posts
Onze deuren zijn geopend! 3

Onze deuren zijn geopend!

> |  10 juli 2018
Letterlijk en figuurlijk. Onze talenten en opdrachtgevers zijn welkom op de De Ruijterkade 124 in Amsterdam.

Hieroo Nederland en Hieroo Amsterdam zijn hier beiden gevestigd. Het papierwerk is rond, het pand is ingericht en de website is online. We gaan nu echt van start. De eerste groep talenten start in september met het tweejarige opleidingsprogramma en gaan aan het werk bij verschillende opdrachtgevers in Amsterdam. Geïnteresseerde organisaties en talenten zijn altijd welkom voor een kop koffie. Je kunt je aanmelden via de buttons onderaan de pagina.

Ons historische pand is gelegen aan het IJ. Het gebouw heeft in de afgelopen twee eeuwen dienst gedaan als agentschap voor zeilschepen in de 19e eeuw en voor stoomschepen vanaf de 20e eeuw onder de naam Hoyman & Schuurman. Later organiseerde het bedrijf reizen en pleziertochten naar Noord-Amerika en Canada vanwege de toenemende migratie in de jaren 50.

Het pand is recentelijk gerenoveerd. De renovatie van de buren op nummer 125 is nog in volle gang. Daar zal SeederDeBoer zich gaan vestigen in oktober.


Delen:

Meer lezen

alle posts

Blog Uitkijkend over Sloterplas, onder een strakblauwe lucht, at ik mijn eerste Baklouce: een combinatie van de baklava en de tompouce. Een delicatesse die zowel de Turkse als de Nederlandse cultuur representeert en een heerlijke combinatie blijkt te zijn. Die Baklouce blijkt symbool te staan voor de rest van die middag ...

Interview Na 2,5 jaar aan het roer van Hieroo Amsterdam maakt Sebastiaan van de Kasteele een switch: van lead naar senior consultant. Zijn rol wordt overgenomen door collega Maartje Krijnen: zij heeft de afgelopen vier jaar bij Hieroo gewerkt als consultant, en gaat nu deze nieuwe uitdaging aan.

Blog Wat we vooral lezen als reactie op de voordracht van de nieuwe burgemeester voor Rotterdam, Carola Schouten? Dat ze dicht bij de burger moet en kan staan, de wijken in, zoals Aboutaleb ook veelvuldig deed. Uit het Gemeentehuis, de straat op. Wat leeft er bij de burger, wat gaat goed, en waar loopt men tegenaan?

Cookie toestemming
Wij gebruiken cookies op onze website, voor meer informatie lees ons privacybeleid.
Instellen
Functionele cookies: deze cookies zijn nodig voor een goed werkende website
Analytische cookies: deze cookies worden gebruikt om bezoekers de best mogelijke ervaring te geven op onze websites