Rotterdam

Wij zijn Hieroo Rotterdam. Wij zijn dé lokale consultant. Onze Talenten doen consultancy-opdrachten in alle sectoren in de Rotterdamse regio.

Onze Talenten zorgen voor verjonging en vernieuwing en nemen een grote dosis aan daadkracht en betrokkenheid met zich mee.

Wie zijn die Hieroo Talenten?

Onze Hieroo Talenten zijn slimme, net afgestudeerde HBO en WO-ers, ieder met hun eigen studieachtergrond en interesses. Dit maakt Hieroo ook zo divers.

Maar wat hebben deze Hieroo Talenten nu gemeenschappelijk? Allereerst hun binding met Rotterdam en hun ambitie om vandaag te werken aan een beter Rotterdam van morgen. Oftewel hun maatschappelijke betrokkenheid. Daarnaast zijn onze Talenten echte aanpakkers. Ze staan te trappelen om ervaring op te gaan doen in diverse sectoren en opdrachten. Ze zijn sterk gemotiveerd om met hun vaardigheden en tomeloze energie te zorgen dat zaken en mensen in beweging komen en zo iets neer te zetten waar uw organisatie wat aan heeft!

Waarvoor kunt u ons bellen?

U kunt ons natuurlijk altijd bellen voor een lekker bakkie pleur 😉 . Daarnaast kunt u ons ook bellen als u ondersteuning nodig hebt in een (verander)project waarin u wel wat energie, creativiteit en een scherpe blik kunt gebruiken.

Voorbeelden van rollen die onze Talenten kunnen vervullen in dergelijke projecten zijn: projectmanager, project management officer (PMO) of onderzoeker. Ook zijn zij degene die met hun nieuwsgierige instelling en analytische houding ervoor kunnen zorgen dat zaken duidelijk op papier komen te staan. Op onze opdrachten pagina leest u meer over de opdrachten waarin we actief zijn.

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact op met Manon van Herk. Als Lead van Hieroo Rotterdam gaat zij graag met u het gesprek aan om te te kijken wat Hieroo voor uw organisatie kan betekenen.

U kunt ook ons contactformulier invullen, waarna wij met u contact opnemen.

Hieroo Rotterdam start crowfunding!

Wilt u investeren in een beter Rotterdam? Dat kan nu! Hieroo geeft obligaties uit, zodat wij onze ambities in Rotterdam kunnen realiseren. Meld u voor meer informatie over deze crowdfunding aan voor ons investeringsontbijt op 20 november en 6 december via deze link.

Talent worden bij Hieroo Rotterdam?

Op 1 april 2020 start er een nieuwe groep Talenten bij Hieroo Rotterdam. De sollicitatieprocedure hiervoor gaat op 9 januari 2020 van start. Zie jij jezelf al starten als Talent? Neem dan contact met ons op en we houden je op de hoogte over de start van de sollicitatieprocedure en eventuele evenementen rondom het Hieroo Traineeship.

Ook kun je via deze link aanmelden voor Inhouse@Hieroo Rotterdam. Gedurende deze middag vertellen we over Hieroo en krijg je een helder beeld van onze werkzaamheden.


Delen:

Wat maakt ons uniek?

Hieroo werkt vandaag aan een betere stad van morgen. We verbeteren organisaties. We bouwen aan een netwerk van talent. We delen kennis en ervaring. We helpen de maatschappij. En bij dit alles werken we altijd vanuit het principe ‘lokaal voor lokaal’.

Hieroo bouwt aan een community van lokaal talent in de Talent Circle. Het netwerk is bedoeld voor starters van op de arbeidsmarkt die werken bij Rotterdamse organisaties. Zo weten we elkaar te vinden en onze collectieve kracht te versterken.

Met onze Community Challenges – Het C²-Lab – werken we aan een betere stad van morgen. Jaarlijks selecteren we een Rotterdams maatschappelijk thema. Voor 2019 is dit onderwerp ‘Interculturele communicatie’.

Team Rotterdam

Hieroo Talent worden?
Solliciteren
3 Dec
Event

Inhouse@Hieroo Rotterdam

Wil je Hieroo Rotterdam beter leren kennen? Dat kan tijdens de Inhouse@Hieroo Rotterdam op 3 december!

Inhouse@Hieroo Rotterdam

Meld je dan nu aan!