posts
Ontbijten bij Hieroo Rotterdam; een goed begin van je dag

Ontbijten bij Hieroo Rotterdam: een goed begin van je dag

 |  11 april 2019
Vorige week heeft Hieroo Rotterdam haar opening met een feestelijk openingsontbijt gevierd. In deze blog kijken we terug op deze mijlpaal.

Vroege vogels
Al vroeg kwamen de eerste gasten aan voor het ontbijt dat was georganiseerd bij Buiten010. Een lokale ontbijt-en lunchgelegenheid, met heerlijke lokale gerechten en informele sfeer. Een plek waar wij ons thuis voelen en ideaal voor het vieren van de opening van Hieroo Rotterdam. De gasten die de opening met ons mee vierden zijn actief in of betrokken bij de Rotterdamse markt. Zo ook Annemarie de Jong van Better Future die Hieroo ziet als “een mooie nieuwe verbinding met mensen die gaan voor wat er toe doet in de stad”.  Andere gasten die aanwezig waren, zijn werkzaam bij bedrijven zoals Erasmus MC, Van Oord,  Zorginstelling Laurens en Royal IHC. Leuk om met samen met deze mensen onze officiële start te markeren en te vieren!

In aanbouw
Hieroo Rotterdam is de derde Hieroo vestiging na Amsterdam en Twente. Dit betekent dat het ‘Hieroo fundament’ is gelegd, maar dat ‘het huis’ nog gebouwd moet worden. Echt pionieren dus! De bouw is in volle gang en de eerste hoekstenen zijn inmiddels gelegd; van een eigen pand, tot de eerste twee Rotterdamse Talenten en afgelopen week dus ook de officiële opening. Kortom, de eerste mijlpalen hebben we al kunnen vieren.

Geen woorden maar daden
Tijdens het ontbijt was ook Lisette Magis van De Bakkerswerkplaats aanwezig. Zij is een echte Rotterdamse pionier die vier jaar geleden de Bakkerswerkplaats heeft opgericht. Voor alle aanwezigen was het inspirerend om te horen hoe mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt, middels de Bakkerswerkplaats weer plezier krijgen in werken en doorgroeien naar betaalde banen. Een prachtig voorbeeld van een hoe lokaal initiatief veel impact kan maken.

Aandacht en maatwerk
En dat is ook waar Hieroo Rotterdam voor staat. Lokaal aanwezig zijn en impact maken.

Allereerst door de lokale Talenten te behouden voor Rotterdam en hen een kickstart aan hun carrière te geven met een Talentprogramma op maat. Daarnaast door hen in staat te stellen met oprechte aandacht te kijken naar hun stad en haar inwoners en aan de slag te gaan met ons ideaal: ‘vandaag aan een beter Rotterdam van morgen’. Want zoals Lisette het treffend aangeeft “Iedereen is gebaat bij maatwerk en aandacht”.

De komende tijd staat in het teken van het verder vormgeven van Hieroo Rotterdam om daarmee onze ‘bescheiden’ stempel op de stad te gaan drukken. Geïnteresseerd om mee te werken aan het bouwen van Hieroo Rotterdam, als opdrachtgever of als Talent? Neem dan contact met Manon van Herk.


Delen:

Meer lezen

alle posts

Blog Lees in dit blog de terugblik op het career event 'Under Construction' dat Hieroo Rotterdam samen met SeederDeBoer organiseerde op 8 mei.

Agenda Wil je Hieroo Rotterdam beter leren kennen? Dat kan tijdens de virtuele Inhouse@HIieroo Rotterdam op 29 mei!

Agenda Er komt een digitale Inhouse@Hieroo Amsterdam aan! Wil jij Hieroo Amsterdam beter leren kennen? Dit is je kans!