Rotterdam

Wij zijn Hieroo Rotterdam. Wij zijn dé lokale consultant en wij werken aan verjonging, vernieuwing en versterking van organisaties. Ons ideaal: vandaag werken aan een beter Rotterdam van morgen.

Wij bieden lokale, recent afgestudeerde talenten, die een hart hebben voor Rotterdam, een tweejarig traineeship aan. In dit traineeship doen ze verschillende consultancy opdrachten bij organisaties in Rotterdam en de regio en volgen ze een sterk opleidingsprogramma.

Heeft u interesse om als opdrachtgever een Hieroo Jonge Consultant in te zetten, neem dan contact op met Manon van Herk of vul ons contactformulier in.

 


Delen:

Team Rotterdam

Jonge Consultant worden?
Solliciteren

Wat maakt Hieroo Rotterdam uniek?

Hieroo werkt vandaag aan een betere stad van morgen. We verbeteren organisaties. We bouwen aan een netwerk van talent. We delen kennis en ervaring. We helpen de maatschappij. En bij dit alles werken we altijd vanuit het principe ‘lokaal voor lokaal’.

Hieroo bouwt aan een community van lokaal talent in de Talent Circle. Het netwerk is bedoeld voor starters op de arbeidsmarkt die werken bij Rotterdamse organisaties. Zo weten we elkaar te vinden en onze collectieve kracht te versterken.

Met onze Community Challenges – Het C²-Lab – werken we aan een betere stad van morgen. Jaarlijks selecteren we een Rotterdams maatschappelijk thema. Voor 2019 is dit onderwerp ‘Interculturele communicatie’.