opdrachten
Royal Schiphol Group & Hieroo

Royal Schiphol Group

Hieroo Amsterdam
Binnen de afdeling Works & Asset Planning bij Schiphol Operations wordt nog veel gewerkt met handmatig geschreven lijstjes, waarbij het grotere geheel en samenhang ontbreken. Dieke is als Support Manager aangesteld om hier verandering in te brengen.
'Dieke draagt binnen de afdeling werkvoorbereiding van Schiphol Operations bij aan een digitaliserings-slag voor efficiënter werken. Mooi om te zien dat Dieke al snel gezien werd als volwaardig onderdeel van de afdeling.'
Marleen Velthuis, Manager Work & Asset Planning

Als Nederlands’ grootste luchthaven heeft Schiphol een belangrijke missie om Nederland optimaal te verbinden met de rest van de wereld. Een van de grootste ambities van Royal Schiphol Group is om luchthaven Schiphol te ontwikkelen tot Europe’s Preferred Airport.

Om dit te kunnen realiseren is het van belang dat Schiphol blijft groeien. Dat geldt ook voor de interne processen. Binnen de afdeling Works & Asset Planning zitten de processen vooral in het hoofd van de medewerkers, maar staan deze weinig tot niet op papier. Dieke zorgt binnen de afdeling voor het oppakken van diverse verbeteringen en helpt bij het maken van een digitaliseringsslag met als doel efficiënter werken. Dit doet ze door de huidige processen in kaart te brengen middels stroomdiagrammen, eventuele verbeteringen aan te dragen en deze processen uiteindelijk te verwerken in een werkinstructie/introductiedocument voor (nieuwe) collega’s. Hiermee wordt bijgedragen aan het doel van een betere beschikbaarheid van documentatie en procesborging.


Delen: