posts

door

Een goed begin is maar de helft – De eerste weken van Kylian bij Hieroo Groningen 1

Een goed begin is maar de helft – De eerste weken van Kylian bij Hieroo Groningen

> |  15 oktober 2021
Per 1 september is Kylian, samen met Bas en Christian, begonnen aan zijn Hieroo avontuur in Groningen. Lees hier meer over zijn eerste weken bij Hieroo!

Hoe ben ik bij Hieroo terechtgekomen?
Qua timing kon ik het niet beter treffen dan te starten op 1 september. Het programma van de weken was vól, gezellig vol. Zo hadden we gelijk opleidingsbootcamps, nieuwe ontmoetingen/kennismakingen, de Community Challenge, MeetUps, borrels (niet onbelangrijk) en natuurlijk het JC-festival! Zo waren de eerste weken van mijn carrière bij Hieroo snel gevuld.

Het begon eigenlijk allemaal bij de inhouse-dag van Hieroo. We konden (online) kennismaken met een aantal Jonge Consultants (JC’s) en de Lead, en kregen informatie over een aantal opdrachten die de consultants op dat moment deden. Ik kreeg toen al een fijn gevoel bij Hieroo als organisatie, de consultants die er waren en de opdrachten die bij Hieroo gedaan zijn.

Na een sollicitatie werd ik uitgenodigd voor een selectiedag. Daarin hebben we gewerkt aan een groepsassessment rondom het woning tekort. Een opdracht die typerend is voor de complexiteit en de maatschappelijke betrokkenheid van de opdrachten bij Hieroo. Dit was gelijk ook een belangrijke trigger voor mij en waardoor ik graag bij Hieroo wilde werken, de complexiteit en maatschappelijke betrokkenheid. Ik wil al een tijdje iets terug kunnen geven aan de community.

Hoe zien de eerste weken van een Jonge Consultant bij Hieroo Groningen er eigenlijk uit?
Tja.. en daar was toen het verlossende belletje van onze Lead Liesbeth dat ik was aangenomen. Samen met twee andere collega’s bouw ik sinds 1 september aan Hieroo Groningen. Het was voor mij wel even spannend – omdat ik nog bezig was met het afronden van mijn MSc. Healthy Ageing Professional – hoe ik het qua tijd allemaal ging indelen. Achteraf is dat allemaal goed gekomen. Naast de bootcampdagen, het JC-festival, de borrels en de Community Challenge en bijhorende actiepunten, was er zowaar nog tijd voor het afronden van mijn stukken voor de studie en kon ik zelfs nog (bijna) elke ochtend een uurtje sporten inplannen.

Hoe vind je het?
Ik ben super blij dat ik ben begonnen bij Hieroo en nu al heel veel nieuwe interessante mensen heb mogen ontmoeten. Mijn eerste indruk was sowieso erg positief, omdat iedereen naar mijn mening open, jong en ondernemend ingesteld is. Die eerste indruk is dan ook zo gebleven en aangevuld met nog meer positiviteit. Iedereen bij Hieroo (zo stellig kan ik dit wel verwoorden) wil graag de connectie aangaan met elkaar en de omgeving om hen heen. Iedereen staat open voor elkaars ideeën en kan hier verfrissend in meedenken, én iedereen houdt van gezelligheid. Hoe kan je daar anders dan positief over zijn? Niet denk ik!

Na de eerste paar weken zei ik tegen mijn collega’s in Groningen: “Dit is net een professionele verlenging van mijn studententijd”. Het gevoel is net zo gemoedelijk als tijdens mijn studententijd, de mensen zijn jong en ambitieus, je blijft continu in ontwikkeling en wordt uitgedaagd. Het voelt als de perfecte start van mijn carrière (zonder te overdrijven).

Wat verwacht je van de toekomst?
Ik verwacht dat ik nog veel mag leren en hopelijk hele mooie opdrachten op mij mag nemen. Ik zou graag mijn aandeel willen hebben in het verbeteren van de maatschappij doormiddel van de Community Challenges en MeetUps en daarnaast zou ik mij graag inzetten voor het verbeteren van de zorgsector. Ik heb het idee dat ik al super veel mensen heb mogen leren en dat dit ook in een voortvarend tempo door zal gaan. Ik denk dat we een al een hechte groep zijn, maar dat dit met aankomende feestjes en bijeenkomsten nog hechter zal gaan worden.

Met mijn eerste indruk bij Hieroo in het achterhoofd zullen deze verwachtingen helemaal goed gaan komen en zelfs nog kunnen overstijgen. Ik ben benieuwd wat de toekomst in het consultancy vak mij gaat brengen.


Delen:

Meer lezen

alle posts

Blog Per 1 september is Amber als eerste Jonge Consultant gestart bij de Hieroo vestiging in Zwolle. Amber blikt terug op haar eerste maand bij Hieroo en kijkt vooruit naar de komende tijd.

Blog Cootje en Sigrid hebben in hun eerste maand bij Hieroo Rotterdam niet stilgezeten. Lees hier meer over hun ervaringen!

Nieuws Voor Hieroo en het moederbedrijf SeederDeBoer zijn we op zoek naar een Senior Recruiter. Krijg jij energie van in contact zijn met jong talent en het vinden van het juiste toptalent voor traineeships? Dan is deze vacature voor jou!

Cookie toestemming
Wij gebruiken cookies op onze website, voor meer informatie lees ons privacybeleid.
Instellen
Functionele cookies: deze cookies zijn nodig voor een goed werkende website
Analytische cookies: deze cookies worden gebruikt om bezoekers de best mogelijke ervaring te geven op onze websites