posts
De start van Sebastiaan bij Hieroo

De start van Sebastiaan bij Hieroo

> |  4 september 2018
Sebastiaan is één van de Talenten die is gestart bij Hieroo. Wat spreekt hem aan in Hieroo en wat staat hem te wachten? Lees het in zijn blog!

“Zorg goed voor onze stad en voor elkaar”. Het waren de laatste woorden van de afscheidsbrief van Burgemeester van der Laan. Woorden die goed in mijn hoofd zijn geprent en een mededeling die ik mij heb aangetrokken. Niet alleen vanwege het feit dat ik blij was met Burgemeester van der Laan, omdat hij precies in de smiezen had hoe hij Amsterdammers kon aanspreken. Maar ook omdat de achterliggende gedachten van zijn boodschap mij persoonlijk aanspreekt.

Maatschappelijk bewust

Tijdens mijn studie raakte ik maatschappelijk betrokken. Ik werkte voor de Hockey Dreams Foundation. Een stichting die zich inzet voor de hockeysport in Afrika. En ik zette mij in voor student+oud=goud. Een Amsterdamse stichting die studenten koppelt aan senioren, zodat senioren contact kunnen houden met de gemeenschap en waarin studenten kunnen helpen om dagelijkse activiteiten te verrichten. Het gaf mij veel voldoening om te zien hoeveel impact mijn inzet op de projecten had. Daarnaast raakte ik geïnspireerd door de reizen in Afrika en de gesprekken met de senioren. Een win-win situatie!

Een baan!

Het was tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik raakte aan het einde van mijn studententijd. De zomer brak aan en mijn Master Organisatiewetenschappen zat er bijna op. Ik kwam in contact met Hieroo. Twee onderdelen spraken mij direct aan. Ten eerste werd ik enthousiast over het feit dat wij bij Hieroo de ruimte krijgen om tijd te besteden aan maatschappelijke innovaties binnen onze eigen stad (“zorg goed voor onze stad en voor elkaar” komt hier helemaal tot zijn recht). Daarnaast is Hieroo een start-up. Een term die je tegenwoordig vaker tegenkomt, maar kort gezegd betekent dat voor alles nog een oplossing moet worden gevonden. Ik vind dat een heerlijke omgeving om in te werken, omdat je invloed kan uitoefenen op de vormgeving van de organisatie en de vrijheid hebt om met eigen ideeën te komen.

Hieroo gaat beginnen

Het zal een spannende tijd voor ons worden. Bij welke opdrachtgevers komen wij terecht, hoe zal de start-up gaan functioneren en welke resultaten kunnen wij op korte termijn behalen? Ik kijk uit naar deze periode en ben benieuwd waar ik van toegevoegde waarde kan zijn voor Amsterdam. Mocht u geïnteresseerd zijn om verder te praten over de inzet van mij of mijn collega’s, dan kunt u ons altijd benaderen.

Bekijk ook de pagina’s over het Hieroo Talent, Joint Traineeship en Talent Circle om te lezen wat Hieroo nog meer te bieden heeft.


Delen:

Meer lezen

alle posts

Blog Toen de toeslagenaffaire in 2018 aan het licht kwam, zat ik in mijn examenjaar en was ik er niet veel mee bezig. Het raakte me, maar het kwam niet dichtbij. En ik had ook geen idee wat voor impact het heeft op een persoon, om te worden bestempeld als fraudeur.

Blog Op donderdag 18 en vrijdag 19 april vond de 1,25-daagse van Hieroo plaats. Het doel? Vakinhoudelijk leren als consultants met lokale impact! Fysiek samenzijn zorgt immers voor kruisbestuiving van onze kennis en ervaring. Met onze collega’s uit alle windstreken kwamen we naar Hornhuizen in Noord-Groningen.

Blog Op 29 februari verzamelden we in de Culture Club om te praten over het gebruik van data voor leefbare wijken. In samenwerking met Amsterdam Smart City nodigden we verschillende sprekers uit om te onderzoeken hoe data de kwaliteit van stedelijke omgevingen kan verbeteren.

Cookie toestemming
Wij gebruiken cookies op onze website, voor meer informatie lees ons privacybeleid.
Instellen
Functionele cookies: deze cookies zijn nodig voor een goed werkende website
Analytische cookies: deze cookies worden gebruikt om bezoekers de best mogelijke ervaring te geven op onze websites