posts
Een terugblik op 2018: een veelbewogen jaar!

Een terugblik op 2018: een veelbewogen (Hieroo) jaar!

 |  19 december 2018
2018 was het jaar waarin de 23e Olympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang werden gehouden waarbij Nederland als vijfde eindigde met een totaal van 20 medailles. Het jaar van het WK voetballen dat voor het eerst sinds tijden gespeeld werd zonder Nederlands elftal en waarin oud-zwemmer Maarten van der Weijden 55 uur zwom om maar liefst €5.000.000 in te zamelen voor het KWF.

Het was het jaar waarin de Noord-Zuidlijn na vijftien jaar bouwen eindelijk open ging en waarin we een recordzomer hadden met de warmste nacht ooit gemeten in de Bilt met een temperatuur van 23,6 graden.

2018 was het 1e jaar van Hieroo!
Toch springt er voor ons iets anders uit, namelijk de start van Hieroo Amsterdam in september! Het begin van het eerste Talentenprogramma waar ik samen met vijf andere Talenten aan ben begonnen en het jaar waarin we al vele successen op onze naam mochten schrijven. Zo zijn we allemaal binnen drie maanden aan onze eerste opdracht begonnen, zijn er goede gesprekken gevoerd met grote externe organisaties over Joint Traineeships en zijn we uitgebreid met Hieroo Twente.

Wat doet Hieroo dan precies?
Hieroo is een vernieuwend concept waarbij verjongen, vernieuwen en versterken van organisaties centraal staan. Je kunt lokaal werken, bouwt aan je eigen netwerk en draagt bij aan challenges in de stad. Daarnaast volg je een opleidingsprogramma gedurende 2 jaar dat je beter inzicht geeft in jezelf en het begrijpen en veranderen van organisaties.

Wat heeft 2019 voor ons in petto?
Met 2018 als vliegende start, blijft de werving van nieuwe enthousiaste Talenten vrolijk doorgaan. Naast de vele gesprekken die staan gepland met (potentiële) opdrachtgevers, worden er plannen gemaakt om te starten in Rotterdam, Groningen en Zuid-Limburg.

Ook zullen we ons gaan bezighouden met de 1e Maatschappelijke Challenge van het C²-lab die in het teken staat van jeugdzorg 18+ en zullen we onze eerste officiële Nationale Hieroo-dag organiseren. Kortom, het belooft een jaar te worden waarin wederom vele Hieroo Highlights geboekt zullen worden en waarbij jij je hopelijk wilt aansluiten!

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie of gewoon gelijk solliciteren, neem dan een kijkje op onze ‘werken bij-pagina‘ of stuur een e-mail naar hallo@hieroo.nl.

Fijne feestdagen en hopelijk tot volgend jaar!


Delen:

Meer lezen

alle posts

Blog Eind mei vond de eerste virtuele MeetUp van Hieroo Rotterdam plaats. Tijdens deze MeetUp deelden topsporter Jasper Tissen en sport-en prestatiepsycholoog Susie Cats met de deelnemers hun ervaring en tips over hoe je jezelf doelen kunt blijven stellen en motiveren in deze veranderende tijden.

Blog Jonge Consultant Simone is in februari 2020 als Communicatieadviseur begonnen bij de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Door de Coronacrisis heeft haar rol een andere wending gekregen en zo zie je maar: een opdracht vraagt de nodige flexibiliteit en veerkracht van een Jonge Consultant.

Blog Benieuwd naar welke opdrachten onze Jonge Consultants doen? Lees dan in dit blog meer over de opdracht van Maud in rol van Project Management Officer bij het Erasmus MC en hoe zij deze rol ervaren heeft.