Werken bij

Hieroo is hét traineeship bij jou om de hoek. Wij zijn de meest innovatieve, duurzame en waardevolle start van je carrière. Je doet twee jaar uitdagende opdrachten bij organisaties in allerlei sectoren. Je werkt mee aan maatschappelijke veranderingen. Je bouwt aan en wordt lid van een netwerk waar jij je hele leven voordeel van hebt. Na twee jaar ben je klaar voor de volgende stap naar een mooie organisatie in de stad of naar het ondernemerschap.

Onze ideale kandidaat heeft een groot talent voor het verbeteren van organisaties en maatschappelijke systemen. Ons ideale Talent kent zichzelf en ziet de kwaliteiten van anderen. Je eigen bijdrage is essentieel, maar uiteindelijk kunnen we alleen samen complexe verbeteringen realiseren. 110% sterspeler en 110% teamspeler dus.

Kwaliteit is echter niet het enige dat telt. Je persoonlijkheid is ook van belang. Niet dat we op zoek zijn naar één type, juist niet. Binnen Hieroo is er ruimte voor een grote verscheidenheid aan mensen. We zijn benieuwd naar je drive en we willen zien hoe jij past bij onze kernwaarden: vernieuwend, oprecht, betrokken, doen en vrij.

We vragen een afgeronde HBO- of WO-opleiding. De studierichting is voor ons niet van belang. We hechten waarde aan activiteiten buiten je studie en zijn benieuwd hoe deze samenhangen met je motivatie om bij Hieroo te willen werken.

Hieroo Rotterdam

Voor Hieroo Rottterdam zijn wij nog op zoek naar nieuwe talenten! Geïnteresseerd? Solliciteer dan hier.

Daarnaast staat op 25 april een Hallo@Hieroo gepland. Gedurende deze middag vertellen we over Hieroo en krijg je een helder beeld van onze werkzaamheden. Ben je dus ook benieuwd hoe het is om als Talent bij Hieroo te werken, meld je dan hier aan!

Hieroo Amsterdam

Per 1 September gaat er nieuw Talent van start bij Hieroo Amsterdam! Daaraan voorafgaand is de sollicitatieprocedure. Geïnteresseerd? Meld je dan nu alvast aan door hier te klikken en word op de hoogte gehouden!

Hieroo Twente

Voor Hieroo Twente zoeken wij nieuwe mensen! Klik hier om te solliciteren.

Staat jouw locatie er niet tussen?

Andere steden volgen snel! Wil jij de eerste pionier van jouw generatie in jouw stad worden? Klik dan hier, dan nemen wij snel contact met je op.

 

Onze kernwaarden

Betrokken

Oprecht

Doen

Vernieuwend

Vrij

Wij bieden

  • Tweejarig dienstverband met opdrachten bij verschillende organisaties in jouw regio
  • 30 dagen opleiding door o.a. SIOO
  • 20 dagen sociale innovatie
  • 25 vakantiedagen per jaar
  • Professionele begeleiding
  • Fiets, laptop, vergoeding BYOD
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Frisse werkomgeving!

Solliciteer nu!

We zijn per direct op zoek naar nieuw talent voor Rotterdam en Twente! Geïnteresseerd in de locatie Amsterdam? 1 september gaat er nieuw Talent van start. Meld je hier aan en word over de sollicitatieprocedure op de hoogte gehouden!

Contact

hallo@hieroo.nl