Sebastiaan van de Kasteele

Jonge Consultant

Voor welke opdrachten kun je mij wakker maken?

Mijn eerste gedachten gingen uit naar het opeten van een Hema hotdog mèt saus. Die behoeftevoorziening is echter van korte duur en de opdracht relatief eenvoudig... Mijn energiemeter schiet echt door het dak als ik de vrijheid krijg om een eigen strategie te bedenken, een team mag aansturen en samen doelen kunnen stellen die we vervolgens kunnen meten. Heb je een mooie kans? Tanden gepoetst. Ik zit al op mijn fiets!

Wat is mijn passie in mijn werk?

Snel mogen handelen, ruimte hebben voor creatieve oplossingen en net één berg verder klimmen als andere zijn gestopt. Ik heb letterlijk en figuurlijk bewegingsvrijheid nodig om kwalitatief werk af te leveren. Zoals de kers op de taart, de kroon op het werk of jawel, de saus in de hotdog.

Sebastiaan volgens zijn collega's:

In de samenwerking met collega’s vindt Sebastiaan het leuk om te helpen bij het bedenken van creatieve ideeën, structuur te geven aan complexe werkzaamheden en een vangnet te zijn voor iedereen. Hij is blij dat collega’s hem ook inzetten op die momenten. Sebastiaan schroomt niet te doen wat hij spannend vindt, hij is juist opzoek naar deze spanning en wil zichzelf op deze punten te verbeteren”.


Delen:

De collega's van Sebastiaan