posts

door

De eerste weken van Amber bij Hieroo Zwolle

De eerste weken van Amber bij Hieroo Zwolle

> |  13 oktober 2021
Per 1 september is Amber als eerste Jonge Consultant gestart bij de Hieroo vestiging in Zwolle. Amber blikt terug op haar eerste maand bij Hieroo en kijkt vooruit naar de komende tijd.

Waarom heb ik voor Hieroo gekozen?
Ik heb Hieroo leren kennen in februari 2021 tijdens de online Business Days van de Universiteit Twente. Als master student Business Administration bezocht ik deze online beurs waar studenten in gesprek kunnen gaan met bedrijven uit verschillende sectoren. Met de gedachte om nieuwe bedrijven te leren kennen, ben ik het gesprek aangegaan met de Jonge Consultants van Hieroo Twente. Tijdens deze kennismaking heb ik Hieroo leren kennen als een jong en fris bedrijf waar je als Jonge Consultant veel vrijheid en verantwoordelijkheden hebt om een bijdrage te leveren aan de vestiging en aan de stad waar je woont en werkt.

Daarna heb ik nog een training en inhousedag bijgewoond, en hoe meer ik Hieroo leerde kennen, hoe enthousiaster ik werd van dit bedrijf. Al snel zag ik het wel voor me om aan de slag te gaan bij dit snelgroeiende bedrijf.

Ik was helemaal verkocht toen ik op LinkedIn voorbij zag komen dat er nieuwe vestigingen in Groningen en Zwolle geopend zouden worden. Ik had namelijk plannen om met mijn vriend te gaan samenwonen in Zwolle. Met de nieuwe vestiging in Zwolle, de lokale focus van Hieroo en mijn enthousiasme voor een functie als Jonge Consultant, voelde het alsof alle puzzelstukjes in elkaar vielen. Toen heb ik direct gesolliciteerd, en de rest is geschiedenis!

Hoe zag mijn eerste maand bij Hieroo eruit?
Op 1 september ben ik als eerste en enige Jonge Consultant gestart bij Hieroo Zwolle. In het begin vond ik dat wel spannend, maar door de onboarding ben ik, samen met de nieuwe Jonge Consultants van de andere Hieroo vestigingen, goed opgevangen en heb ik Hieroo snel en goed kunnen leren kennen.

In september stond de onboarding van de nieuwe Jonge Consultants centraal. Deze maand stond volgepland met bootcamps, trainingen en kennismakingen met collega’s. Door al deze activiteiten heb ik ontzettend veel informatie ontvangen en nieuwe kennis opgedaan. Dit was een goede en positieve start van mijn Hieroo avontuur!

In september heb ik ook al mijn eerste bootcamp gehad samen met mijn collega’s uit Enschede, Groningen en Rotterdam. De tweedaagse bootcamp over ‘beeldvormen’ werd gegeven vanuit het Sioo. Deze bootcamp ging over het verzamelen en ordenen van informatie (bij bijvoorbeeld een consultancy opdracht) en hoe je daar op een objectieve manier een oordeel of conclusie uit kan halen, zonder dat je persoonlijke blik dit te veel beïnvloedt. Met deze kennis kan ik informatie bewuster analyseren, en ik denk dat dat waardevol zal zijn tijdens mijn opdrachten.

Daarnaast vond het eerste JC festival van Hieroo en SeederDeBoer plaats in september. Na een periode van thuiswerken en online meetings, was het erg leuk en gezellig om de collega’s in een informele setting te leren kennen.

Tot slot ben ik tijdens mijn eerste weken bezig geweest met het opstellen van een plan van aanpak voor het verder opbouwen van de Hieroo vestiging in Zwolle, denk hierbij aan plannen voor de marketing en recruitment. Ik vind het een grote uitdaging om deze vestiging verder op te zetten, maar ik sta te popelen om hier mee aan de slag te gaan. Ik kijk ernaar uit om de plannen voor de vestiging te gaan uitvoeren, een netwerk in Zwolle te gaan opbouwen, en een positieve bijdrage te kunnen leveren aan Zwolle.

Hoe gaan de komende maanden eruitzien?
De komende tijd zal ik me bezig gaan houden met het verder opzetten van de vestiging in Zwolle. Ik wil graag het gesprek aangaan met organisaties, young professionals en studenten om mijn Zwolse netwerk op te bouwen, het verhaal van Hieroo te kunnen vertellen en ieders unieke verhaal te horen. Wil jij met mij het gesprek aan gaan? Neem dan vooral contact met mij op!
Daarnaast kijk ik ook erg uit naar de consultancy projecten waar ik aan mag gaan werken. Ik heb er zin in!


Delen:

Meer lezen

alle posts

Blog Cootje en Sigrid hebben in hun eerste maand bij Hieroo Rotterdam niet stilgezeten. Lees hier meer over hun ervaringen!

Blog Begin september zijn Femme, Jolieke en Marije vol enthousiasme begonnen bij Hieroo. Ze kwamen er al snel achter hoe groot de diversiteit van ieders expertise is en hoe verschillende paden hen hebben geleid naar Hieroo. Alle Jonge Consultants voegen iets toe. Lees hier wat de nieuwe aanwinsten komen brengen en halen bij Hieroo en hoe dat er visueel uitziet op hun moodboards!

Nieuws Voor Hieroo en het moederbedrijf SeederDeBoer zijn we op zoek naar een Senior Recruiter. Krijg jij energie van in contact zijn met jong talent en het vinden van het juiste toptalent voor traineeships? Dan is deze vacature voor jou!

Cookie toestemming
Wij gebruiken cookies op onze website, voor meer informatie lees ons privacybeleid.
Instellen
Functionele cookies: deze cookies zijn nodig voor een goed werkende website
Analytische cookies: deze cookies worden gebruikt om bezoekers de best mogelijke ervaring te geven op onze websites