posts
Hieroo sluit crowdfinance actie succesvol af 4

Hieroo sluit crowdfinance actie succesvol af

 |  2 maart 2020
Van oktober 2019 tot en met januari 2020 werkten Hieroo Rotterdam samen met Rabo&Crowd aan een crowdfinance campagne. Het doel van deze campagne is het realiseren van de groeiambities van Hieroo in Rotterdam.

Investeren in Rotterdam
Voor het informeren van investeerders organiseerde Hieroo Rotterdam op 20 november en 6 december 2019 twee keer met succes een investeringsontbijt. Tijdens de ontbijtsessies werd de missie van Hieroo toegelicht; het werken aan een beter Rotterdam van morgen. Door het kopen van de Hieroo obligaties investeren deze, veelal Rotterdamse, investeerders in het behoud van talent voor de stad, het verbeteren van organisaties en het innoveren van de Rotterdamse samenleving.

Op 31 januari sloot Hieroo succesvol deze crowdfinance campagne af met een bedrag van €100.000. Hiermee heeft Hieroo het beoogde streefbedrag gerealiseerd.


Delen:

Meer lezen

alle posts

Agenda Breek uit je bubbel – kom naar deze 5e MeetUp van Hieroo Rotterdam en The Student Hotel! Op deze avond wordt je geïnspireerd door Laurens van Wesep én steek je zelf de handen uit de mouwen met Maudi Oerlemans om te leren hoe jij bouwt aan een waardevol netwerk.

Agenda Wij geloven in de kracht van jonge starters, en hun talent voor het bewandelen van nieuwe paden en het creëren van een nieuwe orde. In jou dus! Samen kunnen we experimenteren met nieuwe, bewuste manieren van werken en leven. En dat is nou precies wat we gaan doen tijdens de MeetUp op 17 september.

Blog ‘Wat is er nodig om een systeem te veranderen?’ Mijn collega Robbert en ik zitten te filosoferen over deze grote vraag. Die wij vanzelfsprekend niet kunnen beantwoorden. Er lijkt iets te gebeuren. Ineens is er van alles mogelijk. Van een wereldwijde Black Lives Matter beweging tot lokale initiatieven om mensen uit de buurt te supporten. Maar tegelijkertijd lijkt er nog zo’n lange weg te gaan.