Jurgen Schut

Directeur Hieroo

Wat is jouw achtergrond?

Ik ben ruim 20 jaar organisatieadviseur en sinds 2006 partner bij SeederDeBoer en ook verantwoordelijk voor Hieroo. Mijn belangrijkste aandacht gaat uit naar het opstarten van de verschillende hubs van Hieroo in Nederland en het opstarten van de sociale innovatie initiatieven. Hieroo is voor mij een bijzondere optelsom van talenten ontwikkelen, complexe vragen in organisaties en netwerken beantwoorden en vanuit bezieling ondernemen.

Waar heb je passie voor?

Ik twijfel tussen fietsen en koken. Beide brengen mij hetzelfde. Concentratie, focus en rust vind ik in de keuken en op de racefiets. De magie van het koken gaat echter nog een stapje verder. Smaken en structuren veranderen tijdens de bereiding. Het leukste aan koken vind ik het vinden van balans en diepgang in smaken.

Wat vindt je inspirerende plekken?

Ik vind vooral de wat rauwe en contrastrijke plekken inspirerend in Nederland. Bijvoorbeeld Amsterdam Noord langs het IJ en het havengebied in Rotterdam. Liefst in de ochtend met opkomende zon en een flinke wind. Overal grenzen tussen de stad, het water en het platteland. Een spannend geheel van wonen, industrie, cultuur, scheepvaart, boeren, creatieve start-ups, dijken en hoofdkantoren.


Delen:

De collega's van Jurgen