posts
De start van Sebastiaan bij Hieroo

De start van Sebastiaan bij Hieroo

> |  4 september 2018
Sebastiaan is één van de Talenten die is gestart bij Hieroo. Wat spreekt hem aan in Hieroo en wat staat hem te wachten? Lees het in zijn blog!

“Zorg goed voor onze stad en voor elkaar”. Het waren de laatste woorden van de afscheidsbrief van Burgemeester van der Laan. Woorden die goed in mijn hoofd zijn geprent en een mededeling die ik mij heb aangetrokken. Niet alleen vanwege het feit dat ik blij was met Burgemeester van der Laan, omdat hij precies in de smiezen had hoe hij Amsterdammers kon aanspreken. Maar ook omdat de achterliggende gedachten van zijn boodschap mij persoonlijk aanspreekt.

Maatschappelijk bewust

Tijdens mijn studie raakte ik maatschappelijk betrokken. Ik werkte voor de Hockey Dreams Foundation. Een stichting die zich inzet voor de hockeysport in Afrika. En ik zette mij in voor student+oud=goud. Een Amsterdamse stichting die studenten koppelt aan senioren, zodat senioren contact kunnen houden met de gemeenschap en waarin studenten kunnen helpen om dagelijkse activiteiten te verrichten. Het gaf mij veel voldoening om te zien hoeveel impact mijn inzet op de projecten had. Daarnaast raakte ik geïnspireerd door de reizen in Afrika en de gesprekken met de senioren. Een win-win situatie!

Een baan!

Het was tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik raakte aan het einde van mijn studententijd. De zomer brak aan en mijn Master Organisatiewetenschappen zat er bijna op. Ik kwam in contact met Hieroo. Twee onderdelen spraken mij direct aan. Ten eerste werd ik enthousiast over het feit dat wij bij Hieroo de ruimte krijgen om tijd te besteden aan maatschappelijke innovaties binnen onze eigen stad (“zorg goed voor onze stad en voor elkaar” komt hier helemaal tot zijn recht). Daarnaast is Hieroo een start-up. Een term die je tegenwoordig vaker tegenkomt, maar kort gezegd betekent dat voor alles nog een oplossing moet worden gevonden. Ik vind dat een heerlijke omgeving om in te werken, omdat je invloed kan uitoefenen op de vormgeving van de organisatie en de vrijheid hebt om met eigen ideeën te komen.

Hieroo gaat beginnen

Het zal een spannende tijd voor ons worden. Bij welke opdrachtgevers komen wij terecht, hoe zal de start-up gaan functioneren en welke resultaten kunnen wij op korte termijn behalen? Ik kijk uit naar deze periode en ben benieuwd waar ik van toegevoegde waarde kan zijn voor Amsterdam. Mocht u geïnteresseerd zijn om verder te praten over de inzet van mij of mijn collega’s, dan kunt u ons altijd benaderen.

Bekijk ook de pagina’s over het Hieroo Talent, Joint Traineeship en Talent Circle om te lezen wat Hieroo nog meer te bieden heeft.


Delen:

Meer lezen

alle posts

Agenda Wil je Hieroo Twente beter leren kennen? Meld je dan aan voor de Inhouse dag op 11 mei! Leer meer over werken bij Hieroo en proef alvast de sfeer.

Nieuws Kelly is sinds 1 januari 2023 onderdeel van het landelijke leiderschapsteam als Lead Impact. Dankzij de ontwikkeling van Kelly én Hieroo kunnen we nog meer inhoud geven aan het professionaliseren van de organisatie en realiseren van onze missie.

Blog Jessie is geboren en getogen in armoede. Dat is voor velen lastig voor te stellen, maar je begint met een flinke achterstand aan het leven. Eerlijk? Zeker niet. In het gesprek met Jessie hebben we ingezoomd op grofweg de afgelopen 24 jaar: vanaf het moment van haar eerste kind tot en met nu. Voor je beeldvorming: dat is ongeveer de helft van haar leven.

Cookie toestemming
Wij gebruiken cookies op onze website, voor meer informatie lees ons privacybeleid.
Instellen
Functionele cookies: deze cookies zijn nodig voor een goed werkende website
Analytische cookies: deze cookies worden gebruikt om bezoekers de best mogelijke ervaring te geven op onze websites