotterdam uniek?

Hieroo werkt vandaag aan een betere stad van morgen. We verbeteren organisaties. We bouwen aan een netwerk van talent. We delen kennis en ervaring. We helpen de maatschappij. En bij dit alles werken we altijd vanuit het principe ‘lokaal voor lokaal’.

Hieroo bouwt aan een community van lokaal talent in de Talent Circle. Het netwerk is bedoeld voor starters op de arbeidsmarkt die werken bij Rotterdamse organisaties. Zo weten we elkaar te vinden en onze collectieve kracht te versterken.

Met onze Community Challenges werken we aan een betere stad van morgen. Jaarlijks selecteren we een Rotterdams maatschappelijk thema. Voor 2020 is dit onderwerpRookvrij Rotterdam.