posts
Hieroo Rotterdam

Dag 1 als Lead Rotterdam bij Hieroo

> |  4 maart 2019
Vandaag is de dag die als een logisch vervolg voelt op alles wat ik hiervoor in mijn carrière heb gedaan, namelijk mijn eerste werkdag bij Hieroo.

Ondanks dat ik de laatste weken al hier en daar de eerste zaken aan het regelen ben geweest voor Hieroo, is het vandaag toch officieel mijn eerste dag als Lead van Hieroo Rotterdam.

Vandaag is een dag die als een logisch vervolg voelt op alles wat ik hiervoor in mijn carrière heb gedaan. Al had ik deze stap zelf nooit van te voren kunnen bedenken. Ik ben mijn carrière begonnen als Young Professional in het allereerste SeederDeBoer traineegroepje, met als doelstelling door te groeien naar de rol van Consultant. Echter, het avontuur lonkte en besloot te emigreren naar Buenos Aires. Een wereldstad waar ik met heel veel plezier heb gewoond, de meeste uiteenlopende mensen heb ontmoet en vriendschappen voor het leven heb opgebouwd. In Argentinië heb ik ook de overstap gemaakt naar de snelle en groeiende bureauwereld. Een interessante wereld van online marketing, design, programmeren en creativiteit.

Toen ik besloot om weer terug te keren naar Nederland wist ik nog niet wat precies mijn volgende carrièrestap zou worden. maar ik was er zeker van dat ik weer terug wilde naar Rotterdam, terug naar mijn roots.
Inmiddels was het Rotterdam vanuit mijn jeugd, sterk veranderd. Met overal oppoppende coffeeshops, Gin Tonic festivals en hop-on-hop-off bussen, was de stad hipper geworden en aantrekkelijker voor toeristen. Echter de sfeer van ‘niet lullen, maar poetsen’ was er nog steeds.

In het begin kostte het me wat moeite om mijn draai weer te vinden in Rotterdam. Echter, in de 3,5 jaar dat ik hier nu weer woon, ben ik opnieuw van de stad gaan houden en heb ik hart gekregen voor deze stad. Toen ik de mogelijkheid kreeg om Hieroo lokaal te gaan opzetten in Rotterdam, greep ik die kans met beide handen aan. Het is voor mij een prachtige combinatie tussen jonge talenten dezelfde kans te geven als ik die ik had bij SeederDeboer, het lokale karakter en de sociale impact die we als Hieroo willen maken.

De mogelijkheid om bij de start van dit initiatief te kunnen zijn, dit verder te kunnen ontwikkelen en tot iets groots te maken, is iets waar ik heel enthousiast van word!

Vandaag is mijn eerst dag bij Hieroo Rotterdam, ik kijk nu al uit naar alle mooie dingen die we het komende jaar gaan bereiken!


Delen:

Meer lezen

alle posts

Blog Werken aan een betere stad van morgen: de Hieroo Community Challenge is één van de manieren waarop we onze missie waarmaken. Tijdens het traject van de Community Challenge verdiepen de Jonge Consultants zich in een zelf gekozen maatschappelijk vraagstuk dat speelt in de stad .

Blog Als Jonge Consultant bij Hieroo ben je gewend om met mensen te werken vanuit allerlei verschillende studierichtingen. Dit is niet alleen leuk en leerzaam, maar maakt ook dat inspiratie en input voor het consultancyschap soms uit onverwachte hoek kan komen.

Blog Het kabinet heeft besloten om jaarlijks 65 miljoen euro vrij te maken om dakloosheid structureel te verminderen en uit te bannen. De coronapandemie kan zo weer oplaaien. De inflatie raakt de dak- en thuislozen doelgroep. We voelen dat we iets aan het probleem willen doen. Wat en hoe precies weten we nog niet, daar willen we ons de komende periode in verdiepen. 

Cookie toestemming
Wij gebruiken cookies op onze website, voor meer informatie lees ons privacybeleid.
Instellen
Functionele cookies: deze cookies zijn nodig voor een goed werkende website
Analytische cookies: deze cookies worden gebruikt om bezoekers de best mogelijke ervaring te geven op onze websites