Jurgen Schut

AchtergrondIk ben ruim 20 jaar organisatieadviseur en sinds 2006 partner bij SeederDeBoer. Mijn aandacht gaat uit naar het opbouwen van Hieroo. Hieroo is voor mij een bijzondere optelsom van talenten ontwikkelen, complexe vragen in organisaties en netwerken beantwoorden en vanuit bezieling ondernemen. Super om dit te combineren met mijn verantwoordelijkheid voor SeederDeBoer en om de synergie tussen beide bedrijven inhoud te geven.

Passie voor: Ik twijfel tussen fietsen en koken. Beide brengen mij hetzelfde. Concentratie, focus en rust vind ik in de keuken en op de racefiets. De magie van het koken gaat echter nog een stapje verder. Smaken en structuren veranderen tijdens de bereiding. Het leukste aan koken vind ik het vinden van balans en diepgang in smaken.  

Binding met de stad: Amsterdam vind ik het leukste aan de Noordoever van het IJ. Liefst in de ochtend met opkomende zon en een windje. Overal grenzen tussen de stad, het water en de polder. Een spannend geheel van wonen, industrie, cultuur, scheepvaart, creatieve start-ups, dijken en hoofdkantoren. Veel contrasten, daar hou ik van.

06 44 56 38 34 jurgen.schut@hieroo.nl

Delen: